amin canım. inşallah canım ya. pek birşey hissetmiyorum. ne üzüntü ne sevinç. inşallah sizlerinde güzel haberlerini duyarız ilerki zamanlardaemily07 cnm Hayırli olsun yarin Allahin izniyle guzel haberler vereceksn.Rabbim by sefer kucagina aldigin gunleri de gostersin..
doktora gittiğimizde soralım en iyisievet benimde hic sorun yok aksine cok düşük doz igneyle cok kolay sonuc elde ediliyor
Ben de sabahtan gittim verdim 79 cikti sonucum 4 fun sonra tekrarla dediler bakalim insallah guzel.sekilde artar insallah sende guzel sonuc alirsinCan'ım kan verdim 15.30 da çıkacak sağlık ocağında yaptırıyorum o yüzden geç olacak sen naptın?
gözünaydın canım. değerlerin inşallah kat kat yükselir. bugün kaçıncı gündüBen de sabahtan gittim verdim 79 cikti sonucum 4 fun sonra tekrarla dediler bakalim insallah guzel.sekilde artar insallah sende guzel sonuc alirsin
bugün 1. gün opu yapıldığı gün sayılmıyor diye biliyorumKizlar dun opu oldu ya simdi sayarken dunu 1. Gun diye mi sayicam
evet sebepsiz çokşimdi tüp bebek nedenlerimize baktımda çoğumuzunki sebebsiz infertilite ne çok varmış sebebsiz olan
Insallah 10. Gundu bugun kata kat guzel degerler cikar insallah bekleyen herkesingözünaydın canım. değerlerin inşallah kat kat yükselir. bugün kaçıncı gündü
Kacinci gun embryosuydu canim ? Bugun test gunun muydu ?Insallah 10. Gundu bugun kata kat guzel degerler cikar insallah bekleyen herkesin
3.gun embriyosuydu 2tane konulmustu test gunumdu evet merkezden 10.gun yaptir dedilerKacinci gun embryosuydu canim ? Bugun test gunun muydu ?
Lekelenme falan var mi hic kahve pembe ?3.gun embriyosuydu 2tane konulmustu test gunumdu evet merkezden 10.gun yaptir dediler
Yok bende olmadi hic o yuzden korkuyorum aslinda kimyasal falan olabilirmi diye pek bi belorti yasamadim aslinda hafif kasik agrisi oldu okadarLekelenme falan var mi hic kahve pembe ?
Bende dun ve bugun 2-3 kez lekelenme oldu. Yerlesme acaba diye mi Merak ediyorum..Yok bende olmadi hic o yuzden korkuyorum aslinda kimyasal falan olabilirmi diye pek bi belorti yasamadim aslinda hafif kasik agrisi oldu okadar
Insallah oyledir kacinci gunundu seninBende dun ve bugun 2-3 kez lekelenme oldu. Yerlesme acaba diye mi Merak ediyorum..
Bugun 7 bitcek.Insallah oyledir kacinci gunundu senin
Hayirlisi olsun hakkinda iyi sonuclarin olur insallahBugun 7 bitcek.