canim sakin ama sakin kimyasal diye adlandirma simdiden sakin nete girip arastirma olumsuz örnekleri okuma olumluyu okurken bile olumsuza denk gelirsin moralin bozulur. ben cok arastirdim sen gibi olup sonradan degeri artan cok var kimyasal demek icin erken. ilaclarina devam et umutlu ol bebegin suan mucadele ediyor icerde ona destek ol stres yapma, uzat ayaklarini yat dinlen. ben belki de stresten kaybettim bebegimi, benim yaptigim yanlısı yapmabende iyi haberlerle gelemedim kızlar cuma günü 47 olan değerim bugün 62 ye çıkmış artış çok az bende kimyasal gebelik geçiriyorum
Maşallah sayı çok güzel inss bol kaliteli embiriyoların olsun cnmKizlar ciktim 18 yumurta toplanmis hala hastanedeyiz ayilmaya calisiyorum
canım hayırlı olsun sayı güzel inşallah sağlıklı embriyoların olurKizlar ciktim 18 yumurta toplanmis hala hastanedeyiz ayilmaya calisiyorum
Evet devam ediyo çok ağrim var tutmadi
Tebrikler deger kacmis, nasil degilsin dediler yani ilk yerde ?selammmmmmmmmmmmmmmm kizlar, test sonucumu aldim hamilemymisim, darisi basiniza..
gözünaydın canım hayırlı olsun. değerin kaç çıktıselammmmmmmmmmmmmmmm kizlar, test sonucumu aldim hamilemymisim, darisi basiniza..
üzülme canım bir dahakine inşallah bebeğine kavuşursun benimde ilki negatifdiEvet devam ediyo çok ağrim var tutmadi
Gecmis olsun canim. Insallah bi dahakine yuzun gulsun.Evet devam ediyo çok ağrim var tutmadi
Gecmis olsun canim. Insallah guzel haberlerle don. Hepsi dollensin.Aminnn tesekkur ederim hepinizeVegabund canim hayirli olsun ben demistim sana hamissin diye :)
Canim nerdesin nasil oldun?Kesinliklee canım :) :)
Ne sacma neden soylemiyorlar ki? Israr etsen yine de mi soylemezler? Doktora sorsan ? Tebrikler tekrardan. Ama sana yasattiklari resmen stres.tuanacim cok tesekkürler evet sen demistin... simdi söyle oldu 25 temmuz transfer, transferden alti gün sonra dayanamadim erken test yaptim pozitifi silik gördüm, transferden 9 gün sonra hastaneye gittim, hastanede bana gebe degilsin dediler, nasil olur evde bes tane test yaptim dedim, olabilir dediler..
bugün transferimin 13 günü ve tüp bebek merkezinin test yap dedigi gündeyim.. sabah kadin doktoruna gittim hic umudum yoktu , kanda ücc gün önce yoktu simdi niye olsun dedim icimden, doktor bana almanca gratuliere dedi ( almanyada yasiyorum) dedim hamilemiyim.. ?????? dedi evet, ama üc gün önce kanda cikmadi dedim.. oda dedi üc gün önce senin altinci güün zaten erken cikmazdi dedi.. burda kandegerlerini söylemiyorlar belki söyleseler tr dekinden farklidir.. sonra dedim peki kan testine göre hersey yolunda mi normal mi dedi evet... yarin yine doktorda randevum var bakalim ne olcak,
Gözün aydın cnm çok sevindim darisi biz bekleyenlere olsun inşallahselammmmmmmmmmmmmmmm kizlar, test sonucumu aldim hamilemymisim, darisi basiniza..
Herkesin sinavi ayri canim. Bizimki de bu olacak. Cok simarik bebislerimiz olacak napalim.aminnn güzelim, rabbim hepimize nasip etsin. bazen haberlerde bebeklerini birakip kacanlari görüyüyorum, diyorumki allahim bizler bu kadar bebek diye yaniyioruz, yemedigimiz igne tedavi kalmadi, tüm malimizi mülkümüzü sabrimiizi seriyoruz ama bazilari anne olmayi hak etmdileri halde anne oluyor... yine rabbim bilir.. allahim hpeinize ikiz ücüz nasip etsin aminnnn