canım bunları kafana takma. zaten yatarak geçirmen iyi değil. ben transferden çıktım eve gitmedim arkadaşımla avm gittim yemek yedim. biraz dolaştım ve eve gittim. benim yanımda eşim bile yoktu. 1 gün evde oturup tv izleyerek geçirdim sonra normal hayataıma döndüm. evimi süpürdüm sildim. gezdim tozdum.sadece ağır kaldırmadım ve şuan hamileyim. yatman yada ayakta olman sonucu değiştirmez.Cok canim sıkıldı ya sözde eltimin kizi gelip bende kalicakti o gelicek diye kimseyi cagirmadim hanfendi gorumceme gitmis eve geldim acim biseyler hazirladim az daginikligi topladim yeni uzanicam ins bisey olmaz bebislerime
canım doktorlar onu hesaplayıp veriyor. sıkma canınıKızlar benım pazartesı sabah yumurtaları toplayacaklar cok heycanlıyım bu gece 11,30 çatlatma iğnesını vurucam pazartesı sabaha kadar sizce uzun mesafe değilmi sizin nasıldı
normal canım. hatta az bir miktar yarında gelebilir.Yumurtalar toplandi cok sukur ama 12den beri az kan geliyor normalmidir
canım bel ağrısı kasık ağrısı normal.ben hala yaşıyorum bu sıkıntılarıemily07 canim bel agrilari karin ve bacak agrisi normalmi ?
Cok sa canim icimi nasil rahatlattin Allah gönlüne gore versincanım bunları kafana takma. zaten yatarak geçirmen iyi değil. ben transferden çıktım eve gitmedim arkadaşımla avm gittim yemek yedim. biraz dolaştım ve eve gittim. benim yanımda eşim bile yoktu. 1 gün evde oturup tv izleyerek geçirdim sonra normal hayataıma döndüm. evimi süpürdüm sildim. gezdim tozdum.sadece ağır kaldırmadım ve şuan hamileyim. yatman yada ayakta olman sonucu değiştirmez.
canım doktorlar onu hesaplayıp veriyor. sıkma canını
normal canım. hatta az bir miktar yarında gelebilir.
canım bel ağrısı kasık ağrısı normal.ben hala yaşıyorum bu sıkıntıları
rica ederim. ilk denemede senin gibi çok titiz davrandım negatifle sonuçlandı. diğer ikisinede umursamaz davrandım. dikkat ettim ama aşırı değil. ağır kaldımadım sadece. benim doktorum denize bile girebilirsin dedi düşün. yanında birinin kalmasına gerek yok. ha kızın için istiyorsan ona birşey diyemem. dediğim gibi ben tek başıma eşim olmadan kaldım 4 gün. sonra evime gitti. ne kadar rahat olursan o zaman bebeğin daha rahat tutunurCok sa canim icimi nasil rahatlattin Allah gönlüne gore versin
o nerden çıktı yahu. peynir süt süt ürünleri çok önemli. maydonoz düşük sebebi bitki çayı içme kola içme sigara içki içme onun dışında ne yersen ye yemen gerek zatenkizlar cok sükür hamile haberlerimizi aldik , bize bi grup acin da artik hamilelikle ilgili bilgilerimizi paylasalim, o kadar acemiyimki ne yiyip ne yicegimi bilmiyorum.. masada peynir var yiyemiyorum, hergün yasak bisey duyorum kimi maydonoz kimi sarimsak kimi kimyon diyor, ne yiycem bilmiyorum ama artik et ve salata yemekten ögürcem artik
kese muayenen ne zaman canımtesekkürler canim bilgiler icin
tam belli değil canım ben salı günü tekrar kan vercem büyük ihtimal cuma günü çağırır doktor19 agustos, senin??
Cnm günaydın açıldı cnm 2017 nisan tüpbebek anneleri diye Tupbebek özel bölüm de yani bu topigin bulunduğu bölüm de cnmkizlar cok sükür hamile haberlerimizi aldik , bize bi grup acin da artik hamilelikle ilgili bilgilerimizi paylasalim, o kadar acemiyimki ne yiyip ne yicegimi bilmiyorum.. masada peynir var yiyemiyorum, hergün yasak bisey duyorum kimi maydonoz kimi sarimsak kimi kimyon diyor, ne yiycem bilmiyorum ama artik et ve salata yemekten ögürcem artik
yok daha neler. zaten 10dk uyuyorsun. zor bir işlem değil korkma birşey hissetmiyorsun. 8 saat ameliyat masasında yatanlar var arkadaşım. bizim operasyon bir sıkıntı olmazkızlar pazartesı yumurtaları toplayacaklar ama ben cok korkuyorum sabaha kadar uyumadımsizin nasıldı benı bayıtlayı unutmazlar dımı acı oluyormu
Korkma canim bende senin gibi cok korkuyodum ama kirkulcak hic birsey yokmuskızlar pazartesı yumurtaları toplayacaklar ama ben cok korkuyorum sabaha kadar uyumadımsizin nasıldı benı bayıtlayı unutmazlar dımı acı oluyormu