• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim de senin gibi olmuş bende 6+0 kanamam oldugu icin gittim. Ve kalbini duyduk. 🙂 Insallah bir an önce kesilir benim de. Peki. Belirtilerin ne zaman başlamıştı. Bide. Hergűn oluyormuydu başlarda yoksa 1 2 gün arayla mi?
Sorunu yanlış anladım galiba sen kahverengi birikintileri sormuşsun galiba. Kanamadan sonra 1,2 gün peşpeşe oldu. Ama sonra jel kullandığım için arada da oldu. Jel de kahverengilesiyormjs

Kalp atışı dinleme cihazı var İnternete satılıyor, ama beli bir haftadan sonra duyuluyor. Onu sağlık ocağında da yapabiliyoruz. En güzeli hareketleri hissetmek. Dünyanın en güzel ve eşsiz duygusu. Kızımda 17 haftalık iken hisetim oğlumda 16.hafta da başladı. Zayıf bir bayanım onun da etkisi var
Benim göbek yağından çok zor 😂

Yok kuzum ben hiç kanamam olmadı. Akşam vajinal jeli sürmek için jeli yerleştirdim. Jeli cikrinca ne görürüm. Plastik aparatın ucu kırmızı. Selpakla sildim kanamam devam etti. Lavobaya gittim kanamam durmuyor her selpakla sildigimde baya geliyordu. Hemen hastaneye gittim igne vurdukları zaman kanamam durdu galiba daha da kanamam olmadı. Doktor bana yerleşme kanaması olabilir dedi. Aynen kuzum aynı haftalarda aynı şeyleri yaşamışız. Rabbim yaşatmasın gebeliği zor elde edince çok telaşa kapılıyoruz 😊
Benim kanamam size göre daha geç oldu. 7+4 oldu pıhtı attım . Cuma günü gideceğim inşallah her şey normaldir 🙏🙏🙏

Canım patates kızartması çekiyor iki gündür bu saatte zararlı diye yemiyorum 🙈 çeke çeke bunu çekti ya ilk aşermem evdeki patatese oldu oysa ne hayallerim vardı eşimi gece nerelere yollayacaktım 😂😂😂
Alemsin ay :-) :-) benimde ilk aserdigim sey sokakta satilan gevrek simitler varya o olmustu :-) :-) :-)

Canım patates kızartması çekiyor iki gündür bu saatte zararlı diye yemiyorum 🙈 çeke çeke bunu çekti ya ilk aşermem evdeki patatese oldu oysa ne hayallerim vardı eşimi gece nerelere yollayacaktım 😂😂😂
Canim dua etki canin bisey aserdi benim gibi hergun bi yedigin katiktan ikrahlamiyosun 🤣

Ben bişey sormak istiyorum normalde cildim yağlı ve pkosdan dolayı sivilceli iki transferimdede yüxüm kurudu ve sivilcelerim gitti ama diğerinde değerim düşünce tekrar eskisi gibi olmuştu şimdi yine sivilcem çıktı 😔 çok korkuyorum yarın ikinci testi yaptırcam bu süreçte sivilcesi çıkan oldu mu

Ben bişey sormak istiyorum normalde cildim yağlı ve pkosdan dolayı sivilceli iki transferimdede yüxüm kurudu ve sivilcelerim gitti ama diğerinde değerim düşünce tekrar eskisi gibi olmuştu şimdi yine sivilcem çıktı 😔 çok korkuyorum yarın ikinci testi yaptırcam bu süreçte sivilcesi çıkan oldu mu
Bende sivilce değil de kahverengi lekeler çıktı boynumda canım hamilelikten mi ilaçlar mı yaptı bilmiyorum 🤷‍♀️

benim yüzümde 1 tane çıktı sivilce ben çok alakalı olduğunu sanmam

Back