- 21 Haziran 2016
- 135
- 130
Çok teşekkür ederiim canımmcnm hayırlı olsun değerin çok güzel gününe göre inşallah katlanarak devam eder
Canimm hayirli ugurlu olsun bence iyi degerin tekrarlycksn zaten. .
Cok sukur gelmiş bebegin bence tadini cikar ve olumsuz düşünme..
Kacinci gun embriosuydu cnm..[/QU. Çok sağoll canımm, 5 gün embriyosuydu cnm :)
5 gün embriyosuydu cnm :)Canimm hayirli ugurlu olsun bence iyi degerin tekrarlycksn zaten. .
Cok sukur gelmiş bebegin bence tadini cikar ve olumsuz düşünme..
Kacinci gun embriosuydu cnm..
Hakkinda hayirlisi olsun canimm guzel haber ver bize :))Hiç de bile ilk tebrik benden ditekrar çooookkk tebrik ederim Can'ım
Yarın test günüm kızlar dularınızı bekliyorum
Canım tekrar hayirli olsun..Sağlıklı bi sekilde kucagina aldign gunleri gorursn insallah..5 gün embriyosuydu cnm :)
Canim bildgm kadariyla.. en son adet gunun oluoHamilelik takvimi son adet tarihini göre mi yapılıyor yoksa transfer olduğu güne mi :)
Ben son adet tarihine göre yaptimHamilelik takvimi son adet tarihini göre mi yapılıyor yoksa transfer olduğu güne mi :)
Evett şimdi sıraCanım tekrar hayirli olsun..Sağlıklı bi sekilde kucagina aldign gunleri gorursn insallah..
Hadi bakalm sira tuana da..
Amin canim..Evett şimdi sıraTuanam21 de Allahım herkesin kucağını doldursun inşallah
Hayırlısı olsunn canımm :)Amin canim..
Tahlil sonucum normal cikmis kizlar persembe transfer olck Allahin izniyle..
Aynı gün transferimiz olacak Canm benim saat 3 te senin ne zaman?!Amin canim..
Tahlil sonucum normal cikmis kizlar persembe transfer olck Allahin izniyle..
tebrikler çokKızlarrr bugün transferden snra 10 günüm, kan testim 128 hamileyim Allah ın izniyle tecrübesi olanlar sizce değer iyimi 128 ? :)
Ben kendi kendime adet olamiyrm 25nde opu olcak acaba sokturucumu kullanmam lazm yne sormadm doktoraCnm 5 agustosta opu olmustum..dondruldu embriolar. 10 agustosta adet oldum