- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.521
Tabi canim benim sata gore olmasi imkansiz 5 ekim sat 6 kasim transfer
E ne zaman söylese zaten bize sürpriz olmucak mı bari erken söylesin tam sürpriz olsunAynen canim tabii soylerse benim doktorum illa supriz olcak dye demedi gicik oldum
6. Haftan bitmiş 7. Hafta içinde oluyorsun. Evet yani. Bizde 8+4 üz 8. Haftam bitti 9 un içindeyiz. Haftasına göre ilerde ya da geride diyor doktor bir şey demedi mi? Benim uyumlu gidiyor. Karından bakıldığı için bence küçükler tam ölçüm olmuyor ben mm leri de güvenli bulmuyorum. Kiloluyum idrar sıkışık gitmiyorum kadın zorlanıyor farkındayım.Bide 6+0 - 6+6 arası 7 haftalık mi olmuş oluyor?
6. Haftan bitmiş 7. Hafta içinde oluyorsun. Evet yani. Bizde 8+4 üz 8. Haftam bitti 9 un içindeyiz. Haftasına göre ilerde ya da geride diyor doktor bir şey demedi mi? Benim uyumlu gidiyor. Karından bakıldığı için bence küçükler tam ölçüm olmuyor ben mm leri de güvenli bulmuyorum. Kiloluyum idrar sıkışık gitmiyorum kadın zorlanıyor farkındayım.
Şimdik öğrendim canım , teşekkür eserim . Bu arada sen keseni gördün mü canım kaçıncı gündesin ?Web de goggle a tüp bebek doğum tarihi diye aratınca hamilelik hesaplama çıkıyor oraya blastokist transfer tarihini yazınca tahmini doğum tarihi yazıyor canım☺
Doğrudur canim benim ilk defa böyle seyler başıma geçtiği icin toyum daha6 kasımda 2 hafta sayılıyor. Bazen böyle de hesap yapılıyor. Yani uyumlu senin transferle ultrason ölçün.
Benim de 2 Kasım transfer 16 ekim sat.
Bende ole dusunuyorum ama iste demediE ne zaman söylese zaten bize sürpriz olmucak mı bari erken söylesin tam sürpriz olsun
Tüp bebek hamilesiyiz daha hassasız. Günde birçok hastaları oluyor. Aynen iki ayın bitecekBi kaç gün farklılık gösterebilir yinede benim de doktor çok üstüne düşmedi ölçüm yaptı bitti gitti. Sonuçta kanamayla gittim ve kalbini duymak Nasip oldu. Niye sevinmiyorsun diye bana çıkışması tuhaf buldum. Cumartesi farklı bir doktorda devam edecem inşallah hiç birsey demeden ultrasonda bakalım ne çıkacak diye beklicem. Ozaman ben bu haftanın sonunda 2 aylık hamile olacam demek
Doğrudur canim benim ilk defa böyle seyler başıma geçtiği icin toyum dahaşükürler olsun tabi veren Rabbime
Yadee canım şuan net çıkmaz ölçümler o yüzden sat a göre devam edin. Büyüdükçe daha net olur. Tabi ilgisizse doktorunuzu değiştirmeniz iyi olur canım
Tup bebek bölümünden sonra ilk kez kadin doğumcuya gidicem canm hala gecmedi mi kahverengi akintin bende dun hastaneden geldikten sonra yattim hep gözümü acamadim bu sabah kalktim siyah tortu gelmis hep kan vermeye falan gittim yürüdükten sonra su gibi geldi yineEvet çok Şükür bu günlere. Sende doktor değişikliği yapacaksın değil mi bende cumartesi gitmek istiyorum ilaçlarım da bitiyor yazdırmam gerek. Hemde inşallah ozaman a kahverengi akıntım da durur.
Normal kanda insülin baktılarsa değerin normal hem Canım İstediği kadar bastırsın bişey olmaz ki karından daha iyi gibi geliyo banaKizlar bisey sorcam dün benim merkezle isim bitti doktorum kadin dogum doktoru bul aclik kan sekerin insülin direncine baksin ona gore seker ilacını biraktirsin veya gerek gorurse kullan dedi bende bugun yaptrdim cuma da basliycam ınsallah doktoruma da isinirim ama aklima bisey takildi benim sekerim yokki normalde bu ilaci bana pkos dan dolayi verdiler anlamadim bisey degerlerde normal gözüküyo aclk kan sekerim 88 cıkmış insülin 4,92 cıkmış anlayan varmi aranizda bide cuma cok yakin ya ben karindan baktirmaya korkuyorum cok bastırıyorlar çünkü ultrason aletini doktora teklif etsem alttan bakarmi acaba 6+3 olcaz cumaya
Bastırma olayı yok canım için rahat olsun kalp atışı bile duyabilirsin erken değilKizlar bisey sorcam dün benim merkezle isim bitti doktorum kadin dogum doktoru bul aclik kan sekerin insülin direncine baksin ona gore seker ilacını biraktirsin veya gerek gorurse kullan dedi bende bugun yaptrdim cuma da basliycam ınsallah doktoruma da isinirim ama aklima bisey takildi benim sekerim yokki normalde bu ilaci bana pkos dan dolayi verdiler anlamadim bisey degerlerde normal gözüküyo aclk kan sekerim 88 cıkmış insülin 4,92 cıkmış anlayan varmi aranizda bide cuma cok yakin ya ben karindan baktirmaya korkuyorum cok bastırıyorlar çünkü ultrason aletini doktora teklif etsem alttan bakarmi acaba 6+3 olcaz cumaya
Bende insülin direnci var canım senin değerlerin benimkinden daha güzel ben ilaç kullanmıyorum sana neden verdiler anlamadım şekerli şeyler yeme dikkat et yeterli dediler benimde kan şekerim normal insülin direncim var.bence karından bakması daha iyi bende tam tersine alttan bakma dicem doktoruma.Bebeğin için karından bakmak daha güvenli bence yine sen bilirsinKizlar bisey sorcam dün benim merkezle isim bitti doktorum kadin dogum doktoru bul aclik kan sekerin insülin direncine baksin ona gore seker ilacını biraktirsin veya gerek gorurse kullan dedi bende bugun yaptrdim cuma da basliycam ınsallah doktoruma da isinirim ama aklima bisey takildi benim sekerim yokki normalde bu ilaci bana pkos dan dolayi verdiler anlamadim bisey degerlerde normal gözüküyo aclk kan sekerim 88 cıkmış insülin 4,92 cıkmış anlayan varmi aranizda bide cuma cok yakin ya ben karindan baktirmaya korkuyorum cok bastırıyorlar çünkü ultrason aletini doktora teklif etsem alttan bakarmi acaba 6+3 olcaz cumaya
Tup bebek bölümünden sonra ilk kez kadin doğumcuya gidicem canm hala gecmedi mi kahverengi akintin bende dun hastaneden geldikten sonra yattim hep gözümü acamadim bu sabah kalktim siyah tortu gelmis hep kan vermeye falan gittim yürüdükten sonra su gibi geldi yine
Onu bende istiyorum keşke karından bakacak alet olsa her korku olunca baksakHayırlı akşamlar hanımlar. Biliyorsunuz 2 gün önce kanamam olmuştu. 2 gündür kahverengi şeklinde geliyor. Kanaması olanlar sizin de böyle mi oldu. Bide benim baş ağrısı iştahsızlık halsizlik vardı kanamadan önce 2 gündür bir şey yokkeşke istediğimiz zaman içeriyi görme imkanımız olsa
Ben tortuyı sürekli atıyorum siyah tortu. Benimde hareket halinde olduğum zaman su oluyor. Hareketsiz kalınca tortu hareket edince su oluyor. Bence sabah yaptığım okula gittiğim için su oluyor. Gece yatmadan diğerini yapıyorum tortu ya dönen de o bence.Tup bebek bölümünden sonra ilk kez kadin doğumcuya gidicem canm hala gecmedi mi kahverengi akintin bende dun hastaneden geldikten sonra yattim hep gözümü acamadim bu sabah kalktim siyah tortu gelmis hep kan vermeye falan gittim yürüdükten sonra su gibi geldi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?