Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

karamsar olma, ben burada eşinde sıfır sperm olan ve iğne ile bulunan 1 sperm ile tüp bebek yaptırıp hamile kalanı duydum. olumlu düşün olumlu olsun. rabbim gönlüne göre versin
Cok tesekkur ederim ama zaman yaklasinca cikacak sonuca hazir olup olmadigimdan emin olamiyorum

çok stresli bir süreç seni çok iyi anlıyorum
Bizi bizden iyi anlayan olamaz zaten iyiki bu sayfa olusturuldu ve katılan arkadaslarda cok iyi hepsi. Gonul rahatligiyla onlarla beraber uzulup onlarsa beraber mutlu olabiliyoruz. Tanimadigin bissuru kisi dua ediyo senin icin ne guzel bisey

Kizlar5.gun 2 embriyo koydular dinleniyorum ama ben agrisindan oldum neyse Allahima sukurler olsun Umudummm0809 2 embriyo olmiycakmiydi canim seninki hayirli olsun canim
Canım 2 olucaktı doktor risk almayalımdedi, yaşın genç çok dedi 2 de koysak 1 de tutma şansı aynı dedi bide embriyoların çok güzl gelişmiş harika durumda dedi tamam dedik bizde , artık geriisini Allaha bırakıyorm cnm :)

Geriyede daha 2 tane 5 gün embriyosu arttı onları da dondurucaklar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…