Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Ben de sabahtan gittim verdim 79 cikti sonucum 4 fun sonra tekrarla dediler bakalim insallah guzel.sekilde artar insallah sende guzel sonuc alirsin
Ben de sabahtan gittim verdim 79 cikti sonucum 4 fun sonra tekrarla dediler bakalim insallah guzel.sekilde artar insallah sende guzel sonuc alirsin
Insallah 10. Gundu bugun kata kat guzel degerler cikar insallah bekleyen herkesin
Hayırlı olsun Can'ım benim olmadı zaten belliydi idrarda negatif çıkmıştı hayırlısı olsun sana da hayırlı olsun Can'ım

yaptım canım silikde olsa ikinci bir çizgi var

Cnm maşallah çok belli inss kanda çok güzel bir değerle karşılaşırsın gözün aydın canım
cnm inss bidahiki testine kat ve kat artsın inşallah değerin hamilesin işte tadını cikar

Arkadaşlar uzun protokol anladığım kadarıyla daha çok ilaçla daha çok yumurta elde edip daha çok briyo oluşturmak ve bir ay sonra transfer etmek. Benim doktor da öyle yaptı. İgnelerle yumurta oluştururken rahim duvarı ile yumurta arasındaki senkron bozulur dedi. Yanı rahim daha çabuk olgunlaşır ve artık is işten geçmiş olabilir anlamında dedi. O yüzden bir ay yumurta oluşturup bir sonraki ay temiz ve yorulmamis rahime yerleştiricem dedi. Sonrası nasip tabi ki. Ben de daha mantıklı buldum. Bazı doktorlar bu yolu izliyor. Sizin de aklınızda olsun.

benimde öyle oldu

Genelde dondurma ve cozdurme konusunda laboratuvari olmayan- disarida baska yerde dondurtan merkezler bu yontemi begenmez gibi davraniyorlar ya da size hic soylemeyip kotuydu attik diyorlar embryolari.

canim o zaman embriyo dondurma islemi icin de ekstra ucret aliyorlar mi?

Genelde dondurma ve cozdurme konusunda laboratuvari olmayan- disarida baska yerde dondurtan merkezler bu yontemi begenmez gibi davraniyorlar ya da size hic soylemeyip kotuydu attik diyorlar embryolari.
benim merkezin dondurma laboratuvari var üstelik kac kisi gördüm dondurulmus transfer ettiler ama doktor sana gerek yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…