Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kendimi bombos hissediyorum. Kac haftadir ilacdi, igneydi, yok ananasiydi nar suyuydu, proteiniydi bi amac icin ugrasiyordum simdi icimde bombos kafamda kalbimde :KK43:
:KK43: :KK43: :KK43: öyle deme canım. herşeyde bir hayır vardır. belkide tutsa düşecekti. inşallah bundan sonraki denememde mutlu olursun. bu arada ananasdan uzak dur. düşük sebebi kadınlarda

Kendimi bombos hissediyorum. Kac haftadir ilacdi, igneydi, yok ananasiydi nar suyuydu, proteiniydi bi amac icin ugrasiyordum simdi icimde bombos kafamda kalbimde :KK43:
canim beni bu topikte taniyanlar vardir.ozlemgtş)ismimi yeni degistirdim.benimde ilk tupbebegim temmuzda basladik igne ilac derken opu)oldu ve 20 yumurta topladilar onca yumurtadan sadece 5tane orta kalite kaldi.onlarda3.gunden sonra gelisimleri durdu.en azindan senin transferin iptal olmadi dondurulmusun varsa tekrar denersin seni cok iyi anliyorum bende şuan bosluktayim neyapacagimi bilmiyorum çok üzgünüm.canim olmayınca ne yaparsan yap olmuyor ne umutlarla başlamıştık tedaviye şuan eşimle tekrar vitamin takviyesi aliyoruz iki ay sonra tekrar başlıyoruz.inşallah tek tesselim cok sukur bir kızımın olması Allah emeklerimizi bosa vermesin demmeki hayirlisi buymus zamanla kendini toparlayacaksin ve tekrar baslayacaksin inşallah sonundada bebegini kucagina alacaksın inş

canim beni bu topikte taniyanlar vardir.ozlemgtş)ismimi yeni degistirdim.benimde ilk tupbebegim temmuzda basladik igne ilac derken opu)oldu ve 20 yumurta topladilar onca yumurtadan sadece 5tane orta kalite kaldi.onlarda3.gunden sonra gelisimleri durdu.en azindan senin transferin iptal olmadi dondurulmusun varsa tekrar denersin seni cok iyi anliyorum bende şuan bosluktayim neyapacagimi bilmiyorum çok üzgünüm.canim olmayınca ne yaparsan yap olmuyor ne umutlarla başlamıştık tedaviye şuan eşimle tekrar vitamin takviyesi aliyoruz iki ay sonra tekrar başlıyoruz.inşallah tek tesselim cok sukur bir kızımın olması Allah emeklerimizi bosa vermesin demmeki hayirlisi buymus zamanla kendini toparlayacaksin ve tekrar baslayacaksin inşallah sonundada bebegini kucagina alacaksın inş

6.500+ilaç ıvır zıvır derken 8.500 e mal olmuştur.benim dondurmaya embriyom kalmadı , dondurma fiyatı 1.400 müş.benim sonuç negatif oldu:KK43:

Herşeyde vardır bir hayır cnm üzülme rabbim en kısa sürede nasip eder inşlh benim ilk denemeden 1 kızım var 4.5 yaşında kardeş istiyoruz 3 kere denedim ikisi tutmadı 3. Tutdu ama 11 haftalıkken gitdim 7 haftalık kalbi durmuş denildi kürtaj oldum tekrar denemek istiyorum sen memnunmusun kılinikden iyi biyer olsun istiyorum tavsiye edermisin

Herşeyde vardır bir hayır cnm üzülme rabbim en kısa sürede nasip eder inşlh benim ilk denemeden 1 kızım var 4.5 yaşında kardeş istiyoruz 3 kere denedim ikisi tutmadı 3. Tutdu ama 11 haftalıkken gitdim 7 haftalık kalbi durmuş denildi kürtaj oldum tekrar denemek istiyorum sen memnunmusun kılinikden iyi biyer olsun istiyorum tavsiye edermisin

Bide Nasıl tedavi uygulanıyor iğnemi ilaçmı iğneyse göbekdenmi yoksa kalçadanmı çok soru sordum kusura bakma cnm

Ben bahçeciden çok memnun kaldım doktorum Selen hanımdı bahçeci umutta.sorununuz nedir bilmiyorum ama genelde büyük çoğunluğun tuttu.bizde erkek infertilitesi var tutmadı.yumurta geliştiri iğneler göbekten oluyor.transferden sonra tutunmayı kolaylaştırmak için gergin kalçadan iğne vardı

:KK43: :KK43: :KK43: öyle deme canım. herşeyde bir hayır vardır. belkide tutsa düşecekti. inşallah bundan sonraki denememde mutlu olursun. bu arada ananasdan uzak dur. düşük sebebi kadınlarda

Insallah cnm. bende öyle teselli etmeye calisiyorum kendimi ama sira duygusallasiyorum. Ananasi kkda herkes tavsiye ediyor diye yemistim ilk günler

Cnm sanada cok gecmis olsun. Insallah her birimiz bir daha ki tedavisinde mutlu olur. Bizde 2-3 ay sonra tekrar deneriz. Vitamin olarak neler aliyorsunuz ?

çok iyi anlıyorum seni bomboş geliyor hayatımdaki her şey hırslarım kariyerim uğruna niye ertelemişim diyorum çocuk sahibi olmayı bu kadar şuan anne olmaktan başka hiç bir şey önemli gelmiyor hayatımda ve çok yalnızım bu sınavda eşimin umurunda değil çocuğu olsada olur olmasada olur anneme aileme gelecek olursam niye acele ediyormuşum bu kadar 40 ına kadar yolu varmış niye tüp bebek yapıyormusum allah vermiyorsa varmış bir bildiği niye kaderime karşı geliyormuşum ağlıyormusum hatta çoçugu olmayanlar şanslı insanlarmış çocuğun mu var derdin varmış şimdi benim ve kardeşimin sorunlarına üzülüyormuş şimdiki aklı olsa hiç doğurmazmış anlayacağınız bu sınavda yalnızım kimseye dert bile yanamıyorum

çarşamba yapıcam canım tekrar %15 oranında betahcg düzensiz gitsede sağlıklı gebelik olabiliyormuş umarım o dilimin içindeyimdir. çok umudum yok ama
pozitif düşün pozitif olsun canım. hakkında hayırlısı bizi haberdar et olurmu

günaydın kızlar , doktor kontrolüm vardı sabah endometrium kalınlaşmamış 7,7 çıktı :KK43: kan verdim e2 ve progesteron onları bekliyorum ama hiç umudum kalmadı climare forte bant kullandım ama hiç düzgün yapışmıyor hava alıyor ondan kalınlaşmadı galiba keşke bende estrofem içseydim

günaydın kızlar , doktor kontrolüm vardı sabah endometrium kalınlaşmamış 7,7 çıktı :KK43: kan verdim e2 ve progesteron onları bekliyorum ama hiç umudum kalmadı climare forte bant kullandım ama hiç düzgün yapışmıyor hava alıyor ondan kalınlaşmadı galiba keşke bende estrofem içseydim
umutsuzluğa kapılma. ne zaman transfer. benim trafnsferden önce 6.1mm di 4 günde 9.5 e çıktı

Insallah cnm. bende öyle teselli etmeye calisiyorum kendimi ama sira duygusallasiyorum. Ananasi kkda herkes tavsiye ediyor diye yemistim ilk günler

Cnm sanada cok gecmis olsun. Insallah her birimiz bir daha ki tedavisinde mutlu olur. Bizde 2-3 ay sonra tekrar deneriz. Vitamin olarak neler aliyorsunuz ?
canim cok sagol inşallah viyamin olarak.
omega,previ positive, miyositol positive, ace selenyum birde dil alti ))aliyorum esimde aliyor ama onunkisi farkli eylul sonu tekrar başlıyoruz inşallah benim spontam olarak saglikli bir dogumumda var niye boyle oldu anlamiyorum dr.embirilog yani hepimiz bu duruma bir anlam veremiyoruz cok zor Allah yardimcimiz olsun tekrar boyle birseyle karsilasmaktan cok korkuyorum.hayat bu umutla umutsuzluk arasinda gidecek boyle gelmiş böyle gidecek yapacak birşey yok

X