- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #1.601
en son diğer grupta moderatöre yazmıştı ama onu gördüm
Keşke böyle olmasaydı heleki bu başlıklar altında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en son diğer grupta moderatöre yazmıştı ama onu gördüm
Kesinlikle ki bu kadar büyütülecek birşey oldugunu da düşünmüyorum. En azından bi açıklama yapılabilirdiKeşke böyle olmasaydı heleki bu başlıklar altında
Kavga ne ya ilk önce tartisma ile kavga arasindaki farki ogrenValla kavgayi fatma hanm cikardi shemsim gitti bende an
masallah canm "herysey cok cok iyi" derken ekstra ne iyi boyle yorm yapnca sen acaba kese ve kalp atisi disinda takip edilecek detaylar daha var mi diye supheye dustm
Bulanti oldumu sen de 2 gundur kullaniyorm 2 gundur kafami kaldiramirom bulantidan. Evet bulantm hep vardi ama 2 gundur inanlmaz siddetliCanim ben yeni basladim decavit dye multivitamin icinde demirde var
Canım kırmızı olmadıktan sonra korkma diyor doktorlar . Her kırmızıda sorun değilmiş bazen biriken kan atılıyormuş. Arkadaşımda olmuştu adet gibi gelmişti ama şükür bebeği 1 yaşını geçtiKızlar ya benden pembe leke geldi şimdi daha çok küçük ama 5+5 im ben allahtan doktora gideceğim bugün duramazdım evde ellerim titriyor ona bir şey olmaz değil mi
Kızlar ya benden pembe leke geldi şimdi daha çok küçük ama 5+5 im ben allahtan doktora gideceğim bugün duramazdım evde ellerim titriyor ona bir şey olmaz değil mi
Kizlar aramzda demir hapi kullanan var mi?
Doktor normal lekeleneler korkma sıkıntı yok dedi şükürler olsun progestan iğne yaptılar prolutex iğne de 3 gün yaptır önlem amaçlı dedi bebeğin 2.5mm gayet iyi dedi şükür rabbime hastaneye gidene kadar ömrümden ömür gitiiCanım kırmızı olmadıktan sonra korkma diyor doktorlar . Her kırmızıda sorun değilmiş bazen biriken kan atılıyormuş. Arkadaşımda olmuştu adet gibi gelmişti ama şükür bebeği 1 yaşını geçti
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum 5+3 6 haftalık 18.gün beta 4100 çıktı. Kese ve kalp ne zaman görürüm ? Sizin kese gördünüzde betanız kaçtı ?
Ben sata göre 5+5 im canım ultrasonda uyumlu dedi doktor beta baktırmadım tekrar istemedi ikinci muayenem haftaya kalp atışı duyulur dediArkadaşlar bir şey sormak istiyorum 5+3 6 haftalık 18.gün beta 4100 çıktı. Kese ve kalp ne zaman görürüm ? Sizin kese gördünüzde betanız kaçtı ?
Benim zaten hep bulanti kusma var canim bugun yine cikrdim ne yediysem o yuzden farkedemedim. Decavit mi seninkide?Bulanti oldumu sen de 2 gundur kullaniyorm 2 gundur kafami kaldiramirom bulantidan. Evet bulantm hep vardi ama 2 gundur inanlmaz siddetli
Canim ben en son 17. Gun baktirmisdim beta 2002 di 20. Gun kese gözüktü alttan ama beta kaçtı bilmiyorumArkadaşlar bir şey sormak istiyorum 5+3 6 haftalık 18.gün beta 4100 çıktı. Kese ve kalp ne zaman görürüm ? Sizin kese gördünüzde betanız kaçtı ?
Cok dusuk canim 10 un alti olmamali gebelerde doktorun kan takalim demedimiVe benm hemogramim 7,05 cikti. Dusuk mu?
Canim bence o ilacdan degil çünkü benim midemde her geçen gün daha kötüye gidiyoBulanti oldumu sen de 2 gundur kullaniyorm 2 gundur kafami kaldiramirom bulantidan. Evet bulantm hep vardi ama 2 gundur inanlmaz siddetli
Canim ben 3400 de 5+0 di karindan kesemizi gordukArkadaşlar bir şey sormak istiyorum 5+3 6 haftalık 18.gün beta 4100 çıktı. Kese ve kalp ne zaman görürüm ? Sizin kese gördünüzde betanız kaçtı ?