Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

emily07 birde e2 değerin ile progestereon değerin kaç çıkmıştı benim e2 343,7 progesteron 0,06 çıkmış iyi mi kötü bilemedim
ben e2 yapmadım progesteron seninki kadardı. yani normal çıkmış o. nar suyu iç. migroslarda mlife organik nar suyu var ben 3-4 gün ondan içtim.

Kızlar nasipse ayin yirmisine transferim var. Günde 3 tane estrofem alıyorum. Nar suyu dediniz.ne ise yarıyor o ?ben de iceyim mi ki?

Senin durumunu okudukça kendi durumumla karşılaştırdım ve hangimizin ki daha iyi acaba diye düşündüm. Benim annemde geç kaldın diyor , eşim inanılmaz istiyor ve ben aramızda açıklıkla konuşulmasa da bu durumun evliliğimizi bitirme noktasına getireceğini hissediyorum . Yani umursamaz olsalar ben de daha rahat olurdum stres yapmazdım Bence böyle olma ihtimalini düşün ve sen de rahat ol ailen gibi..

Kızlar nasipse ayin yirmisine transferim var. Günde 3 tane estrofem alıyorum. Nar suyu dediniz.ne ise yarıyor o ?ben de iceyim mi ki?
Transfer günün adetin kaçıncı günü olmuş oluyor? Bir de rahim kalınlığı kaç bir şey söyledi mi doktor??

hakkında hayırlısı olsun canım. mlife marka migrosda var organik onu içersen zararı olmaz rahimi kalınlaştırıyormuş.

Yaa süper maşaAllah cok sevindim Allah tamamina erdirsin :)
teşekkür ederim canım rabbim sizlerinde yüzünüzü güldürsün.

masallah masallah cok guzel gorunuyo. allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. darisida basimiza olsun.

amin, inşallah canım yarım tam net belli olur. darısı başınıza.
canım çok tebrik ederim gayet net çizgi hayırlı olsun
teşekkür ederim canım

Merhaba canim test gunumdu seninde bugun yaptirdinmi testini merak ettim iyi sonuclanmistir insallah

benim annemde aynı cümleler söyledi bana birebir aynısı ne gerek varmış tüp bebeğe acele ediyormuşum çocuk demek dert demekmiş ben acele ettiğim için olmuyormuş falan filan hatta bugün kendi doktorum dışında bir doktora gittim o da aynı şeyi dedi stresten olmuyormuş yoksa olurmuş çok biliyorsun dedim içimden insan gerekli desteği görmeyince üzülüyor tabi ama ben çareyi kimseye birşey anlatmamakla buldum eşim haricinde ama napalım bu da bizim imtihanımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…