- 25 Ocak 2019
- 106
- 149
- 13
- 45
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.661
Canm smdi baktm hgb ye benmde 11.50 cikms cok dusuk deil sanrm cnku referans taban araligi 12.3N Naz202021 tahlilimi atacaktım dosya ekle kısmında sıkıntı var. Hgb hemoglobin oluyor bendeki kağıtta referans aralığı 11-17 arası benim 12 küsür. Ben üniversite de kan verince değerim 14 tü o zaman şimdi tüp tüp kan vere vere 12 ye düşmüş bu değer bir kadın için çok iyi demişti. Genelde 10 11 oluyor kadınlarda demişti. Düşük ya da yüksek değer koyu siyah ile belli oluyor. Doktorunda gerekli olanı yapar. Ben artık İnternetten bakmıyorum neymiş ne kadarmış psikolojik olarak gidiyorum. Kendi kendime kuruyorum gidiyorum kadının yanına normal diyor yaşadığım buhran yanıma kalıyor
Bak kendi kendine Allah bilir hangi değere bakıpta 7 ye odaklandınCanm smdi baktm hgb ye benmde 11.50 cikms cok dusuk deil sanrm cnku referans taban araligi 12.3aynen hayatmda vermedgm kadar kan verdm bu tup bebekte. Bide bende tsh yuksek cikinca ekstra vermeye devam ediorm
O zaman sıkıntı yok iyimiş değerinCanm smdi baktm hgb ye benmde 11.50 cikms cok dusuk deil sanrm cnku referans taban araligi 12.3aynen hayatmda vermedgm kadar kan verdm bu tup bebekte. Bide bende tsh yuksek cikinca ekstra vermeye devam ediorm
Merhaba kızlar☺ Sonundaaa ilk doktor kontrolümüzü gerçekleştirdik. Transferimizin 28.gününde 6+3 olarak bebeğimizle tanıştık. Kesenin içinde anne babasına dünyanın en ritmik en güzel sesiyle atan kalp atışlarıyla merhaba dediöyle güzel, öyle duygulu anlardı ki rabbim isteyen herkese nasip etsin Şimdilik her şey yolundaymış. 2 embriyo transfer edilmişti bir tanesi tutmuş. Bir sonraki kontrolümüz 8.haftada yani 2 hafta sonra fakat 12.hafta kontrolünün çok önemli olduğunu onun için normal kadın doğumcu ya da tüp bebek doktoru değil de riskli gebelik uzmanına gidip kontrolü orda yapmam gerektiğini söyledi. Şimdilik her şey yolundaymış. Bu mutluluğumuzu burdaki tatlış teyzelerle de paylaşalım istedik ☺
Çok teşekkür ederim canım, evet sabrın sonu selamet olduSabrın sonu selametgözün aydın cnm
Tebrikler. Ne güzel haberler geliyor hepimiz birlikte mutlu oluyoruz.Merhaba kızlarSonundaaa ilk doktor kontrolümüzü gerçekleştirdik. Transferimizin 28.gününde 6+3 olarak bebeğimizle tanıştık. Kesenin içinde anne babasına dünyanın en ritmik en güzel sesiyle atan kalp atışlarıyla merhaba dedi öyle güzel, öyle duygulu anlardı ki rabbim isteyen herkese nasip etsin Şimdilik her şey yolundaymış. 2 embriyo transfer edilmişti bir tanesi tutmuş. Bir sonraki kontrolümüz 8.haftada yani 2 hafta sonra fakat 12.hafta kontrolünün çok önemli olduğunu onun için normal kadın doğumcu ya da tüp bebek doktoru değil de riskli gebelik uzmanına gidip kontrolü orda yapmam gerektiğini söyledi. Şimdilik her şey yolundaymış. Bu mutluluğumuzu burdaki tatlış teyzelerle de paylaşalım istedik
Teşekkür ederizTebrikler. Ne güzel haberler geliyor hepimiz birlikte mutlu oluyoruz.
Ağladın mıMerhaba kızlar☺ Sonundaaa ilk doktor kontrolümüzü gerçekleştirdik. Transferimizin 28.gününde 6+3 olarak bebeğimizle tanıştık. Kesesinin içinde anne babasına dünyanın en ritmik en güzel sesiyle atan kalp atışlarıyla merhaba dediöyle güzel, öyle duygulu anlardı ki rabbim isteyen herkese nasip etsin 2 embriyo transfer edilmişti bir tanesi tutmuş. Bir sonraki kontrolümüz 8.haftada yani 2 hafta sonra fakat 12.hafta kontrolünün çok önemli olduğunu onun için normal kadın doğumcu ya da tüp bebek doktoru değil de risklai gebelik uzmanına gidip kontrolü orda yapmam gerektiğini söyledi. Şimdilik her şey yolundaymış. Bu mutluluğumuzu burdaki tatlış teyzelerle de paylaşalım istedik ☺
Hadi gözünaydın aydin canm ayniyiz senle benimde bugün 29. Gün transferin 6+2 yiz bizde 3.gun embriyosu benimkiMerhaba kızlar☺ Sonundaaa ilk doktor kontrolümüzü gerçekleştirdik. Transferimizin 28.gününde 6+3 olarak bebeğimizle tanıştık. Kesesinin içinde anne babasına dünyanın en ritmik en güzel sesiyle atan kalp atışlarıyla merhaba dediöyle güzel, öyle duygulu anlardı ki rabbim isteyen herkese nasip etsin 2 embriyo transfer edilmişti bir tanesi tutmuş. Bir sonraki kontrolümüz 8.haftada yani 2 hafta sonra fakat 12.hafta kontrolünün çok önemli olduğunu onun için normal kadın doğumcu ya da tüp bebek doktoru değil de riskli gebelik uzmanına gidip kontrolü orda yapmam gerektiğini söyledi. Şimdilik her şey yolundaymış. Bu mutluluğumuzu burdaki tatlış teyzelerle de paylaşalım istedik ☺
Merhabalar bugün transferin 22. Gün muanem vardı yolk sac var dedi bu ne oluyor normalde sata göre 5+4 ama doktor 6 haftaya uygun dedi kalp atışını ne zaman duyarım
Doktor yolk sac var dediginde keske doktora sorsaydnz canm bu ne anlama geliyor diye bende 5. Hafta kese gordm 7. Hafta kalp atisi duydm benm bildgm kadariyla yolk sac bos gebelik olmadgi anlamina geliyorMerhabalar bugün transferin 22. Gün muanem vardı yolk sac var dedi bu ne oluyor normalde sata göre 5+4 ama doktor 6 haftaya uygun dedi kalp atışını ne zaman duyarım
Bende normal kadın dogumcuya gitmiyorum cnm ikiz ve riskli gebelikler uzmanına gidiyorum doktrn güzel bilgiler vermisMerhaba kızlar☺ Sonundaaa ilk doktor kontrolümüzü gerçekleştirdik. Transferimizin 28.gününde 6+3 olarak bebeğimizle tanıştık. Kesesinin içinde anne babasına dünyanın en ritmik en güzel sesiyle atan kalp atışlarıyla merhaba dediöyle güzel, öyle duygulu anlardı ki rabbim isteyen herkese nasip etsin 2 embriyo transfer edilmişti bir tanesi tutmuş. Bir sonraki kontrolümüz 8.haftada yani 2 hafta sonra fakat 12.hafta kontrolünün çok önemli olduğunu onun için normal kadın doğumcu ya da tüp bebek doktoru değil de riskli gebelik uzmanına gidip kontrolü orda yapmam gerektiğini söyledi. Şimdilik her şey yolundaymış. Bu mutluluğumuzu burdaki tatlış teyzelerle de paylaşalım istedik ☺
Kizlarrrrr guruba bir kız bebiş daha geliyorrrrrrNesir canım naptın
Hayırlı olsun canımKizlarrrrr guruba bir kız bebiş daha geliyorrrrrrşükürler olsun bebisimin değerleri normal sağlıklı çıktı. Çok mutluyum Allah'ım sana ne kadar sukretsem azdır ,
Ve beklenen haber geldiKizlarrrrr guruba bir kız bebiş daha geliyorrrrrrşükürler olsun bebisimin değerleri normal sağlıklı çıktı. Çok mutluyum Allah'ım sana ne kadar sukretsem azdır ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?