- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
Canım doktora yapıyordum o nedenle korunduk. Kızım dığduğunda 2012de arazi çalışmam vardı. Bu nedenle o doğduktan sonra hep korunduk, belki olabilirdi bu 4sene zarfında ama işte riske atamazdım. Ben diyarbakırdayım canım. Ailem ankarada. İlki genartta yapmıştık. Şimdi yer belli değil :) sadece ilk doktorum belli oda yeri söylemedi şuan için. Bizdede tüm hareketler sıfır. Hatta ölü olabilir demişlerdi yıkamadan sonra yüzde 53hareketli çıkmıştı ve tutmuştu.canim suan vitamin takviyelerini aliyoruz bayramin üçüncü ve dördüncü gunlrinde regli olucam sorada iğnelere baslayacagiz tabi özelde olacak.bir çocuk olduğu için sısgk dan yararlanamıyoruz. en son ki kontrolde bende 8 yumurta gözüktü herseyimiz iyi ama olmuyor.her doktor farklı söylüyor bi ara hareketlilikle sorun olduğu için döllenme kapasitesi yokmuş en son gittiğim dktorda herşeyin normal olduğunu söyledi.bu söylemeden geçemeyeceğim zaten niye bugüne kadar korundunz yanlış anlama canım sadece meraktan soruyorum.birde doğuda olduğunu söyledin doğunun neresindesiñ ben doğumluyum şuan izmirdeyim
Yok canım önemli değil evet bende sezeryanlıyım ama ben çift isteyeceğim bakalım kabul edermi? Aslında çift olursa korkuyorumda ama yinede garanti olur. Çünkü benim ilkde çift koyulmuştu ve ikizdi ama biri kanamayla gittilütfen bu sorumdan dolayı beni yanlış anlama sadece senin için soyledim tabi biraz öz eline girmiş oldum kusura bakma.
canim bence çift iste tupbebek cok maliyetli bir tedavi sansin daha yuksek olur. dktorum sezaryenlerde cok riskli olduğunu soyledi cunku dikişler patlayabilirmiş.Yok canım önemli değil evet bende sezeryanlıyım ama ben çift isteyeceğim bakalım kabul edermi? Aslında çift olursa korkuyorumda ama yinede garanti olur. Çünkü benim ilkde çift koyulmuştu ve ikizdi ama biri kanamayla gitti
Ama o kadar sene geçmiş olacak yinede risk oluşurmu ki acaba? Hakkımızda hayırlısı artık. Açıkcası ben ikiz istiyorum bu sefer bi anda üç çocuğum olur nede güzel olur :) kurban olduğum rabbim gönlümüze göre verir inşallah bu mübarek gecelerin hürmetine..canim bence çift iste tupbebek cok maliyetli bir tedavi sansin daha yuksek olur. dktorum sezaryenlerde cok riskli olduğunu soyledi cunku dikişler patlayabilirmiş.
gunaydin kızlar. benimde temmuz ayında dondurulmuş transferim olucak. hayirli allahtan.Selam hanımlar bende temmuzda başlayacağım dondurulmus embriyomla basliyacagiz. İnşallah Dualarım kabul olur. Rabbim yüzümüzü guldurur
Çıkan değere göre doktorun karar veriyor. Benim 122 çıkmıştı ilk test de doktorum başka test istemedi on gün sonra kese için kontrole cagirdiIns canim bide sey soracaktim kizlar ins sonuc pozitif olursa kactane kan testi yaptiracagiz bilginiz varmi benm gittigim hastane ilk 2 sine ucret almiyomus
O zaman ben ilk testi mi gittigim hastaneye yaptiriyim ins rabbim bizede anne olmayi kismet ederÇıkan değere göre doktorun karar veriyor. Benim 122 çıkmıştı ilk test de doktorum başka test istemedi on gün sonra kese için kontrole cagirdi
O zaman ben ilk testi mi gittigim hastaneye yaptiriyim ins rabbim bizede anne olmayi kismet eder
Ewt cnm bnimki tek embriyo 5.gun embriyosu doktorum cok olumlu konustu ama kismet rabbim kismet ederse olur ins 28 inde canim. Sen yeni basliyosun demi tedaviyecanim transferin hayirli olsun inşallah sana tutunmuştur bebegin yanliş hatilamiyosam senin tek embiriyo transfer edilmişti.test tarihin nezaman.emeklerinin karşiliğini alirsin inşallah
Ins canim kaliteli ve icleri doludur seninde guzel haberlerini bekliyoruz Rabbim hepimizin yar ve yardimcimiz olsun cnmYelizz001 hayırlı olsun ve inş hep güzel devam eder, benimde çarşamba yumurta toplanacak ama keseler dolu mu kaliteli mi endişem çok....zaten yumurta azlığı inş az ama kaliteli olurlar bu çektiklerimize değer diyorum.
hoşgeldin canım şimdiden hayırlı olsunKizlar benide araniza alirmisiniz bende agustosta tup bebege baslicam dediginiz gbi kmseye anlatlmiyo bylr seyler ben medikalpark ulun ulugda baslicam grcen aylarda kendisine muaynr oldum ilac verdi onlari tup bebege gelene kdr kullan dedi bzim icin en uygun ay agustos insallah hayirlisi olur korku ve heyecan basiyo gunler gectkce
Hosbulduk canim hepimizinki hayirli olsun senn ilk denememi ck heycanliym ksura bakmahoşgeldin canım şimdiden hayırlı olsun