Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yani kese gorulup kalp duyulunca bi sknti yok demek. Siz hersey cok cok iyi deyince kese gormenin kalp sesinin detaylarmi var normali cok iyisi gibi kafam karsti yani o sordm
Anldm şimdi bebeklerim ikiz olunca gelişimleri ve ölçümleri kalp atım ritimleri çok çok iyi bunu demek istedim bu benim 2. gebeliğim olduğu için biraz daha tecrübeliyim o yuzden

Anldm şimdi bebeklerim ikiz olunca gelişimleri ve ölçümleri kalp atım ritimleri çok çok iyi bunu demek istedim bu benim 2. gebeliğim olduğu için biraz daha tecrübeliyim o yuzden
Ben şunu fark ettim doktorun dediğini sorgulamaya korkuyorum iyi diyor mesela her şey yolunda diyor ya üzerine daha da bir şey sormuyorum. Sorarsam başka şey çıkacak gibi sanki ruh halleri hiç iyi değil

Degilmi
Ben şunu fark ettim doktorun dediğini sorgulamaya korkuyorum iyi diyor mesela her şey yolunda diyor ya üzerine daha da bir şey sormuyorum. Sorarsam başka şey çıkacak gibi sanki ruh halleri hiç iyi değil
Dediklerine amenna çok şükür diyip çıkmak en iyisi irdeleyince sanki bi skintidan bahsedeckmis gibi hissiyat geliyor

Yaş harika bi goruntu degilmi cnm az kaldı az insallhh ben hafif hafif kimildnmalar hissediyorum kizlar
Kımıldama değilde bende nerde olduklarını hissediyorum çünkü oldukları yerde ağrı yapıyorlar biri sağ da diğeri sol tarafta sağdaki biraz minik ona göre önce sol tarafım ağırdı ondan iki gün sonra da sağ tarafta ağrı oldu. Tamam dedim yer seçiyorlar

İstediğiniz yere yerleşim minikler içerisi 3+1genisliginde alan sizin cirit atın ya harika bu konuşmalarımız rüya sankii

Aynen canim onu yapıyorum
Bu 2 . Gebeliğim ya bebeklerin hareketlerini erkenden hissede bilir misin güzel bir ayricaklikmis bu oğlumda 5. Ayda baslmstm hissetmeye ah o tekmeler dunyanin en güzel hareketlenmelri helede yemek yiyince yada yerken egelnceli oluyor

Daha doktora gitmedm kalpten sonra tahlilleri goturmedm yalnz hemogramda referans degeri 4 ile 11 benmkide 7 tam ortasi yani. Nasil cok dusuk anlamadm 4 un altinin dusuk olmasi gerekmiyor mu ozaman ben pazartesi doktora gideym
Gebesin canim gebeler icin dusuk diye biliyorum yinede doktoruna sor

Bu 2 . Gebeliğim ya bebeklerin hareketlerini erkenden hissede bilir misin güzel bir ayricaklikmis bu oğlumda 5. Ayda baslmstm hissetmeye ah o tekmeler dunyanin en güzel hareketlenmelri helede yemek yiyince yada yerken egelnceli oluyor
Belki ikiz olduğundan ve öncesinden tecrübenin olmasından daha net hissediyor olabilirsin. Ağrı dışında inşallah bende hareket ettiklerini net anlarım zamanla

Daha doktora gitmedm kalpten sonra tahlilleri goturmedm yalnz hemogramda referans degeri 4 ile 11 benmkide 7 tam ortasi yani. Nasil cok dusuk anlamadm 4 un altinin dusuk olmasi gerekmiyor mu ozaman ben pazartesi doktora gideym
Hemogram dediğin ne onu anlamadık hemogram tüm kan tahlilinin adı ondan biz değerini hemoglobin olarak anladık ve düşük dedik canm

N Naz202021 tahlilimi atacaktım dosya ekle kısmında sıkıntı var. Hgb hemoglobin oluyor bendeki kağıtta referans aralığı 11-17 arası benim 12 küsür. Ben üniversite de kan verince değerim 14 tü o zaman şimdi tüp tüp kan vere vere 12 ye düşmüş bu değer bir kadın için çok iyi demişti. Genelde 10 11 oluyor kadınlarda demişti. Düşük ya da yüksek değer koyu siyah ile belli oluyor. Doktorunda gerekli olanı yapar. Ben artık İnternetten bakmıyorum neymiş ne kadarmış psikolojik olarak gidiyorum. Kendi kendime kuruyorum gidiyorum kadının yanına normal diyor yaşadığım buhran yanıma kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…