- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.621
Yaa sen de miBende yarını bekliyorum ama yarın bir türlü olmuyordu
İnşallah kuzum bir sıkıntı yokturBenim kanamam size göre daha geç oldu. 7+4 oldu pıhtı attım . Cuma günü gideceğim inşallah her şey normaldir
Canım randevum 15.30 da haber edeceğim sizeNesir canım naptın
Ne demek canım ben de sizin yollardan geçtim. Sagolsunlar benim içimi de rahatlatan kişiler olduya tesekkur ederim cevabın icin. olumsuz bi durum olduğunu pek dusunmedim ama yinede tedirgin oluyordum baya rahatladim
Cok sukur canim cok sevndmDoktor normal lekeleneler korkma sıkıntı yok dedi şükürler olsun progestan iğne yaptılar prolutex iğne de 3 gün yaptır önlem amaçlı dedi bebeğin 2.5mm gayet iyi dedi şükür rabbime hastaneye gidene kadar ömrümden ömür gitii
Evet canım gördüm az önce yorumunu. Çok sevindim senin adına gebeliği zor elde edince en ufak lekede stres yapıyoruz Rabbim kimseye yaşatmasın o korkuyu canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Gittim canım gece oldu. Gece acile sabahı doktora gittim. Çok şükür iyiler. Haftaya tekrar gel dedi yarın inşallah gideceğim. Bende her sancıda tedirgin oluyorum artık. Rabbim yazmamış etsin kötü şeyleriİnşallah kuzum bir sıkıntı yokturben çok korkmuştum ama Rabbim alnimizda yazdıysa sen kanama olduğu gün niye gitmedin
Amin canım sağol gerçekten çok zor rabbim bana da tüm annelere de yardımcı olsunEvet canım gördüm az önce yorumunu. Çok sevindim senin adına gebeliği zor elde edince en ufak lekede stres yapıyoruz Rabbim kimseye yaşatmasın o korkuyu canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Acaba benden gelende öyle bir şey miydi sabahı kontrol günümdü hiçbir şey yoktu çok güzeldi her şey. Gecesi pıhtı attım sabah gittim küçük bir nokta daha kalmış dedi ama şükür leke 12 saat içinde kesildi. Yarın inşallah güzel şeyler söyler doktor.Canım kırmızı olmadıktan sonra korkma diyor doktorlar . Her kırmızıda sorun değilmiş bazen biriken kan atılıyormuş. Arkadaşımda olmuştu adet gibi gelmişti ama şükür bebeği 1 yaşını geçti
Tamam canım doktor görmüş sonrasında da Allahin izniyle bir sıkıntı olmamıştırGittim canım gece oldu. Gece acile sabahı doktora gittim. Çok şükür iyiler. Haftaya tekrar gel dedi yarın inşallah gideceğim. Bende her sancıda tedirgin oluyorum artık. Rabbim yazmamış etsin kötü şeyleri
Anlamdım yorumunuzuValla kavgayi fatma hanm cikardi shemsim gitti bende an
masallah canm "herysey cok cok iyi" derken ekstra ne iyi boyle yorm yapnca sen acaba kese ve kalp atisi disinda takip edilecek detaylar daha var mi diye supheye dustm
Yok benm ki ferro sanol duodenal canmBenim zaten hep bulanti kusma var canim bugun yine cikrdim ne yediysem o yuzden farkedemedim. Decavit mi seninkide?
Uyusak uyansak tehlikeli süreçler geçse ben hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum ama hep bir korku var ya. Korkusuzca yaşasak olmuyorTamam canım doktor görmüş sonrasında da Allahin izniyle bir sıkıntı olmamıştıriçini ferah tut ben de senin gibi çok stresliyim birazdan doktora gideceğim ama neler neler düşünüyorum.ne olacak bizim.bu halimiz
Yani kese gorulup kalp duyulunca bi sknti yok demek. Siz hersey cok cok iyi deyince kese gormenin kalp sesinin detaylarmi var normali cok iyisi gibi kafam karsti yani o sordmAnlamdım yorumunuzu
Daha doktora gitmedm kalpten sonra tahlilleri goturmedm yalnz hemogramda referans degeri 4 ile 11 benmkide 7 tam ortasi yani. Nasil cok dusuk anlamadm 4 un altinin dusuk olmasi gerekmiyor mu ozaman ben pazartesi doktora gideymCok dusuk canim 10 un alti olmamali gebelerde doktorun kan takalim demedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?