- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.641
Anldm şimdi bebeklerim ikiz olunca gelişimleri ve ölçümleri kalp atım ritimleri çok çok iyi bunu demek istedim bu benim 2. gebeliğim olduğu için biraz daha tecrübeliyim o yuzdenYani kese gorulup kalp duyulunca bi sknti yok demek. Siz hersey cok cok iyi deyince kese gormenin kalp sesinin detaylarmi var normali cok iyisi gibi kafam karsti yani o sordm
Ben şunu fark ettim doktorun dediğini sorgulamaya korkuyorum iyi diyor mesela her şey yolunda diyor ya üzerine daha da bir şey sormuyorum. Sorarsam başka şey çıkacak gibi sanki ruh halleri hiç iyi değilAnldm şimdi bebeklerim ikiz olunca gelişimleri ve ölçümleri kalp atım ritimleri çok çok iyi bunu demek istedim bu benim 2. gebeliğim olduğu için biraz daha tecrübeliyim o yuzden
Yaş harika bi goruntu degilmi cnm az kaldı az insallhh ben hafif hafif kimildnmalar hissediyorum kizlarY
Ya ben bunlardan istiyorum işte
Dediklerine amenna çok şükür diyip çıkmak en iyisi irdeleyince sanki bi skintidan bahsedeckmis gibi hissiyat geliyorBen şunu fark ettim doktorun dediğini sorgulamaya korkuyorum iyi diyor mesela her şey yolunda diyor ya üzerine daha da bir şey sormuyorum. Sorarsam başka şey çıkacak gibi sanki ruh halleri hiç iyi değil
Kımıldama değilde bende nerde olduklarını hissediyorum çünkü oldukları yerde ağrı yapıyorlarYaş harika bi goruntu degilmi cnm az kaldı az insallhh ben hafif hafif kimildnmalar hissediyorum kizlar
Aynen canim onu yapıyorumDegilmi
Dediklerine amenna çok şükür diyip çıkmak en iyisi irdeleyince sanki bi skintidan bahsedeckmis gibi hissiyat geliyor
İstediğiniz yere yerleşim minikler içerisi 3+1genisliginde alan sizin cirit atın ya harika bu konuşmalarımız rüya sankiiKımıldama değilde bende nerde olduklarını hissediyorum çünkü oldukları yerde ağrı yapıyorlarbiri sağ da diğeri sol tarafta sağdaki biraz minik ona göre önce sol tarafım ağırdı ondan iki gün sonra da sağ tarafta ağrı oldu. Tamam dedim yer seçiyorlar
Aynen canim ya çok şükürİstediğiniz yere yerleşim minikler içerisi 3+1genisliginde alan sizin cirit atın ya harika bu konuşmalarımız rüya sankii
Pardon anladm smdi ikiz gebelik oldgnu bilmiyordmAnldm şimdi bebeklerim ikiz olunca gelişimleri ve ölçümleri kalp atım ritimleri çok çok iyi bunu demek istedim bu benim 2. gebeliğim olduğu için biraz daha tecrübeliyim o yuzden
Bu 2 . Gebeliğim ya bebeklerin hareketlerini erkenden hissede bilir misinAynen canim onu yapıyorum
Anladim canimYok benm ki ferro sanol duodenal canm
Gebesin canim gebeler icin dusuk diye biliyorum yinede doktoruna sorDaha doktora gitmedm kalpten sonra tahlilleri goturmedm yalnz hemogramda referans degeri 4 ile 11 benmkide 7 tam ortasi yani. Nasil cok dusuk anlamadm 4 un altinin dusuk olmasi gerekmiyor mu ozaman ben pazartesi doktora gideym
Belki ikiz olduğundan ve öncesinden tecrübenin olmasından daha net hissediyor olabilirsin. Ağrı dışında inşallah bende hareket ettiklerini net anlarım zamanlaBu 2 . Gebeliğim ya bebeklerin hareketlerini erkenden hissede bilir misingüzel bir ayricaklikmis bu oğlumda 5. Ayda baslmstm hissetmeye ah o tekmeler dunyanin en güzel hareketlenmelri helede yemek yiyince yada yerken egelnceli oluyor
Olmuyor kuzum zaman ilerdikce korkular azalıyor ama asla geçmiyorUyusak uyansak tehlikeli süreçler geçse ben hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum ama hep bir korku var ya. Korkusuzca yaşasak olmuyor
9. aya hayırlı bir şekilde ulaşsak :)))Olmuyor kuzum zaman ilerdikce korkular azalıyor ama asla geçmiyor
Hemogram dediğin ne onu anlamadık hemogram tüm kan tahlilinin adı ondan biz değerini hemoglobin olarak anladık ve düşük dedik canmDaha doktora gitmedm kalpten sonra tahlilleri goturmedm yalnz hemogramda referans degeri 4 ile 11 benmkide 7 tam ortasi yani. Nasil cok dusuk anlamadm 4 un altinin dusuk olmasi gerekmiyor mu ozaman ben pazartesi doktora gideym
Canm sen nerde dusuk dedin ben senin yorumu goremedmHemogram dediğin ne onu anlamadık hemogram tüm kan tahlilinin adı ondan biz değerini hemoglobin olarak anladık ve düşük dedik canm
Şimdi diyorumCanm sen nerde dusuk dedin ben senin yorumu goremedm
Valla bilmiyorm canm bi doktora dansmakta fayda var aile hekimiyle olmuyorŞimdi diyorumama eğer hemoglobinse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?