Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Teşekkürler N Naz202021 .Nesircim kontrole diye gidecektim sabah risk atlattım şükür şimdilik lekem yok kalp atışım haftaya inşallah
Evet canım gördüm az önce yorumunu. Çok sevindim senin adına gebeliği zor elde edince en ufak lekede stres yapıyoruz Rabbim kimseye yaşatmasın o korkuyu canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin

İnşallah kuzum bir sıkıntı yoktur ben çok korkmuştum ama Rabbim alnimizda yazdıysa sen kanama olduğu gün niye gitmedin
Gittim canım gece oldu. Gece acile sabahı doktora gittim. Çok şükür iyiler. Haftaya tekrar gel dedi yarın inşallah gideceğim. Bende her sancıda tedirgin oluyorum artık. Rabbim yazmamış etsin kötü şeyleri

Hayırlı sabahlar hanımlar.
S shemsim için yapacak birsey yok mu acaba arkadaşımızın aramızdan böyle ayrılmasına gönlüm razı değil.
Canım sanırım o kendi girmiyor. Üç gündür toplam üç defa giriş yaptı ben bakıyorum ara ara. Ben uyarı aldığım gün ziyaretçi olarak sürekli girdim mesela o girmiyor.

Amin canım sağol gerçekten çok zor rabbim bana da tüm annelere de yardımcı olsun

Acaba benden gelende öyle bir şey miydi sabahı kontrol günümdü hiçbir şey yoktu çok güzeldi her şey. Gecesi pıhtı attım sabah gittim küçük bir nokta daha kalmış dedi ama şükür leke 12 saat içinde kesildi. Yarın inşallah güzel şeyler söyler doktor.

Tamam canım doktor görmüş sonrasında da Allahin izniyle bir sıkıntı olmamıştır içini ferah tut ben de senin gibi çok stresliyim birazdan doktora gideceğim ama neler neler düşünüyorum.ne olacak bizim.bu halimiz

Uyusak uyansak tehlikeli süreçler geçse ben hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum ama hep bir korku var ya. Korkusuzca yaşasak olmuyor

Cok dusuk canim 10 un alti olmamali gebelerde doktorun kan takalim demedimi
Daha doktora gitmedm kalpten sonra tahlilleri goturmedm yalnz hemogramda referans degeri 4 ile 11 benmkide 7 tam ortasi yani. Nasil cok dusuk anlamadm 4 un altinin dusuk olmasi gerekmiyor mu ozaman ben pazartesi doktora gideym

S shemsim ile ilgili şöyle bir şey var. Kimseye durduk yere gidip bir şeyler yazmadı. Tam tersi bu topik altına gelip özellikle şahsıma olacak şekilde saçma sapan şeyler yazıldı. Burda bize cevap hakkı doğdu. Cevap hakkımı kullandım en doğal hakkım. Modorotor özelden de yazmıştı kurallar var buna uyumak zorunda diye. Bende olayı başlatan kişinin uyarı almadan aradan kaybolduğunu bekletip, tartışma içinde öyle ya da böyle bulunup kuralı ihlal etmiş olduğum için özür dileyip iyi günler dedim. S shemsim çok fazla ciddiye aldı yapı olarak hassas olabilir onu da anlıyorum. Modorotor için yazdıklarından dolayı ikinci uyarıyı aldı büyük ihtimalle. Başka bir hesap ile geri dönmesini bekliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…