• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben bişey sormak istiyorum normalde cildim yağlı ve pkosdan dolayı sivilceli iki transferimdede yüxüm kurudu ve sivilcelerim gitti ama diğerinde değerim düşünce tekrar eskisi gibi olmuştu şimdi yine sivilcem çıktı 😔 çok korkuyorum yarın ikinci testi yaptırcam bu süreçte sivilcesi çıkan oldu mu
Benimde her tarafım sivilce oldu canım , korkma ilaçların yan etkisi

Ben bişey sormak istiyorum normalde cildim yağlı ve pkosdan dolayı sivilceli iki transferimdede yüxüm kurudu ve sivilcelerim gitti ama diğerinde değerim düşünce tekrar eskisi gibi olmuştu şimdi yine sivilcem çıktı 😔 çok korkuyorum yarın ikinci testi yaptırcam bu süreçte sivilcesi çıkan oldu mu
Canim hic takıntı yapma negatif pozitif sonuclar hep birbirine benziyo yani bende öyleydi sivilceye gelince benimde normalde adetim geciktiginde çıkar tek tük ve simdide adet olmadığım icin benimde çıktı hemde fazlaca olur olmaz yerde ona takilma insallah yarin cok guzel artış goruceksin😗

Kızlar ya benden pembe leke geldi şimdi daha çok küçük ama 5+5 im ben allahtan doktora gideceğim bugün duramazdım evde ellerim titriyor ona bir şey olmaz değil mi 😢

Kızlar ya benden pembe leke geldi şimdi daha çok küçük ama 5+5 im ben allahtan doktora gideceğim bugün duramazdım evde ellerim titriyor ona bir şey olmaz değil mi 😢
Canm sakin ol bak boyle strwa yapip kendini helak edersen daha cok zarar verirsn bebege burda pembe leke gelen cok duydm sonrasnda kesilen. Once bir sakin ol neyseki doktora gideceksn bsy olmadgni doktorda sana soyleydcektir

Inşallah bir şey olmamıştır. Bir çoğumuz bildiğin kanama gördü şükür bir şey olmadı. Senin ki de fitil veya jel kullanıyorsan ondan olabilir. Veya senin ki hala yerleşme kanaması olabilir. Doktora mutlaka bunu söyle gidince. Hayırlı haberlerle gel 🖤

Kendimi yoracak da bir şey yapmadım neden oldu anlamadım inşallah bebeğime bir şey olmaz kızlar dua edin 😢🤲
Ekim Kasım ayı sohbet başlığında bir bayanın böyle lekenmesi olmuştu sonra cnm hastahaneye gitti yatrmislrdi bence doktoruna hemen git randevu saatinden de önce git o düşük yapmıştı insallh birşey olmaz mucizene ama ihmal etme hastaneye hemen çık git

Kizlar bu arada ben bebeklerimin ölçümlerini ve USG grntulerini paylaşmayi düşünmüyorum biraz 🧿 korkum var suanlik herseyimiz çok çok iyi masallhh ama 🤰

Screenshot_20191205-095942_Chrome.jpg

Hayırlı sabahlar hanımlar.
S shemsim için yapacak birsey yok mu acaba arkadaşımızın aramızdan böyle ayrılmasına gönlüm razı değil.
Valla kavgayi fatma hanm cikardi shemsim gitti bende an
Kizlar bu arada ben bebeklerimin ölçümlerini ve USG grntulerini paylaşmayi düşünmüyorum biraz 🧿 korkum var suanlik herseyimiz çok çok iyi masallhh ama 🤰
masallah canm "herysey cok cok iyi" derken ekstra ne iyi boyle yorm yapnca sen acaba kese ve kalp atisi disinda takip edilecek detaylar daha var mi diye supheye dustm 🤔

Back