- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.941
23 ünde gün olarak evet geçen yıl salı günü doğum yaptım. Zaten biz okulların kapanıp babamızın gelmesini bekleyeceğiz pasta için. Ama yarin 16.50 de bı duygu gelirSağol canım aminsenin minnoşların da yarın dimi?
Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin canım23 ünde gün olarak evet geçen yıl salı günü doğum yaptım. Zaten biz okulların kapanıp babamızın gelmesini bekleyeceğiz pasta için. Ama yarin 16.50 de bı duygu gelir16.50 oğlum 16.55 kızım
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallahKizlar biz bi daha tedaviye gitmeyi dusunuyoruz. Arayi cok acmak istemiyoruz. Dogumdan beri kendiliginden olmadi 1 yildir gebelik anlasilan olmayacak da. Dondurulmus embriyom bile yoktu zaten her sey en bastan baslayacak yine. Belki yine hemen tutar belki tutmaz bilmiyorum ama baslayacagiz insallah olur
Rabbim kolaylastırsın ınsallah.Kizlar biz bi daha tedaviye gitmeyi dusunuyoruz. Arayi cok acmak istemiyoruz. Dogumdan beri kendiliginden olmadi 1 yildir gebelik anlasilan olmayacak da. Dondurulmus embriyom bile yoktu zaten her sey en bastan baslayacak yine. Belki yine hemen tutar belki tutmaz bilmiyorum ama baslayacagiz insallah olur
Evet canım pınarın var oğlum sevdi. Ben daha yatak bakıyorum canım hangisinden sipariş verdin?Angelnursee canım devam sütü derken şu kutu sütlerden mi bahsediyorsun? Biz yatak siparişini vermiştik haftaya gelir inşallah sen ne yaptın?
Ben ayırcam canım yatağı alınca. Gece kaç saatte bir kalkıyor?Bebeklerin odasını ayıran var mı aranızda kızlar? Yeni yataga gecicez hazır odasında yatırayım dıyorum ama gece cok sık kalkıyor nasıl yaparım bılmıyorjm
Biz daha yatağı bile ayıramadik ki odayı ayıralımBebeklerin odasını ayıran var mı aranızda kızlar? Yeni yataga gecicez hazır odasında yatırayım dıyorum ama gece cok sık kalkıyor nasıl yaparım bılmıyorjm
yaa hakkınızda hayırlısı olsun canım iyi cesaret maaşallah :) benim bücürler tek de olsa ikinciye cesaret edemezdim sanırımKizlar biz bi daha tedaviye gitmeyi dusunuyoruz. Arayi cok acmak istemiyoruz. Dogumdan beri kendiliginden olmadi 1 yildir gebelik anlasilan olmayacak da. Dondurulmus embriyom bile yoktu zaten her sey en bastan baslayacak yine. Belki yine hemen tutar belki tutmaz bilmiyorum ama baslayacagiz insallah olur
Yol canım bizde olmadı en sorunsuz aşımız oldu hatta maşallah bebeklerim büyümüş diye sevindimKızlar 1 yaş aşısı sonrası iştahsızlık yaşayan oldumu bebişin de oğlum aşıdan sonra kaşığı ağzına soktrmuyor napcğmzı şaşırdık yaa
Ve sanırım bunun için Rabbim bana ikiz nasıp etti. Bende senin gibiyim...yaa hakkınızda hayırlısı olsun canım iyi cesaret maaşallah :) benim bücürler tek de olsa ikinciye cesaret edemezdim sanırım
Oğlanı ayırmak zorunda kaldım. Annemlerde bir oda küçük bebekken kalıyorduk da şimdi olmadı. Önce kızımi tek yatırdım. O çok uyandı uyuyamadı. Oğlum iyidi 2 aydır tek uyuyordu ama bir haftadır birini istiyor odada. Odada sadece onun yatağı var. Annem yerde onun için uyuyor ben üşütürum ciğerlerimden dolayı izin vermiyor. Babamız geliyor şükür o yatar. Bir hafta öncesine kadar iyidi bir dene belli ediyorlarBebeklerin odasını ayıran var mı aranızda kızlar? Yeni yataga gecicez hazır odasında yatırayım dıyorum ama gece cok sık kalkıyor nasıl yaparım bılmıyorjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?