- 9 Mart 2019
- 1.429
- 1.495
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.561
Sorunu yanlış anladım galiba sen kahverengi birikintileri sormuşsun galiba. Kanamadan sonra 1,2 gün peşpeşe oldu. Ama sonra jel kullandığım için arada da oldu. Jel de kahverengilesiyormjsBenim de senin gibi olmuş bende 6+0 kanamam oldugu icin gittim. Ve kalbini duyduk.Insallah bir an önce kesilir benim de. Peki. Belirtilerin ne zaman başlamıştı. Bide. Hergűn oluyormuydu başlarda yoksa 1 2 gün arayla mi?
ya tesekkur ederim cevabın icin. olumsuz bi durum olduğunu pek dusunmedim ama yinede tedirgin oluyordum baya rahatladimKuzum evet kanama olmadığı zamanlarda da kahverengi akıntı geliyor çokça benden. Buna normal diyorlar. Jel içerde durdukça renk değişiyormuş.
Yok canim karindan olcttu benimkiniKuzum ikili taramaya için doktor vajinal ultrason ile mi bakıyor? Bir bilgin var mıyarın bakalım cinsiyetim belli olacak mı
Benim göbek yağından çok zorKalp atışı dinleme cihazı var İnternete satılıyor, ama beli bir haftadan sonra duyuluyor. Onu sağlık ocağında da yapabiliyoruz. En güzeli hareketleri hissetmek. Dünyanın en güzel ve eşsiz duygusu. Kızımda 17 haftalık iken hisetim oğlumda 16.hafta da başladı. Zayıf bir bayanım onun da etkisi var
İnşallah en sağlıklı zamanda gelirlermerhaba bende geldim normal hesapta 12 ağustos görünüyo ama ikiz olma ihtimali yüksek dedi hoca 25 kasımda transfer yapıldı. 5. gün embr. hcg 413 çıktı. büyük ihtimal temmuz sonu gibi görünüyo doğumum
Benim kanamam size göre daha geç oldu. 7+4 oldu pıhtı attım . Cuma günü gideceğim inşallah her şey normaldirYok kuzum ben hiç kanamam olmadı. Akşam vajinal jeli sürmek için jeli yerleştirdim. Jeli cikrinca ne görürüm. Plastik aparatın ucu kırmızı. Selpakla sildim kanamam devam etti. Lavobaya gittim kanamam durmuyor her selpakla sildigimde baya geliyordu. Hemen hastaneye gittim igne vurdukları zaman kanamam durdu galiba daha da kanamam olmadı. Doktor bana yerleşme kanaması olabilir dedi. Aynen kuzum aynı haftalarda aynı şeyleri yaşamışız. Rabbim yaşatmasın gebeliği zor elde edince çok telaşa kapılıyoruz
Alemsin ayCanım patates kızartması çekiyor iki gündür bu saatte zararlı diye yemiyorumçeke çeke bunu çekti ya ilk aşermem evdeki patatese oldu oysa ne hayallerim vardı eşimi gece nerelere yollayacaktım
Canim dua etki canin bisey aserdi benim gibi hergun bi yedigin katiktan ikrahlamiyosunCanım patates kızartması çekiyor iki gündür bu saatte zararlı diye yemiyorumçeke çeke bunu çekti ya ilk aşermem evdeki patatese oldu oysa ne hayallerim vardı eşimi gece nerelere yollayacaktım
Bu bebişler şimdiden babacıAlemsin aybenimde ilk aserdigim sey sokakta satilan gevrek simitler varya o olmustu
O durumda var canım tiksinme biraz var ama yok gibi davranıp yiyorumCanim dua etki canin bisey aserdi benim gibi hergun bi yedigin katiktan ikrahlamiyosun
Ayy cok fena cocuklarr yaaBu bebişler şimdiden babacıarkadaş çok zahmet çekti tüp bebek ile baba ne diyormuş kızlarına baba çiçek diyorlarmış anne ne peki diyormuş boş boş bakıyorlar diyo
Aynen daha bir yaşındalar acayip bir nesil varAyy cok fena cocuklarr yaa
Bazen yandigimizi dusunuyorum yumurcaklar canimiza okuycklarAynen daha bir yaşındalar acayip bir nesil var
Bende de öyle başladı ınsallah hep oyle kalirsin canim cunku gercekten cok zorO durumda var canım tiksinme biraz var ama yok gibi davranıp yiyorum
Bende yarını bekliyorum ama yarın bir türlü olmuyorduÇok güzelbir an önce yarın olsa da bebisimi görsem
Bende sivilce değil de kahverengi lekeler çıktı boynumda canım hamilelikten mi ilaçlar mı yaptı bilmiyorumBen bişey sormak istiyorum normalde cildim yağlı ve pkosdan dolayı sivilceli iki transferimdede yüxüm kurudu ve sivilcelerim gitti ama diğerinde değerim düşünce tekrar eskisi gibi olmuştu şimdi yine sivilcem çıktıçok korkuyorum yarın ikinci testi yaptırcam bu süreçte sivilcesi çıkan oldu mu
Benim ete karşı daha yoğun, sarımsak özellikle sosunda olursa iyice gidiyorum. İnşallah olmazBende de öyle başladı ınsallah hep oyle kalirsin canim cunku gercekten cok zor
benim yüzümde 1 tane çıktı sivilce ben çok alakalı olduğunu sanmamBen bişey sormak istiyorum normalde cildim yağlı ve pkosdan dolayı sivilceli iki transferimdede yüxüm kurudu ve sivilcelerim gitti ama diğerinde değerim düşünce tekrar eskisi gibi olmuştu şimdi yine sivilcem çıktıçok korkuyorum yarın ikinci testi yaptırcam bu süreçte sivilcesi çıkan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?