Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

neden canım olmuştur o sen umutsuz olma
Dun kaynanamgile gittik tabi onlarin tup bebek yaptirdigimizdan haberi yoktu cnm tabi oraya gidilince oturulmuyo ordan oraya kostur kostur artik bayilacaktim bide bag soguktu artik en sonunda gogsumle karnima agri girdi sabahi sabah ettim ilac icmeyim diye dayanmaya calistim ama duramadim parol ictim 1 tane oyle uyumusum canm

Umudunu kaybetme yaşadıkların engel değil. Ben transferden sonra 3 gün dinlendim. Sonra gezdim tozdum. Kendimi fazla yormadan. Hergün 5 kat indim çıktım. Ve hamile kaldim.takmamaya çalış

Ins canim bide sey soracaktim kizlar ins sonuc pozitif olursa kactane kan testi yaptiracagiz bilginiz varmi benm gittigim hastane ilk 2 sine ucret almiyomus

Kızlar merhaba bende ağustosda ikinci tüp bebek denememe başlayacağım nasip olursa. İlki 2011de yapmıştık ve bir kızım olmuştu. Şimdi tekrar denemeye karar verdik. 6 aydır bıraktık korunmayı ama olmadı. Ankarada deneyeceğim yine, çok heyecanlıyım ilk günki gibi :)) banada dua edin lütfen
Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş..

Neler yapmıştım şuan hepsi silindi tekrar araştırıyorum :))

Hayırlı olsun canım şimdiden inşallah beraber doğururuz hepimiz

canım hayirli olsun Allah kizinada uzun omurler nasip etsin daha çok yeni korunmayı bakmışsınız biraz daha fazla denemekte fayda var tabi siz bilirsiniz.benimde bir kizim var oda baya uğraşlar sonunda oldu şimdi ikinci için tup bebe için start verdik.hepimiz icin hayirlisi olsun inşallah...

Canım aslında bende beklemek istiyorum ama eşimin durum ortada. Sperm var ama hareket yok, birde geçen sene böbrek nakli oldu, ne durumda şuan bilmiyoruz spermler. Bayramdan sonra test vercek yaşda 32 beklemek istemedik

Canım sana birşey sorcam, seninde özel olacak değil mi? Yani raporsuz. Doktorum bana bir kızın olduğu için özel olur dedi. Faydalanamıyoruz değil mi? Acaba ne kadara çıkar? Ben hiç maddiyatı konuşmadım doktorla. Sadece 1ay iznimin olduğunu ve ağustosda olmasını istedim. Doktor ankda ben doğudayım. İlkide böyle olmuştu ama o zaman rapor çıkarılmıştı

Canım sana birşey sorcam, seninde özel olacak değil mi? Yani raporsuz. Doktorum bana bir kızın olduğu için özel olur dedi. Faydalanamıyoruz değil mi? Acaba ne kadara çıkar? Ben hiç maddiyatı konuşmadım doktorla. Sadece 1ay iznimin olduğunu ve ağustosda olmasını istedim. Doktor ankda ben doğudayım. İlkide böyle olmuştu ama o zaman rapor çıkarılmıştı

canim suan vitamin takviyelerini aliyoruz bayramin üçüncü ve dördüncü gunlrinde regli olucam sorada iğnelere baslayacagiz tabi özelde olacak.bir çocuk olduğu için sısgk dan yararlanamıyoruz. en son ki kontrolde bende 8 yumurta gözüktü herseyimiz iyi ama olmuyor.her doktor farklı söylüyor bi ara hareketlilikle sorun olduğu için döllenme kapasitesi yokmuş en son gittiğim dktorda herşeyin normal olduğunu söyledi.bu söylemeden geçemeyeceğim zaten niye bugüne kadar korundunz yanlış anlama canım sadece meraktan soruyorum.birde doğuda olduğunu söyledin doğunun neresindesiñ ben doğumluyum şuan izmirdeyim

canim sana kaba tabiriyle aciklayim bin tl histerskopi.beşbin merkeze.2.5 iğneler yanlış hatırlamıyorsam 750 e mbiriyo saklama tabi her ay gittiģimizdede 250 de muane ıvır zıvırda harić diğer msjimda belki anlatamamisim yanlış anlama çocuğunuz tedaviyle olmuş niye korunmaya gerek duydunuz? RABBİM hepimize nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…