Aa neden oyle dusunuyorsun canim moralini bozma umutsuzluga kapilma melegin tutunuyordur sanaHic guzel gecmiyo cnm vala hic umudum kalmadi
Dun kaynanamgile gittik tabi onlarin tup bebek yaptirdigimizdan haberi yoktu cnm tabi oraya gidilince oturulmuyo ordan oraya kostur kostur artik bayilacaktim bide bag soguktu artik en sonunda gogsumle karnima agri girdi sabahi sabah ettim ilac icmeyim diye dayanmaya calistim ama duramadim parol ictim 1 tane oyle uyumusum canmneden canım olmuştur o sen umutsuz olma
Canim olumsuz olsa doktorun söylerdi. Hakkında hayırlısı olsun. Benim bir kaç damla gelmistiEki Görüntüle 1849021 Bu sekilde bir pihyi geldi transferden sinra 3.gunde gelen bu.3.gun dede yine buna benzer ama daha kucuk pihti geldi.foktora attm net bisey demedi.sabirla ilaclarina devam et yazdi sadece
Eki Görüntüle 1849013
Umudunu kaybetme yaşadıkların engel değil. Ben transferden sonra 3 gün dinlendim. Sonra gezdim tozdum. Kendimi fazla yormadan. Hergün 5 kat indim çıktım. Ve hamile kaldim.takmamaya çalışDun kaynanamgile gittik tabi onlarin tup bebek yaptirdigimizdan haberi yoktu cnm tabi oraya gidilince oturulmuyo ordan oraya kostur kostur artik bayilacaktim bide bag soguktu artik en sonunda gogsumle karnima agri girdi sabahi sabah ettim ilac icmeyim diye dayanmaya calistim ama duramadim parol ictim 1 tane oyle uyumusum canm
Yanii olacak olduktan sonra olur mübarek günlerde dua edelim inşallahUmudunu kaybetme yaşadıkların engel değil. Ben transferden sonra 3 gün dinlendim. Sonra gezdim tozdum. Kendimi fazla yormadan. Hergün 5 kat indim çıktım. Ve hamile kaldim.takmamaya çalış
Canim Banada hemsire soyledi transverimin yapildigi gungebelik kesinleşene kadar ücretsiz oluyor galiba ama sonra yapılan testler ücretli acıbademde
nezaman canım test gününCanim Banada hemsire soyledi transverimin yapildigi gun
29 haziran canimnezaman canım test günün
Hayırlı olsun canım şimdiden inşallah beraber doğururuz hepimizKızlar merhaba bende ağustosda ikinci tüp bebek denememe başlayacağım nasip olursa. İlki 2011de yapmıştık ve bir kızım olmuştu. Şimdi tekrar denemeye karar verdik. 6 aydır bıraktık korunmayı ama olmadı. Ankarada deneyeceğim yine, çok heyecanlıyım ilk günki gibi :)) banada dua edin lütfen
Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
Neler yapmıştım şuan hepsi silindi tekrar araştırıyorum :))
canım hayirli olsun Allah kizinada uzun omurler nasip etsin daha çok yeni korunmayı bakmışsınız biraz daha fazla denemekte fayda var tabi siz bilirsiniz.benimde bir kizim var oda baya uğraşlar sonunda oldu şimdi ikinci için tup bebe için start verdik.hepimiz icin hayirlisi olsun inşallah...Kızlar merhaba bende ağustosda ikinci tüp bebek denememe başlayacağım nasip olursa. İlki 2011de yapmıştık ve bir kızım olmuştu. Şimdi tekrar denemeye karar verdik. 6 aydır bıraktık korunmayı ama olmadı. Ankarada deneyeceğim yine, çok heyecanlıyım ilk günki gibi :)) banada dua edin lütfen
Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
Neler yapmıştım şuan hepsi silindi tekrar araştırıyorum :))
İnşallah kardeşim. Topiği tam okumadım 34 sayfa çok diye artık bundan sonra takip ederim. Sizin durum nedir? Transfer oldumu?Hayırlı olsun canım şimdiden inşallah beraber doğururuz hepimiz
Canım aslında bende beklemek istiyorum ama eşimin durum ortada. Sperm var ama hareket yok, birde geçen sene böbrek nakli oldu, ne durumda şuan bilmiyoruz spermler. Bayramdan sonra test vercek yaşda 32 beklemek istemedikcanım hayirli olsun Allah kizinada uzun omurler nasip etsin daha çok yeni korunmayı bakmışsınız biraz daha fazla denemekte fayda var tabi siz bilirsiniz.benimde bir kizim var oda baya uğraşlar sonunda oldu şimdi ikinci için tup bebe için start verdik.hepimiz icin hayirlisi olsun inşallah...
Canım sana birşey sorcam, seninde özel olacak değil mi? Yani raporsuz. Doktorum bana bir kızın olduğu için özel olur dedi. Faydalanamıyoruz değil mi? Acaba ne kadara çıkar? Ben hiç maddiyatı konuşmadım doktorla. Sadece 1ay iznimin olduğunu ve ağustosda olmasını istedim. Doktor ankda ben doğudayım. İlkide böyle olmuştu ama o zaman rapor çıkarılmıştıcanım hayirli olsun Allah kizinada uzun omurler nasip etsin daha çok yeni korunmayı bakmışsınız biraz daha fazla denemekte fayda var tabi siz bilirsiniz.benimde bir kizim var oda baya uğraşlar sonunda oldu şimdi ikinci için tup bebe için start verdik.hepimiz icin hayirlisi olsun inşallah...
Canım sana birşey sorcam, seninde özel olacak değil mi? Yani raporsuz. Doktorum bana bir kızın olduğu için özel olur dedi. Faydalanamıyoruz değil mi? Acaba ne kadara çıkar? Ben hiç maddiyatı konuşmadım doktorla. Sadece 1ay iznimin olduğunu ve ağustosda olmasını istedim. Doktor ankda ben doğudayım. İlkide böyle olmuştu ama o zaman rapor çıkarılmıştıcanım hayirli olsun Allah kizinada uzun omurler nasip etsin daha çok yeni korunmayı bakmışsınız biraz daha fazla denemekte fayda var tabi siz bilirsiniz.benimde bir kizim var oda baya uğraşlar sonunda oldu şimdi ikinci için tup bebe için start verdik.hepimiz icin hayirlisi olsun inşallah...