Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim de senin gibi olmuş bende 6+0 kanamam oldugu icin gittim. Ve kalbini duyduk. Insallah bir an önce kesilir benim de. Peki. Belirtilerin ne zaman başlamıştı. Bide. Hergűn oluyormuydu başlarda yoksa 1 2 gün arayla mi?
Sorunu yanlış anladım galiba sen kahverengi birikintileri sormuşsun galiba. Kanamadan sonra 1,2 gün peşpeşe oldu. Ama sonra jel kullandığım için arada da oldu. Jel de kahverengilesiyormjs

Benim göbek yağından çok zor

Benim kanamam size göre daha geç oldu. 7+4 oldu pıhtı attım . Cuma günü gideceğim inşallah her şey normaldir

Canım patates kızartması çekiyor iki gündür bu saatte zararlı diye yemiyorum çeke çeke bunu çekti ya ilk aşermem evdeki patatese oldu oysa ne hayallerim vardı eşimi gece nerelere yollayacaktım
Alemsin ay benimde ilk aserdigim sey sokakta satilan gevrek simitler varya o olmustu

Canım patates kızartması çekiyor iki gündür bu saatte zararlı diye yemiyorum çeke çeke bunu çekti ya ilk aşermem evdeki patatese oldu oysa ne hayallerim vardı eşimi gece nerelere yollayacaktım
Canim dua etki canin bisey aserdi benim gibi hergun bi yedigin katiktan ikrahlamiyosun

Ben bişey sormak istiyorum normalde cildim yağlı ve pkosdan dolayı sivilceli iki transferimdede yüxüm kurudu ve sivilcelerim gitti ama diğerinde değerim düşünce tekrar eskisi gibi olmuştu şimdi yine sivilcem çıktı çok korkuyorum yarın ikinci testi yaptırcam bu süreçte sivilcesi çıkan oldu mu

Bende sivilce değil de kahverengi lekeler çıktı boynumda canım hamilelikten mi ilaçlar mı yaptı bilmiyorum

benim yüzümde 1 tane çıktı sivilce ben çok alakalı olduğunu sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…