Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Canım 2 olucaktı doktor risk almayalımdedi, yaşın genç çok dedi 2 de koysak 1 de tutma şansı aynı dedi bide embriyoların çok güzl gelişmiş harika durumda dedi tamam dedik bizde , artık geriisini Allaha bırakıyorm cnm :)
Bizim icin de aynisini dedi doktorum ve 1 koydu bak simdi hamileyim. Hic takilma. Olacak insallah.

Benımde 5.gun tek embrıyo bugun ıdrar testı yaptım ama cıkmadı erkenmı sızce arkadaslar kotu dusunmek ıstemıyorum 8.denemem ve olsun ıstıyorum artık..transferımın 8.gunu((Canınızı sıkmak ıstemezdım ozurdılerım

Benımde 5.gun tek embrıyo bugun ıdrar testı yaptım ama cıkmadı erkenmı sızce arkadaslar kotu dusunmek ıstemıyorum 8.denemem ve olsun ıstıyorum artık..transferımın 8.gunu((Canınızı sıkmak ıstemezdım ozurdılerım
Bu o kadar degisken bir durum ki, ilk tedavide 6. Gun cikmisti benim. Bunda 4. Gun cikti. Baskasinin 8. Gun cikiyor. Bir baskasinin 10. Gun. O yuzden takilma bence. Kan testini bekle cunku bazilarinin da idrarda hic cikmiyor.

İnşallahh canım inşallah doktor öyle değince biraz tersime gitti ama şimdi sen rahatlattın beni :)
Cogul gebelik riskli bir durummus zaten. Ilk gebelikte tekil tercih ediyor doktorlar. Cok pozitif ol. Bu kez olmasini ben pozitifligime bagliyorum. Koyuldugunda tamam oldu Allah in izniyle bu is dedim.

inşallah Rabbim yardımcın olsun. hamileleik haberini bekliyoruz canım. dua edicem senin için :9

Cok canim sıkıldı ya sözde eltimin kizi gelip bende kalicakti o gelicek diye kimseyi cagirmadim hanfendi gorumceme gitmis eve geldim acim biseyler hazirladim az daginikligi topladim yeni uzanicam ins bisey olmaz bebislerime :KK43:

Cok canim sıkıldı ya sözde eltimin kizi gelip bende kalicakti o gelicek diye kimseyi cagirmadim hanfendi gorumceme gitmis eve geldim acim biseyler hazirladim az daginikligi topladim yeni uzanicam ins bisey olmaz bebislerime :KK43:
Daginiklik falan hic ugrasma. Mumkunse ilk 5 gun dikkat et kendine. Ev pislikten dokulsun. Sonra istedigini yap.

X