Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Onu bende istiyorum keşke karından bakacak alet olsa her korku olunca baksak benim 12 saat içinde kesildi ama doktorum üç dört gün daha olabilir korkma demişti.

Kalp atışı dinleme cihazı var İnternete satılıyor, ama beli bir haftadan sonra duyuluyor. Onu sağlık ocağında da yapabiliyoruz. En güzeli hareketleri hissetmek. Dünyanın en güzel ve eşsiz duygusu. Kızımda 17 haftalık iken hisetim oğlumda 16.hafta da başladı. Zayıf bir bayanım onun da etkisi var

İnşallah bizlere de nasip olur hareketlerini hissetmek mesajını okuyunca çok sevindim içim kıpır kıpır oldu arkadaşım. Maşallah

Hayırlı olsun canım bir kişi daha mutlu sona kavuştu Rabbim herkese olumlu hayırlı sonuç nasip eylesin

Canım iyi akşamlar yarın Dr a gidicem mardinden Diyarbakır a araba yolculuğunda sorun olmaz dimi

Kuzum ben 6+1 Ken kanama ile doktorumun Hastanesi'nde acile gittim. Sabah doktor baktı şükür kalp atışını duyduk bir sıkıntı yok dedi lakin bundan sonra kanaman durdu ve şimdi kahverengi birikintiler gelecek haberin olsun korkma demişti kuzum. Ki gerçekten dediği gibi oldu. Kanamadan sonra bir kaç gün kahverengi birikintiler geldi jelle birlikte

Benim de senin gibi olmuş bende 6+0 kanamam oldugu icin gittim. Ve kalbini duyduk. Insallah bir an önce kesilir benim de. Peki. Belirtilerin ne zaman başlamıştı. Bide. Hergűn oluyormuydu başlarda yoksa 1 2 gün arayla mi?

merrhaba. jel ile kahverengi birikintiler geldi demişsiniz. benim de geliyor jeli yapıyorum 2 saat sonrasinda fln kahverengi geliyor. bu normal bir durum degilmi?

merrhaba. jel ile kahverengi birikintiler geldi demişsiniz. benim de geliyor jeli yapıyorum 2 saat sonrasinda fln kahverengi geliyor. bu normal bir durum degilmi?
Kuzum evet kanama olmadığı zamanlarda da kahverengi akıntı geliyor çokça benden. Buna normal diyorlar. Jel içerde durdukça renk değişiyormuş.

Benim de senin gibi olmuş bende 6+0 kanamam oldugu icin gittim. Ve kalbini duyduk. Insallah bir an önce kesilir benim de. Peki. Belirtilerin ne zaman başlamıştı. Bide. Hergűn oluyormuydu başlarda yoksa 1 2 gün arayla mi?
Yok kuzum ben hiç kanamam olmadı. Akşam vajinal jeli sürmek için jeli yerleştirdim. Jeli cikrinca ne görürüm. Plastik aparatın ucu kırmızı. Selpakla sildim kanamam devam etti. Lavobaya gittim kanamam durmuyor her selpakla sildigimde baya geliyordu. Hemen hastaneye gittim igne vurdukları zaman kanamam durdu galiba daha da kanamam olmadı. Doktor bana yerleşme kanaması olabilir dedi. Aynen kuzum aynı haftalarda aynı şeyleri yaşamışız. Rabbim yaşatmasın gebeliği zor elde edince çok telaşa kapılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…