Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Canım doktora yapıyordum o nedenle korunduk. Kızım dığduğunda 2012de arazi çalışmam vardı. Bu nedenle o doğduktan sonra hep korunduk, belki olabilirdi bu 4sene zarfında ama işte riske atamazdım. Ben diyarbakırdayım canım. Ailem ankarada. İlki genartta yapmıştık. Şimdi yer belli değil :) sadece ilk doktorum belli oda yeri söylemedi şuan için. Bizdede tüm hareketler sıfır. Hatta ölü olabilir demişlerdi yıkamadan sonra yüzde 53hareketli çıkmıştı ve tutmuştu.

canım sen sezeyanlimisin ben sezaryanli olduğum icin doktorum.tek e mbiriyo transfe edecek çift e mbiriyo için nekadar ısrar ettiğsemde kabul etmedi...

lütfen bu sorumdan dolayı beni yanlış anlama sadece senin için soyledim tabi biraz öz eline girmiş oldum kusura bakma.

lütfen bu sorumdan dolayı beni yanlış anlama sadece senin için soyledim tabi biraz öz eline girmiş oldum kusura bakma.
Yok canım önemli değil evet bende sezeryanlıyım ama ben çift isteyeceğim bakalım kabul edermi? Aslında çift olursa korkuyorumda ama yinede garanti olur. Çünkü benim ilkde çift koyulmuştu ve ikizdi ama biri kanamayla gitti

canim bence çift iste tupbebek cok maliyetli bir tedavi sansin daha yuksek olur. dktorum sezaryenlerde cok riskli olduğunu soyledi cunku dikişler patlayabilirmiş.

canim bence çift iste tupbebek cok maliyetli bir tedavi sansin daha yuksek olur. dktorum sezaryenlerde cok riskli olduğunu soyledi cunku dikişler patlayabilirmiş.
Ama o kadar sene geçmiş olacak yinede risk oluşurmu ki acaba? Hakkımızda hayırlısı artık. Açıkcası ben ikiz istiyorum bu sefer bi anda üç çocuğum olur nede güzel olur :) kurban olduğum rabbim gönlümüze göre verir inşallah bu mübarek gecelerin hürmetine..

Mrb hanımlar bende temmuzda tüp bebeğe başlıyorum aslında bu ay istemiştik ama doktorumuz temmuzda olsun ramazan Bayram fln geçsin dedi Tmm dedik ama ben çok sabırszm bi an önce başlayalım istiyorum doktorum İstanbul acıbadem tayfun bağış aranızda ona giden varmı?

Ins canim bide sey soracaktim kizlar ins sonuc pozitif olursa kactane kan testi yaptiracagiz bilginiz varmi benm gittigim hastane ilk 2 sine ucret almiyomus
Çıkan değere göre doktorun karar veriyor. Benim 122 çıkmıştı ilk test de doktorum başka test istemedi on gün sonra kese için kontrole cagirdi

canim transferin hayirli olsun inşallah sana tutunmuştur bebegin yanliş hatilamiyosam senin tek embiriyo transfer edilmişti.test tarihin nezaman.emeklerinin karşiliğini alirsin inşallah

canim transferin hayirli olsun inşallah sana tutunmuştur bebegin yanliş hatilamiyosam senin tek embiriyo transfer edilmişti.test tarihin nezaman.emeklerinin karşiliğini alirsin inşallah
Ewt cnm bnimki tek embriyo 5.gun embriyosu doktorum cok olumlu konustu ama kismet rabbim kismet ederse olur ins 28 inde canim. Sen yeni basliyosun demi tedaviye

Yelizz001 hayırlı olsun ve inş hep güzel devam eder, benimde çarşamba yumurta toplanacak ama keseler dolu mu kaliteli mi endişem çok....zaten yumurta azlığı inş az ama kaliteli olurlar bu çektiklerimize değer diyorum.

arkadaşlar hafız bir arkadaşımdan duydum siZlerde de paylaşmak istedim bir elmaya 7 ayrı kişi meryem suresini okuyor ve o elmayı yarıya bölerek eşiniZle birlikte yiyeceksiniZ beklenen dualarla gelecek inşallah siZler paylaşmak istedim yapmak isteyen olursa

Kizlar benide araniza alirmisiniz bende agustosta tup bebege baslicam dediginiz gbi kmseye anlatlmiyo bylr seyler ben medikalpark ulun ulugda baslicam grcen aylarda kendisine muaynr oldum ilac verdi onlari tup bebege gelene kdr kullan dedi bzim icin en uygun ay agustos insallah hayirlisi olur korku ve heyecan basiyo gunler gectkce

Ins canim kaliteli ve icleri doludur seninde guzel haberlerini bekliyoruz Rabbim hepimizin yar ve yardimcimiz olsun cnm

hoşgeldin canım şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…