- 7 Kasım 2015
- 216
- 142
Hayırlı olsun Can'ım bugün mü yaptın idrar testini. Ben 7,8 yaptım negatif idrarda. Bi de erken gebelik testi mi?Kızlar idrar testi yaptım ilk idrar değildi. Çok silik çıktı kan testi verdim o kadar mutluyum ki ilk defa T nin altında bi çizgi çıktı. Bir saatlik ıdrarla cikti
Resim attt :))Kızlar idrar testi yaptım ilk idrar değildi. Çok silik çıktı kan testi verdim o kadar mutluyum ki ilk defa T nin altında bi çizgi çıktı. Bir saatlik ıdrarla cikti
Yok canım ucuz testten. 5 dakika bekledim ışık tuttum gölge var gibiydi. Durdurma artık gözüküyor T nin altindaHayırlı olsun Can'ım bugün mü yaptın idrar testini. Ben 7,8 yaptım negatif idrarda. Bi de erken gebelik testi mi?
Hayırlı olsun Can'ım inşallah kan değerinde güzel çıkar. Ben umudumu kaybettim. 7,8 negatif.Yok canım ucuz testten. 5 dakika bekledim ışık tuttum gölge var gibiydi. Durdurma artık gözüküyor T nin altinda
Allah tamamina erdirsin canim darısı bizlerin basina k.i.btuanacim cok tesekkürler evet sen demistin... simdi söyle oldu 25 temmuz transfer, transferden alti gün sonra dayanamadim erken test yaptim pozitifi silik gördüm, transferden 9 gün sonra hastaneye gittim, hastanede bana gebe degilsin dediler, nasil olur evde bes tane test yaptim dedim, olabilir dediler..
bugün transferimin 13 günü ve tüp bebek merkezinin test yap dedigi gündeyim.. sabah kadin doktoruna gittim hic umudum yoktu , kanda ücc gün önce yoktu simdi niye olsun dedim icimden, doktor bana almanca gratuliere dedi ( almanyada yasiyorum) dedim hamilemiyim.. ?????? dedi evet, ama üc gün önce kanda cikmadi dedim.. oda dedi üc gün önce senin altinci güün zaten erken cikmazdi dedi.. burda kandegerlerini söylemiyorlar belki söyleseler tr dekinden farklidir.. sonra dedim peki kan testine göre hersey yolunda mi normal mi dedi evet... yarin yine doktorda randevum var bakalim ne olcak,
Cok heyecanlandim resim att :)Yok canım ucuz testten. 5 dakika bekledim ışık tuttum gölge var gibiydi. Durdurma artık gözüküyor T nin altinda
Dosya yukle kismindan at canim, resmi kucult kes biraz.Ya resim atamiyorum ki deniyorum olmuyor. Test bi eşimin elinde bi benim elimde ikimizde inanamıyoruz hala inşallah kan da da belli olur. Kızlar bir yıldır bu testlerden yapıyorum daha ilk defa görüyoruz. İlk idrar olsaydı belki daha net belli olurdu
Dosya seç diyorum resimler çıkmıyor. Ben profili de değiştirmedim bu yüzden 45 dakika var inşallah sonucu buraya yazarım. İlaçların etkisi kalmamıştır demi. Benimle aynı gün 3. Gün tek embriyo transferi yapılan ablanın da dün ilk idrarda çıkmış onun daha belliydi benim bir saatlik ıdrar la çok çok silik ciktiDosya yukle kismindan at canim, resmi kucult kes biraz.
Ciktiysa hamilesin gerisine odaklanma. Insallah guzel olacak her sey.Dosya seç diyorum resimler çıkmıyor. Ben profili de değiştirmedim bu yüzden 45 dakika var inşallah sonucu buraya yazarım. İlaçların etkisi kalmamıştır demi. Benimle aynı gün 3. Gün tek embriyo transferi yapılan ablanın da dün ilk idrarda çıkmış onun daha belliydi benim bir saatlik ıdrar la çok çok silik cikti
Catlatma ignesinin etkisi coktan gitmistir. 9. Gunun degil mi bugun ? Embryo kac gunluktu ?Dosya seç diyorum resimler çıkmıyor. Ben profili de değiştirmedim bu yüzden 45 dakika var inşallah sonucu buraya yazarım. İlaçların etkisi kalmamıştır demi. Benimle aynı gün 3. Gün tek embriyo transferi yapılan ablanın da dün ilk idrarda çıkmış onun daha belliydi benim bir saatlik ıdrar la çok çok silik cikti
gözün aydın canım inss kanda da güzel bir değerle karşılasirsinKızlar idrar testi yaptım ilk idrar değildi. Çok silik çıktı kan testi verdim o kadar mutluyum ki ilk defa T nin altında bi çizgi çıktı. Bir saatlik ıdrarla cikti
3 günlük iki taneCatlatma ignesinin etkisi coktan gitmistir. 9. Gunun degil mi bugun ? Embryo kac gunluktu ?
maşallah arkadasim gözün aydın. allah kucağına almayı nasip etsin. transferin kaçıncı gunu?3 günlük iki tane
Mrhba cnm şimdi geldim eve opu dan sonra serum falan taktılar çok iyiyim herşey yolunda gitti 19 tane yum. toplamışlar sen nasılsn cnmCanim nerdesin nasil oldun?
Canim kacinci gun bugun..4.60 çıkmış kızlar seviniyim mi üzülüyum mu anlamadim