• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Valla kavgayi fatma hanm cikardi shemsim gitti bende an

masallah canm "herysey cok cok iyi" derken ekstra ne iyi boyle yorm yapnca sen acaba kese ve kalp atisi disinda takip edilecek detaylar daha var mi diye supheye dustm 🤔
Kavga ne ya ilk önce tartisma ile kavga arasindaki farki ogren
Kadin o kadar sey yazmis ne diyecektim tesekkur mu
Bastan ne yazılanları oku oyle yorumunu yaz konuyu da uzatma benim adimi da geçirme
Arkadaşını dusunuyorsan alsaydin numarasini hem sitedeki moderatore agzina geleni saysin hem de suçlu ben olayim ne güzel ne ala

Ben kac yildir bu siteye uyeyim simdiye kadar boyle bisey yaşamamışım nedense bazi insanlar ayağı takılıp düşse benden bilecek
Benim adimi geçirerek o sahis hakkinda yorum yapmayin ben konuyu uzatmadikca beni olaya çekme gibi bir hakkiniz yok ben görmezden geldikce daha da bu sacma olaya dahil etmeye çalışmayın

Kızlar ya benden pembe leke geldi şimdi daha çok küçük ama 5+5 im ben allahtan doktora gideceğim bugün duramazdım evde ellerim titriyor ona bir şey olmaz değil mi 😢
Canım kırmızı olmadıktan sonra korkma diyor doktorlar . Her kırmızıda sorun değilmiş bazen biriken kan atılıyormuş. Arkadaşımda olmuştu adet gibi gelmişti ama şükür bebeği 1 yaşını geçti

Canım kırmızı olmadıktan sonra korkma diyor doktorlar . Her kırmızıda sorun değilmiş bazen biriken kan atılıyormuş. Arkadaşımda olmuştu adet gibi gelmişti ama şükür bebeği 1 yaşını geçti
Doktor normal lekeleneler korkma sıkıntı yok dedi şükürler olsun progestan iğne yaptılar prolutex iğne de 3 gün yaptır önlem amaçlı dedi bebeğin 2.5mm gayet iyi dedi şükür rabbime hastaneye gidene kadar ömrümden ömür gitii

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum 5+3 6 haftalık 18.gün beta 4100 çıktı. Kese ve kalp ne zaman görürüm ? Sizin kese gördünüzde betanız kaçtı ?
Ben sata göre 5+5 im canım ultrasonda uyumlu dedi doktor beta baktırmadım tekrar istemedi ikinci muayenem haftaya kalp atışı duyulur dedi

Back