- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
amin,teşekkür ederim canımemily07 çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. güzel ve sağlıklı bebklerin olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin,teşekkür ederim canımemily07 çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. güzel ve sağlıklı bebklerin olsun inşallah
Ben de sabahtan gittim verdim 79 cikti sonucum 4 fun sonra tekrarla dediler bakalim insallah guzel.sekilde artar insallah sende guzel sonuc alirsin
Ben de sabahtan gittim verdim 79 cikti sonucum 4 fun sonra tekrarla dediler bakalim insallah guzel.sekilde artar insallah sende guzel sonuc alirsin
Hayırlı olsun Can'ım benim olmadı zaten belliydi idrarda negatif çıkmıştı hayırlısı olsun sana da hayırlı olsun Can'ımInsallah 10. Gundu bugun kata kat guzel degerler cikar insallah bekleyen herkesin
Hakkinda hayirlisi olsun insallah bidahakine pes etmeHayırlı olsun Can'ım benim olmadı zaten belliydi idrarda negatif çıkmıştı hayırlısı olsun sana da hayırlı olsun Can'ım
yaptım canım silikde olsa ikinci bir çizgi var
Cnm maşallah çok belli inss kanda çok güzel bir değerle karşılaşırsın gözün aydın canım
cnm inss bidahiki testine kat ve kat artsın inşallah değerin hamilesin işte tadını cikarBen de sabahtan gittim verdim 79 cikti sonucum 4 fun sonra tekrarla dediler bakalim insallah guzel.sekilde artar insallah sende guzel sonuc alirsin
Cnm hakkında hayırlısı olsun inşallahHayırlı olsun Can'ım benim olmadı zaten belliydi idrarda negatif çıkmıştı hayırlısı olsun sana da hayırlı olsun Can'ım
Insallah canom sagolCnm maşallah çok belli inss kanda çok güzel bir değerle karşılaşırsın gözün aydın canım
cnm inss bidahiki testine kat ve kat artsın inşallah değerin hamilesin işte tadını cikar
ben sordum benim doktor sende uzun protokole gerek yok dedi bi sen sor bakalim ne dicekdoktora gittiğimizde soralım en iyisi
Canim inan ki mesaj yazamayacak kadar kotuyum. Ama sana uzun protokol un kesinlikle daha iyi oldugunu soyleyebilirim. Basim cok agriyor.ben sordum benim doktor sende uzun protokole gerek yok dedi bi sen sor bakalim ne dicek
benimde öyle olduArkadaşlar uzun protokol anladığım kadarıyla daha çok ilaçla daha çok yumurta elde edip daha çok briyo oluşturmak ve bir ay sonra transfer etmek. Benim doktor da öyle yaptı. İgnelerle yumurta oluştururken rahim duvarı ile yumurta arasındaki senkron bozulur dedi. Yanı rahim daha çabuk olgunlaşır ve artık is işten geçmiş olabilir anlamında dedi. O yüzden bir ay yumurta oluşturup bir sonraki ay temiz ve yorulmamis rahime yerleştiricem dedi. Sonrası nasip tabi ki. Ben de daha mantıklı buldum. Bazı doktorlar bu yolu izliyor. Sizin de aklınızda olsun.
Merhaba cnm iyiyim , aradılar evet 19 tane yumurtadan 13 döllenmiş 6 tanesi çok çok iyiymiş yarım tekrar bilgi vericekler :) seni aradılar mı ?Umudummm0809 canim nasilsin aradilarmi hastaneden
benim de test gününden iki gün önce basım cok agrimisti hamileliktendirCanim inan ki mesaj yazamayacak kadar kotuyum. Ama sana uzun protokol un kesinlikle daha iyi oldugunu soyleyebilirim. Basim cok agriyor.
canim o zaman embriyo dondurma islemi icin de ekstra ucret aliyorlar mi?Arkadaşlar uzun protokol anladığım kadarıyla daha çok ilaçla daha çok yumurta elde edip daha çok briyo oluşturmak ve bir ay sonra transfer etmek. Benim doktor da öyle yaptı. İgnelerle yumurta oluştururken rahim duvarı ile yumurta arasındaki senkron bozulur dedi. Yanı rahim daha çabuk olgunlaşır ve artık is işten geçmiş olabilir anlamında dedi. O yüzden bir ay yumurta oluşturup bir sonraki ay temiz ve yorulmamis rahime yerleştiricem dedi. Sonrası nasip tabi ki. Ben de daha mantıklı buldum. Bazı doktorlar bu yolu izliyor. Sizin de aklınızda olsun.
benim merkezin dondurma laboratuvari var üstelik kac kisi gördüm dondurulmus transfer ettiler ama doktor sana gerek yok diyorGenelde dondurma ve cozdurme konusunda laboratuvari olmayan- disarida baska yerde dondurtan merkezler bu yontemi begenmez gibi davraniyorlar ya da size hic soylemeyip kotuydu attik diyorlar embryolari.
gözünaydın canımMerhaba cnm iyiyim , aradılar evet 19 tane yumurtadan 13 döllenmiş 6 tanesi çok çok iyiymiş yarım tekrar bilgi vericekler :) seni aradılar mı ?
hayır almıyorlarcanim o zaman embriyo dondurma islemi icin de ekstra ucret aliyorlar mi?
gözünaydın canım
Sağol canımm :)
hayır almıyorlar
Canım şöyle ki benim 7 embriyo oldu şu an donduruldu bunun için ücret almiyorlar . Transferden sonra kalanları istersek donduracak ve onun ücreti olacakcanim o zaman embriyo dondurma islemi icin de ekstra ucret aliyorlar mi?