Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar
Öyle düşünme listede ben yokum ama benim eşim azosperm ve ben hamıleyım nasıpse 19 agıstos ta kese görmeye gitçez..rabbım ol derse olur..Allahım yardımcın olsun arkadasım
Yaptırdım canım artış devam ediyor ama yeterli düzeyde değil başka bir doktora gittim artış devam ettiği sürece umut olduğu rahim kalınlığının iyi olduğunu kan testlerinin erken gebelikte çok yanıltıcı olduğunu böyle az artışta ikiz gebwlige bile rastladığını kan vermeye devam etmem gerektiğini beklemem gerektiğini söyledi benim durum belirsizliğini koruyor yani dış gebelik olma ihtimali çok korkutuyor beni
Yaptırdım canım artış devam ediyor ama yeterli düzeyde değil başka bir doktora gittim artış devam ettiği sürece umut olduğu rahim kalınlığının iyi olduğunu kan testlerinin erken gebelikte çok yanıltıcı olduğunu böyle az artışta ikiz gebwlige bile rastladığını kan vermeye devam etmem gerektiğini beklemem gerektiğini söyledi benim durum belirsizliğini koruyor yani dış gebelik olma ihtimali çok korkutuyor beni