1. denememde negatif çıktı yıkılmıştım. ikinci denememde umursamadım olmayacak düşüncesiyle bakıyorrdumki 7. gün kahve leke gelmişti. test gününü beklerken 11 gün beni sağlık ocağındaki ebe çağırdı biliyordu t.bebek yaptırdığımı. sormak için aramış bende bilmiyorum dedim. yanına çağırdı gittim. elime 3 tane test verdi git evde yap beni ara dedi. kadına kızdım eve geldim. şimdi arar dedim testi yaptım bakmadım yere bıraktım. unuttum5 dk sonra aklıma geldi gittim bir baktım kopkoyu çift çizgi. oturup ağlamıştım. gerçi bebeğimi keybettim mutluluğum uzun sürmediiyi dayanmisim. keske bende dayanabilsem. normal test günün 10 gun sonra zaten
senin kaçıncı gün bugün? ve yaptin mi test?eğer etkilenmem diyorsan yap ama etkilenirsen garantiye al 7. günü sabah ilk idrarınla yap canım
sen yaptin mi?Yap gitsin, cikarsa mutlu olursun cikmazsa hala umudun olur.
Daha 5. Gun bana cok erken. 7 gibi yaparim.sen yaptin mi?
yarın sabah yapmayı düşünüyorum canım. 1 ağustosda transfer oldusenin kaçıncı gün bugün? ve yaptin mi test?
hayırlı haberi ins ilk senden alırız.yarın sabah yapmayı düşünüyorum canım. 1 ağustosda transfer oldu
seninde çarşamba mi oldu transferim?Daha 5. Gun bana cok erken. 7 gibi yaparim.
inşallah canımhayırlı haberi ins ilk senden alırız.
Aynen ama Carsamba aksam 5 te.seninde çarşamba mi oldu transferim?
benimde saat 14.30 olduAynen ama Carsamba aksam 5 te.
Sen bi kan testi daha bekle. Son dakika tutunan bebisler de var.Kızlar takvimim 3+3 günü gösteriyor. Ben 4+2 de adet oluyorum. Daha önceki 2 asilamalarim da 3+4 de kan testi yaptırmıştim 0.7 çıkıyordu. Hatta bu zamana kadar gördüğüm en yüksek değer 0.7 olmuştu. Adet tarihime göre erken değil mi sonuç ? 4.60 suan kanımda beta hcg olduğunun kanıtı demi. Tutmasa çıkmazdı herhalde
keşke testi erkenden yapmayıp gününü bekleseydin kafan çok karıştıKızlar takvimim 3+3 günü gösteriyor. Ben 4+2 de adet oluyorum. Daha önceki 2 asilamalarim da 3+4 de kan testi yaptırmıştim 0.7 çıkıyordu. Hatta bu zamana kadar gördüğüm en yüksek değer 0.7 olmuştu. Adet tarihime göre erken değil mi sonuç ? 4.60 suan kanımda beta hcg olduğunun kanıtı demi. Tutmasa çıkmazdı herhalde
Doktor cuma gününe verdi testi. Eşimle dayanamadıkkeşke testi erkenden yapmayıp gününü bekleseydin kafan çok karıştı
daha teste 5 gün var erken yapmışsın bayağıDoktor cuma gününe verdi testi. Eşimle dayanamadıkşimdi 2 gün bana olur 20 gün
En azından bi sayı çıktı inşallah katlanirdaha teste 5 gün var erken yapmışsın bayağı
inşallah canım hakkında hayırlısı olsunEn azından bi sayı çıktı inşallah katlanir
kişiye göre değişiyor o canım. yumurtaların istenilen büyüklüğe ulaşana kadar vurulacaksınkızlar bu iğnlerden daha kaçtane yiyicez ne zaman toplama işlemı olacak