- 25 Ekim 2015
- 325
- 263
- 36
evet canım ilk deneme bende temmuZda başlıyorumm aynı heyecan bendede var inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırızHosbulduk canim hepimizinki hayirli olsun senn ilk denememi ck heycanliym ksura bakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ilk deneme bende temmuZda başlıyorumm aynı heyecan bendede var inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırızHosbulduk canim hepimizinki hayirli olsun senn ilk denememi ck heycanliym ksura bakma
Sen nerde yaptiriyosun canim. Kac senelk evlisinevet canım ilk deneme bende temmuZda başlıyorumm aynı heyecan bendede var inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırız
Sen nerde yaptiriyosun canim. Kac senelk evlisin
canimm napiyosun nasilsinnnnn sevindim seni gordugumee bende agustosda baslicamm tup bebegeeKizlar benide araniza alirmisiniz bende agustosta tup bebege baslicam dediginiz gbi kmseye anlatlmiyo bylr seyler ben medikalpark ulun ulugda baslicam grcen aylarda kendisine muaynr oldum ilac verdi onlari tup bebege gelene kdr kullan dedi bzim icin en uygun ay agustos insallah hayirlisi olur korku ve heyecan basiyo gunler gectkce
Bence böyle düşünme. Herzaman hayırlısını iste. Keşke herşey tutmasiyla bitseydi. Benim ikinci denemem tutdu. 9. Haftada gelişimi durdu ve kürtaj oldum. Hep kendime sordum tutmasaydi bu kadar uzulurmuydum bu kadar canım yanarmiydi. Rabbim nasip edecek. Doktorlar elinden geleni yapıyor canı verecek rabbim. Genetik testler düşük olunca yapılıyor. Benim arkadaşımın 11. Denemede bebeğine kavustu. Bir baska arkadasim Memorial de yaptırdı suan 19 haftalık hamile. Emin olki tum merkezler de aynı şeyler yasaniyor. Birincide tutanda var 10. Denemede tutanda. O yüzden hayırlısı de üzülme ve pes etme derim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bahçeci memorial ve acıbadem İstanbul'un en güzel labaratuvarlarına sahip klinikleri diye biliyorum Can'ım.ben de bir hafta sonra test yaptıracağım ilk denemem ve iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Baya stresliyim
evet canım bayramin üçüncü ve dördüncü günlerinde regli olursam iğnelere başlayacağız.ne kadar ısrar ettiğsemde tek e mbiriyo koyacağını söyledi.senden güzel haberler bekliyoruz.inşallahEwt cnm bnimki tek embriyo 5.gun embriyosu doktorum cok olumlu konustu ama kismet rabbim kismet ederse olur ins 28 inde canim. Sen yeni basliyosun demi tedaviye
canım sağol Allah razı olsun yanlış hatırlamıyorsam sen hamilemiydin inşallah öylesindir.Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz. Bu mübarek ayda inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
ayy hadi hayırlı olsun canım Allah kıcağına almayı nasip etsin bizede dua et birde kaçıncıydı senin problem neydiKizlarrrr Gunaydin
Ben dayanamadim bugün 12.gün ve değerim 126 cikti :)
Sanirim olduuuu
İlk denemeydi morfoloji sorunumuz vardiayy hadi hayırlı olsun canım Allah kıcağına almayı nasip etsin bizede dua et birde kaçıncıydı senin problem neydi
kusuruma bakma canım heyecandan yazdıklarımı tam yollayamamışım.ayy hadi hayırlı olsun canım Allah kıcağına almayı nasip etsin bizede dua et birde kaçıncıydı senin problem neydi
Allahım bayram şekerlerimizi veriyor bakalım bu topicte şekersiz kalmasın kimse hamile olan arkadaşlarda bizlere dua etsin inşallahh bizde atlatalım canım birde bir şey daha soracağım benimde ilkte o yüZden kusura bakma transferden sonra neler yaptın yattınmı hepkusuruma bakma canım heyecandan yazdıklarımı tam yollayamamışım.
allah herkesin gönlüne göre versin.
tüm dualarım sizlerle
umarım emeklerimizin karşılığını alırız.
Hayirli olsun canim. Transferden sonra nelere dikkat ettin paylasirmisin bizlerleKizlarrrr Gunaydin
Sanirim olduuuu
Canim 12.gun test yapman gerekmiyomuydu sana daha fazlami sure soylemislerdiKizlarrrr Gunaydin
Sanirim olduuuu