Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Cok canim sıkıldı ya sözde eltimin kizi gelip bende kalicakti o gelicek diye kimseyi cagirmadim hanfendi gorumceme gitmis eve geldim acim biseyler hazirladim az daginikligi topladim yeni uzanicam ins bisey olmaz bebislerime
Hiç üZülme cnm geldiğimden beri yataktyım hiç takmıyorum dağınıkmış falan diye sende takma :)

Ah canim benim huyum kurusun daginiklik olursa hayatta rahat edemem e bide kizim var onada yemek haxirladim bu sureci tek basima geciricem yani
cani transferin hayirli olsun.benim ilgimi ceken senindemi kizin var.Allah bagislasin insallah hayirlisiyla bebesinde sana sımsıkı tutunur.benimde bir kizim var.spontam oldu senin kızın tedaviylemi oldu canim birde malesef bizim transfer iptal oldu.kusura bakma eve gelir gelmez seni laf kalabalığına bogdum

Kızlar benım pazartesı sabah yumurtaları toplayacaklar cok heycanlıyım bu gece 11,30 çatlatma iğnesını vurucam pazartesı sabaha kadar sizce uzun mesafe değilmi sizin nasıldı

Yok canim ne demek :) benim kizim dogal yolla oldu canim 8 yasinda dualarin icinde Allah razi olsun Seninde kizini Allah bagislasin transferin simdiden hayirli olsun

Yok canim ne demek :) benim kizim dogal yolla oldu canim 8 yasinda dualarin icinde Allah razi olsun Seninde kizini Allah bagislasin transferin simdiden hayirli olsun
yok canim malesef bizim transfer iptal oldu yani şöyle söyleyim baya yumurta toplandi ama bir tane bile 1.kalite gelmedi.3.günden sonrada gelisimleri durdu.inan hala aklım almıyor çünkü bizim herşey çok iyiydi.birde benim kızda doğal oldu eylül sonu gibi tekrar başlıyoruz inşallah. bakalım herşey nasip

Kızlar benım pazartesı sabah yumurtaları toplayacaklar cok heycanlıyım bu gece 11,30 çatlatma iğnesını vurucam pazartesı sabaha kadar sizce uzun mesafe değilmi sizin nasıldı
Benimde oyleydi canım merak etme cumartesi 21:30 da vurmuştum iğnemi pazartesi 09:30 da topladılar :) hayırlısı olsun tedavin

Tedavisi vardir ins ihmal etme sabret canim Allah sonunda en hayirlisini nasip etsin en azindan bak yumurtan oluyo ben hastanedeyken bi kadinla doktorun konusmasina sahit oldum hala aklimdan cikmiyo kadinin aglamalari esinin uzuntusu kadinin sadece 1 yumurtasi olmus o da bozukmus islem yapamayiz dediler beterin beteri var yani sabredicez

Kızlar bir sorum olacak rahme kaçtane embiro koyuyorlar
Canım yaş ve embrıyo sayısı ve kalıtesıne göre değişiyor mesela ben 8 denemem oldu 1.de 4embrıyo,2.3 embrıyo,3.2embrıyo ve bu son denememdede 1 embrıyo transfer edildi..değişiyor yani..

Canım yaş ve embrıyo sayısı ve kalıtesıne göre değişiyor mesela ben 8 denemem oldu 1.de 4embrıyo,2.3 embrıyo,3.2embrıyo ve bu son denememdede 1 embrıyo transfer edildi..değişiyor yani..
canim inşallah bu sefer yuzun guler ve son denemen olur.canim sizdeki sorun nedir canim baktimda maşallah embiriyolarin baya var tutulmasıyla ilgili dr.sana birşey soyledi mi?

canim inşallah bu sefer yuzun guler ve son denemen olur.canim sizdeki sorun nedir canim baktimda maşallah embiriyolarin baya var tutulmasıyla ilgili dr.sana birşey soyledi mi?

Aminnn canım..Bu defa embrıyo genetıgı yaptılar Yapılabılcek herseyı yaptık dedıler bakalım hayırlısı..Evet embrıyo hep oluyor ama bır turlu tutunmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…