Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kızlar idrar testi yaptım ilk idrar değildi. Çok silik çıktı kan testi verdim o kadar mutluyum ki ilk defa T nin altında bi çizgi çıktı. Bir saatlik ıdrarla cikti
Hayırlı olsun Can'ım bugün mü yaptın idrar testini. Ben 7,8 yaptım negatif idrarda. Bi de erken gebelik testi mi?

Allah tamamina erdirsin canim darısı bizlerin basina k.i.b

Ya resim atamiyorum ki deniyorum olmuyor. Test bi eşimin elinde bi benim elimde ikimizde inanamıyoruz hala inşallah kan da da belli olur. Kızlar bir yıldır bu testlerden yapıyorum daha ilk defa görüyoruz. İlk idrar olsaydı belki daha net belli olurdu

Dosya yukle kismindan at canim, resmi kucult kes biraz.

Dosya yukle kismindan at canim, resmi kucult kes biraz.
Dosya seç diyorum resimler çıkmıyor. Ben profili de değiştirmedim bu yüzden 45 dakika var inşallah sonucu buraya yazarım. İlaçların etkisi kalmamıştır demi. Benimle aynı gün 3. Gün tek embriyo transferi yapılan ablanın da dün ilk idrarda çıkmış onun daha belliydi benim bir saatlik ıdrar la çok çok silik cikti

Ciktiysa hamilesin gerisine odaklanma. Insallah guzel olacak her sey.

Catlatma ignesinin etkisi coktan gitmistir. 9. Gunun degil mi bugun ? Embryo kac gunluktu ?

@Hayalci_almina canim cok uzuldum gerçekten bi sonraki denemende umarim hersey daha guzel gider.Herseyde var bi hayir..
ervanazlim canim hadi hayirli olsun cok sevindim..Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.
Vegabund canim hayirli olsunn cok sevindim saglikli bi gebelik gecirirsin insallah..
emily07 Themodernmumma rosebady sira sizde kizlar guzel haberler ver inde topik senlensin..

Benide merkezden aradilar 4 embriyoda 3.gune gelmis 8 hucreli olrak.dondurmuslar kizlarr cok şükür bugunumuze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…