- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Bizim icin de aynisini dedi doktorum ve 1 koydu bak simdi hamileyim. Hic takilma. Olacak insallah.Canım 2 olucaktı doktor risk almayalımdedi, yaşın genç çok dedi 2 de koysak 1 de tutma şansı aynı dedi bide embriyoların çok güzl gelişmiş harika durumda dedi tamam dedik bizde , artık geriisini Allaha bırakıyorm cnm :)
sagol canim benim. darisi başına olsun. 3 denemem di canim.CANIM hayirli olsun bebisin hep seninle olsun.kacinci denemendi
Sayı 41 milyon 1 cc deervanazlim canim sizin degerler nasıldı bizdede erkek infertilitesi var
Bu o kadar degisken bir durum ki, ilk tedavide 6. Gun cikmisti benim. Bunda 4. Gun cikti. Baskasinin 8. Gun cikiyor. Bir baskasinin 10. Gun. O yuzden takilma bence. Kan testini bekle cunku bazilarinin da idrarda hic cikmiyor.Benımde 5.gun tek embrıyo bugun ıdrar testı yaptım ama cıkmadı erkenmı sızce arkadaslar kotu dusunmek ıstemıyorum 8.denemem ve olsun ıstıyorum artık..transferımın 8.gunu((Canınızı sıkmak ıstemezdım ozurdılerım
Bizde yerinde %5 ileri 0Sayı 41 milyon 1 cc de
+4 %0
+3 %39
+2%12 Morfolojisi iyi sıkıntı yok onda
Cok sukur yerinde %5 olan var canim. Ameliyatla vucudundan 3 sperm alinabilen ve o kadarcik spermle hamile kalmaya calisan insanlar var. Tup bebekte cok onemli degil ileri hareketlilik.Bizde yerinde %5 ileri 0olur mu acaba
İnsaAllah dedıgın gıbıdır tesekkur ederim.(Bu o kadar degisken bir durum ki, ilk tedavide 6. Gun cikmisti benim. Bunda 4. Gun cikti. Baskasinin 8. Gun cikiyor. Bir baskasinin 10. Gun. O yuzden takilma bence. Kan testini bekle cunku bazilarinin da idrarda hic cikmiyor.
İnşallahh canım inşallah doktor öyle değince biraz tersime gitti ama şimdi sen rahatlattın beni :)Bizim icin de aynisini dedi doktorum ve 1 koydu bak simdi hamileyim. Hic takilma. Olacak insallah.
maaşallah cnm çok sevindim :) sağlıkla al kucağına :)kızlar çoook şükür pozitif hamileyimmmmmmmmmmm
Canım ya senındemı tek emrıyo koyulmustu ??Cok sukur yerinde %5 olan var canim. Ameliyatla vucudundan 3 sperm alinabilen ve o kadarcik spermle hamile kalmaya calisan insanlar var. Tup bebekte cok onemli degil ileri hareketlilik.
Cogul gebelik riskli bir durummus zaten. Ilk gebelikte tekil tercih ediyor doktorlar. Cok pozitif ol. Bu kez olmasini ben pozitifligime bagliyorum. Koyuldugunda tamam oldu Allah in izniyle bu is dedim.İnşallahh canım inşallah doktor öyle değince biraz tersime gitti ama şimdi sen rahatlattın beni :)
inşallah Rabbim yardımcın olsun. hamileleik haberini bekliyoruz canım. dua edicem senin için :9Benımde 5.gun tek embrıyo bugun ıdrar testı yaptım ama cıkmadı erkenmı sızce arkadaslar kotu dusunmek ıstemıyorum 8.denemem ve olsun ıstıyorum artık..transferımın 8.gunu((Canınızı sıkmak ıstemezdım ozurdılerım
Evet tek koyuldu, 5. Gun embryosuydu.Canım ya senındemı tek emrıyo koyulmustu ??
Aminnnnn ..Çok tesekkur ederım Elmaslim..Bu gecmeyen gunlerde sızlerle dertleşmek bıraz olsun rahatlatıyor ıykı varsınız..inşallah Rabbim yardımcın olsun. hamileleik haberini bekliyoruz canım. dua edicem senin için :9
23 canim ayniyiz yine:)
Daginiklik falan hic ugrasma. Mumkunse ilk 5 gun dikkat et kendine. Ev pislikten dokulsun. Sonra istedigini yap.Cok canim sıkıldı ya sözde eltimin kizi gelip bende kalicakti o gelicek diye kimseyi cagirmadim hanfendi gorumceme gitmis eve geldim acim biseyler hazirladim az daginikligi topladim yeni uzanicam ins bisey olmaz bebislerime