Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar biz bi daha tedaviye gitmeyi dusunuyoruz. Arayi cok acmak istemiyoruz. Dogumdan beri kendiliginden olmadi 1 yildir gebelik anlasilan olmayacak da. Dondurulmus embriyom bile yoktu zaten her sey en bastan baslayacak yine. Belki yine hemen tutar belki tutmaz bilmiyorum ama baslayacagiz insallah olur

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah

Rabbim kolaylastırsın ınsallah.

Bebeklerin odasını ayıran var mı aranızda kızlar? Yeni yataga gecicez hazır odasında yatırayım dıyorum ama gece cok sık kalkıyor nasıl yaparım bılmıyorjm

Bebeklerin odasını ayıran var mı aranızda kızlar? Yeni yataga gecicez hazır odasında yatırayım dıyorum ama gece cok sık kalkıyor nasıl yaparım bılmıyorjm
Biz daha yatağı bile ayıramadik ki odayı ayıralım sabaha kadar meme de uyuyo benim oğlum hele bu ara yine geç patlayacak bir dişimiz var heralde sabaha kadar ayık ve huzursuz

Bu arada bizde doğum günü hazırlığı yapıyoruz son sürat ama sandığımdan daha zor ve bayağı da masraflı tabi ki minik kuşuma değer Safari konsepti yapacağız nasibse herşeyini tek tek alıp kendim hazırlıyorum bir arkadaşım da çekim yapacak ama bu şekilde bile 500 u geçti masraflar

yaa hakkınızda hayırlısı olsun canım iyi cesaret maaşallah :) benim bücürler tek de olsa ikinciye cesaret edemezdim sanırım

Kızlar 1 yaş aşısı sonrası iştahsızlık yaşayan oldumu bebişin de oğlum aşıdan sonra kaşığı ağzına soktrmuyor napcğmzı şaşırdık yaa

Oğlanı ayırmak zorunda kaldım. Annemlerde bir oda küçük bebekken kalıyorduk da şimdi olmadı. Önce kızımi tek yatırdım. O çok uyandı uyuyamadı. Oğlum iyidi 2 aydır tek uyuyordu ama bir haftadır birini istiyor odada. Odada sadece onun yatağı var. Annem yerde onun için uyuyor ben üşütürum ciğerlerimden dolayı izin vermiyor. Babamız geliyor şükür o yatar. Bir hafta öncesine kadar iyidi bir dene belli ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…