Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Arkadaşlar bende vajinal mantar var. yeşilimsi akıntı oluyor. Şimdi de tekrarladi. Ayın 20 sinde transfer var ya hanı ona engel değildir dimi? Sonuçta rahime yerleştiriliyor? Transfer iptal olur mu ki? Bilen biri aydınlatsin beni nolur

doktoruna bildir hemen ilaç verir

emily yeni girdim foruma.. cok tebrik ederim.. ne güzel hamile haberleri aliyoruz.. bende ayin 19unda ultrasyonda görecez, görmeden icim halaa rahat degil.. umarim bizim hamilelikler herkese umut olur, ve ard arda güzel haberlere devam ederiz

canim hayirli olsun cokkkkk sevindim.. ne güzel bi sürü hamile haberi geliyor, bisey sorcam, sizin allta ne kadarlik hamile oldugunuz bebegin nezaman gelcegi yaziyor ya nasil yaptiniz bende yapmak istiyorum

teşekkür ederim aynı hisler bendede mevcut. kalp atışını duyana kadar içim rahat değil.

hadi kizlar biz size dua ediyoruz rabbim size pozitifi göstersin ama ne olur sizde bana diger hamile arkadaslara dua edin, insallah ultrasyonda bebegimizi saglikli görürür kalp atislarini duyar ve sorunsuz hamileleigimizi sonuna kdar vardiriririz.. napalm bizim bizden baska kimi var :))
hepimiz eminim tüp bebege gelene kadar neler cektik, tutsun diye dualar ettik, ben ne agladim ne agladim ne agladim anlatamam.. simdi tek derdim saglikli olmasi.. kizlar dua edin bana ve diger hamilelere.. alllahim sizlerede pozitifi gördürsün canlarimmmmmm

Hıc merak etme canim burda herkes birbirine dua ediyor Allah tamamina erdirsin saglikli sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin benimde yarin transferim var bu gece uyku haram artik ne zamandir bugunu bekliyorum sonucunu hayirli bi sekilde alsam sizde bana dua edin ne olur

Cnm günaydın inşallah embiriyoların sımsıkı tutunsunlar dualarım seninle Allah işini rast getirsin

canim hayirli olsun cokkkkk sevindim.. ne güzel bi sürü hamile haberi geliyor, bisey sorcam, sizin allta ne kadarlik hamile oldugunuz bebegin nezaman gelcegi yaziyor ya nasil yaptiniz bende yapmak istiyorum
Cnm günaydın tahmini doğum tarihini bulduktan sonra profil ayarlarında doğum tarihiniz yazan yere yazıp kaydet yapınca oluyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…