Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Arkadaşlar çok teşekkürler cevaplarınız izin. Beta hcg tahlilini doktor istemedi tsh yaptırırken onuda yaptırayım bakalım kaç olmuş görelim istedim sağlık ocağında yaptırdım dün :) Cumartesi yada Pazartesi gideriz doktora ve kese yada keseleri görürüz inşallah

Canm smdi baktm hgb ye benmde 11.50 cikms cok dusuk deil sanrm cnku referans taban araligi 12.3 aynen hayatmda vermedgm kadar kan verdm bu tup bebekte. Bide bende tsh yuksek cikinca ekstra vermeye devam ediorm

Canm smdi baktm hgb ye benmde 11.50 cikms cok dusuk deil sanrm cnku referans taban araligi 12.3 aynen hayatmda vermedgm kadar kan verdm bu tup bebekte. Bide bende tsh yuksek cikinca ekstra vermeye devam ediorm
Bak kendi kendine Allah bilir hangi değere bakıpta 7 ye odaklandın değil canım o kadar tedavi gördük dediğin gibi histeroskopi mi olmadım ayrıntılı bir şey var mı diye 6 7 tüp mü vermedim. Üç defa yumurta toplandı yine 14 ken 12 ye iyi az düşmüş ki o zaman 21 yaşındaydım. 10 yıl geçmiş. Pekmez içiyorum sende iç en güzel kan ilacı.

Merhaba kızlar Sonundaaa ilk doktor kontrolümüzü gerçekleştirdik. Transferimizin 28.gününde 6+3 olarak bebeğimizle tanıştık. Kesesinin içinde anne babasına dünyanın en ritmik en güzel sesiyle atan kalp atışlarıyla merhaba dedi öyle güzel, öyle duygulu anlardı ki rabbim isteyen herkese nasip etsin 2 embriyo transfer edilmişti bir tanesi tutmuş. Bir sonraki kontrolümüz 8.haftada yani 2 hafta sonra fakat 12.hafta kontrolünün çok önemli olduğunu onun için normal kadın doğumcu ya da tüp bebek doktoru değil de riskli gebelik uzmanına gidip kontrolü orda yapmam gerektiğini söyledi. Şimdilik her şey yolundaymış. Bu mutluluğumuzu burdaki tatlış teyzelerle de paylaşalım istedik

Son düzenleme:

Sabrın sonu selamet gözün aydın cnm

Tebrikler. Ne güzel haberler geliyor hepimiz birlikte mutlu oluyoruz.

Ağladın mı ben ağladım. Kese günü bir şey hissetmedim. Kalbi duyduğum an ağlamaya başladım. Çok şükür canım başa kadar sorunsuz geçer inşallah

Hadi gözünaydın aydin canm ayniyiz senle benimde bugün 29. Gün transferin 6+2 yiz bizde 3.gun embriyosu benimki

Merhabalar bugün transferin 22. Gün muanem vardı yolk sac var dedi bu ne oluyor normalde sata göre 5+4 ama doktor 6 haftaya uygun dedi kalp atışını ne zaman duyarım

Merhabalar bugün transferin 22. Gün muanem vardı yolk sac var dedi bu ne oluyor normalde sata göre 5+4 ama doktor 6 haftaya uygun dedi kalp atışını ne zaman duyarım

Gözün aydın. Yolk sac Allah korusun boş gebelik olmadığını gösteriyor bi kac gun içinde bebeğin ve kalbi oluşup atmaya başlayacak. Bende transferin 24.günü kese gördüm, 30.günü kalbi duydum. 6 hafta demek 5+0 5+6 arası yani sen 6 haftalık sin. Mesel ben 6+3 yani 7 haftalık hamileyim. Zamanla bu terimleri sende kavrayacaksin

Doktor yolk sac var dediginde keske doktora sorsaydnz canm bu ne anlama geliyor diye bende 5. Hafta kese gordm 7. Hafta kalp atisi duydm benm bildgm kadariyla yolk sac bos gebelik olmadgi anlamina geliyor

Bende normal kadın dogumcuya gitmiyorum cnm ikiz ve riskli gebelikler uzmanına gidiyorum doktrn güzel bilgiler vermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…