Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bide 6+0 - 6+6 arası 7 haftalık mi olmuş oluyor?
6. Haftan bitmiş 7. Hafta içinde oluyorsun. Evet yani. Bizde 8+4 üz 8. Haftam bitti 9 un içindeyiz. Haftasına göre ilerde ya da geride diyor doktor bir şey demedi mi? Benim uyumlu gidiyor. Karından bakıldığı için bence küçükler tam ölçüm olmuyor ben mm leri de güvenli bulmuyorum. Kiloluyum idrar sıkışık gitmiyorum kadın zorlanıyor farkındayım.

Bi kaç gün farklılık gösterebilir yinede benim de doktor çok üstüne düşmedi ölçüm yaptı bitti gitti. Sonuçta kanamayla gittim ve kalbini duymak Nasip oldu. Niye sevinmiyorsun diye bana çıkışması tuhaf buldum. Cumartesi farklı bir doktorda devam edecem inşallah hiç birsey demeden ultrasonda bakalım ne çıkacak diye beklicem. Ozaman ben bu haftanın sonunda 2 aylık hamile olacam demek

Tüp bebek hamilesiyiz daha hassasız. Günde birçok hastaları oluyor. Aynen iki ayın bitecek

Kizlar bisey sorcam dün benim merkezle isim bitti doktorum kadin dogum doktoru bul aclik kan sekerin insülin direncine baksin ona gore seker ilacını biraktirsin veya gerek gorurse kullan dedi bende bugun yaptrdim cuma da basliycam ınsallah doktoruma da isinirim ama aklima bisey takildi benim sekerim yokki normalde bu ilaci bana pkos dan dolayi verdiler anlamadim bisey degerlerde normal gözüküyo aclk kan sekerim 88 cıkmış insülin 4,92 cıkmış anlayan varmi aranizda bide cuma cok yakin ya ben karindan baktirmaya korkuyorum cok bastırıyorlar çünkü ultrason aletini doktora teklif etsem alttan bakarmi acaba 6+3 olcaz cumaya

Doğrudur canim benim ilk defa böyle seyler başıma geçtiği icin toyum daha şükürler olsun tabi veren Rabbime

Evet çok Şükür bu günlere. Sende doktor değişikliği yapacaksın değil mi bende cumartesi gitmek istiyorum ilaçlarım da bitiyor yazdırmam gerek. Hemde inşallah ozaman a kahverengi akıntım da durur.

Evet çok Şükür bu günlere. Sende doktor değişikliği yapacaksın değil mi bende cumartesi gitmek istiyorum ilaçlarım da bitiyor yazdırmam gerek. Hemde inşallah ozaman a kahverengi akıntım da durur.
Tup bebek bölümünden sonra ilk kez kadin doğumcuya gidicem canm hala gecmedi mi kahverengi akintin bende dun hastaneden geldikten sonra yattim hep gözümü acamadim bu sabah kalktim siyah tortu gelmis hep kan vermeye falan gittim yürüdükten sonra su gibi geldi yine

Normal kanda insülin baktılarsa değerin normal hem Canım İstediği kadar bastırsın bişey olmaz ki karından daha iyi gibi geliyo bana

Bastırma olayı yok canım için rahat olsun kalp atışı bile duyabilirsin erken değil

Bende insülin direnci var canım senin değerlerin benimkinden daha güzel ben ilaç kullanmıyorum sana neden verdiler anlamadım şekerli şeyler yeme dikkat et yeterli dediler benimde kan şekerim normal insülin direncim var.bence karından bakması daha iyi bende tam tersine alttan bakma dicem doktoruma.Bebeğin için karından bakmak daha güvenli bence yine sen bilirsin

Heralde içerde kalan kan eskidi mi bilmiyorum daha geliyor. Ama şükür kırmızı değil. Tortu şeklinde geliyorsa sende jel veya fitilden olabilir için rahat olsun zor olsa da

Hayırlı akşamlar hanımlar. Biliyorsunuz 2 gün önce kanamam olmuştu. 2 gündür kahverengi şeklinde geliyor. Kanaması olanlar sizin de böyle mi oldu. Bide benim baş ağrısı iştahsızlık halsizlik vardı kanamadan önce 2 gündür bir şey yok keşke istediğimiz zaman içeriyi görme imkanımız olsa

Onu bende istiyorum keşke karından bakacak alet olsa her korku olunca baksak benim 12 saat içinde kesildi ama doktorum üç dört gün daha olabilir korkma demişti.

Ben tortuyı sürekli atıyorum siyah tortu. Benimde hareket halinde olduğum zaman su oluyor. Hareketsiz kalınca tortu hareket edince su oluyor. Bence sabah yaptığım okula gittiğim için su oluyor. Gece yatmadan diğerini yapıyorum tortu ya dönen de o bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…