ben estrofem kullanıyorum 9 temmuzdan beriya ctesi ya da pazartesi sen estrofem mi kullandın düşük çıkınca
ben e2 yapmadım progesteron seninki kadardı. yani normal çıkmış o. nar suyu iç. migroslarda mlife organik nar suyu var ben 3-4 gün ondan içtim.emily07 birde e2 değerin ile progestereon değerin kaç çıkmıştı benim e2 343,7 progesteron 0,06 çıkmış iyi mi kötü bilemedim
bende cuma günü aldım dimesin organik nar suyunu demek bir de onu içmesem nasıl olacakmışben e2 yapmadım progesteron seninki kadardı. yani normal çıkmış o. nar suyu iç. migroslarda mlife organik nar suyu var ben 3-4 gün ondan içtim.
progesteron iyi diğerini bilmiyorumemily07 birde e2 değerin ile progestereon değerin kaç çıkmıştı benim e2 343,7 progesteron 0,06 çıkmış iyi mi kötü bilemedim
Senin durumunu okudukça kendi durumumla karşılaştırdım ve hangimizin ki daha iyi acaba diye düşündüm. Benim annemde geç kaldın diyor , eşim inanılmaz istiyor ve ben aramızda açıklıkla konuşulmasa da bu durumun evliliğimizi bitirme noktasına getireceğini hissediyorum . Yani umursamaz olsalar ben de daha rahat olurdum stres yapmazdım Bence böyle olma ihtimalini düşün ve sen de rahat ol ailen gibi..çok iyi anlıyorum seni bomboş geliyor hayatımdaki her şey hırslarım kariyerim uğruna niye ertelemişim diyorum çocuk sahibi olmayı bu kadar şuan anne olmaktan başka hiç bir şey önemli gelmiyor hayatımda ve çok yalnızım bu sınavda eşimin umurunda değil çocuğu olsada olur olmasada olur anneme aileme gelecek olursam niye acele ediyormuşum bu kadar 40 ına kadar yolu varmış niye tüp bebek yapıyormusum allah vermiyorsa varmış bir bildiği niye kaderime karşı geliyormuşum ağlıyormusum hatta çoçugu olmayanlar şanslı insanlarmış çocuğun mu var derdin varmış şimdi benim ve kardeşimin sorunlarına üzülüyormuş şimdiki aklı olsa hiç doğurmazmış anlayacağınız bu sınavda yalnızım kimseye dert bile yanamıyorum
canim bugün test yapcaktin. yaptin mi?progesteron iyi diğerini bilmiyorum
Transfer günün adetin kaçıncı günü olmuş oluyor? Bir de rahim kalınlığı kaç bir şey söyledi mi doktor??Kızlar nasipse ayin yirmisine transferim var. Günde 3 tane estrofem alıyorum. Nar suyu dediniz.ne ise yarıyor o ?ben de iceyim mi ki?
hakkında hayırlısı olsun canım. mlife marka migrosda var organik onu içersen zararı olmaz rahimi kalınlaştırıyormuş.Kızlar nasipse ayin yirmisine transferim var. Günde 3 tane estrofem alıyorum. Nar suyu dediniz.ne ise yarıyor o ?ben de iceyim mi ki?
yaptım canım silikde olsa ikinci bir çizgi varcanim bugün test yapcaktin. yaptin mi?
ohhh maşallah çok sevindim. resmini atsaydın yayaptım canım silikde olsa ikinci bir çizgi var
ohhh maşallah çok sevindim. resmini atsaydın ya
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, yarın kandan da güzel bir sonuç gelir inşallahyaptım canım silikde olsa ikinci bir çizgi var
sağol canım. inşallah yarın belli olur. rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, yarın kandan da güzel bir sonuç gelir inşallah
Yaa süper maşaAllah cok sevindim Allah tamamina erdirsin :)
masallah masallah cok guzel gorunuyo. allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. darisida basimiza olsun.
canım çok tebrik ederim gayet net çizgi hayırlı olsun
teşekkür ederim canım rabbim sizlerinde yüzünüzü güldürsün.Yaa süper maşaAllah cok sevindim Allah tamamina erdirsin :)
masallah masallah cok guzel gorunuyo. allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. darisida basimiza olsun.
teşekkür ederim canımcanım çok tebrik ederim gayet net çizgi hayırlı olsun
Merhaba canim test gunumdu seninde bugun yaptirdinmi testini merak ettim iyi sonuclanmistir insallahCan'ım yükselir daha Zaman'ı bile gelmedi 9. Gün yükselir. Çarşamba hem bu yaptırdığın yerde yaptır hem de başka bir labarotuvarda yaptır belki arkadaşların dediği gibi bi yanlışlık vardır. İnan bana üzme kendini ben olumsuzu gördüğüm halde ağladım zırladım sonra aaaaa bu kadar zor zamanları atlattım bunu mu atlatamıycam bi daha denerim olmadı bi daha denerim diyip kendime geldim. Sen idrarda pozitifi görmüşken boşuna üzüyorsun kendini
benim annemde aynı cümleler söyledi bana birebir aynısı ne gerek varmış tüp bebeğe acele ediyormuşum çocuk demek dert demekmiş ben acele ettiğim için olmuyormuş falan filan hatta bugün kendi doktorum dışında bir doktora gittim o da aynı şeyi dedi stresten olmuyormuş yoksa olurmuş çok biliyorsun dedim içimden insan gerekli desteği görmeyince üzülüyor tabi ama ben çareyi kimseye birşey anlatmamakla buldum eşim haricinde ama napalım bu da bizim imtihanımızçok iyi anlıyorum seni bomboş geliyor hayatımdaki her şey hırslarım kariyerim uğruna niye ertelemişim diyorum çocuk sahibi olmayı bu kadar şuan anne olmaktan başka hiç bir şey önemli gelmiyor hayatımda ve çok yalnızım bu sınavda eşimin umurunda değil çocuğu olsada olur olmasada olur anneme aileme gelecek olursam niye acele ediyormuşum bu kadar 40 ına kadar yolu varmış niye tüp bebek yapıyormusum allah vermiyorsa varmış bir bildiği niye kaderime karşı geliyormuşum ağlıyormusum hatta çoçugu olmayanlar şanslı insanlarmış çocuğun mu var derdin varmış şimdi benim ve kardeşimin sorunlarına üzülüyormuş şimdiki aklı olsa hiç doğurmazmış anlayacağınız bu sınavda yalnızım kimseye dert bile yanamıyorum