• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Screenshot_2021-05-31-15-17-24-867_com.android.chrome.jpg

Doğum günü heyecanı sardı beni. Suslere bakıyorum aile arasında yapacağız. Pasta fotoğrafli konuştum pastane ile yaptıracağım. Masa eteği, balon , 1 yas rakamı olsa yeterli. Fotoğraf çekimini 14 aylık olduklarında eşimin memleketinde inşallah yaptıracagiz. Babalar günü hediyem geldi 🤗

Hareket etmiyor mu canım benimkiler beşikte uyku sırasında takla atmaya çalıyor desem yeridir. Sabaha doğru ev Serin usurlerse diye cesaret Edip eski tulumları çıkaramıyor
Ediyor canım müslin vucudunu sarıyor cok acılmıyor sabaha karsı ustune bı tane daha ince örtü örtüyorum. Kalından zıyade kat kat ınce örtmek daha sıcak tutuyor bırı acılsa dıgerı acılmıyor ıyı oluyor canım

İade sansın varsa bi tane sıparıs ver yerını begenırsen bı tane daha alırsın canım
Aslında dediğin gibi yapacaktım üretici firmaya boy kilo söyledim ikisi içinde 1 2 yaş al dedi olur dedi bakalım. Boyları aynı hemen hemen de kilo farkı var umarım oğlum için dar olmaz . Hatta iki yıl kullanırsın dedi.🙄

Napıyorsunuz kızlar ses soluk yok sayfada
Canım cuma günü taşınıyoruz çok şükür memleketime çıktı tayinimz ben oğlumla uçakla gitcem eşim 20 gün sonra ilişiği kesip glcek. Bakalım uçak yolculuğumuz miniğimle nasıl geçicek😀😀😀dün ilk doğumgünümü zü kutldk babamız görsün dye 2.yide memlekette yapcm inşallah🥰sen napyosun oğluşun npyor😍

Canım cuma günü taşınıyoruz çok şükür memleketime çıktı tayinimz ben oğlumla uçakla gitcem eşim 20 gün sonra ilişiği kesip glcek. Bakalım uçak yolculuğumuz miniğimle nasıl geçicek😀😀😀dün ilk doğumgünümü zü kutldk babamız görsün dye 2.yide memlekette yapcm inşallah🥰sen napyosun oğluşun npyor😍
Hadı gözün aydın canım hayırlı olsun 💜 iyi gecer ınsallah bizde ucak yolculugu yapıcaz önümüzdeki aylarda nasıl olur merak içindeyim 🤷🏼‍♀️ İyi oğlum da canım işe gidip geliyoruz ☺️ Yumurta peynır yogurt yedıremıyorum beyaz seylerı yemıyor nedense var mı önerisi olan 😓

Hadı gözün aydın canım hayırlı olsun 💜 iyi gecer ınsallah bizde ucak yolculugu yapıcaz önümüzdeki aylarda nasıl olur merak içindeyim 🤷🏼‍♀️ İyi oğlum da canım işe gidip geliyoruz ☺️ Yumurta peynır yogurt yedıremıyorum beyaz seylerı yemıyor nedense var mı önerisi olan 😓
İnşallah canım 😀🤲ay kötü olmuş canım ya yumurta peynir yoğurt la kaşık dökmesi yapıp denednmi hiç?

Ben daha yumurta beyazı vermedim. Muhtemelen sevmeyecekler diye hissediyorum bende sevmiyorum 😅 😅 ben yoğurdu hemen hemen her şeyde kullanıyorum. Sabah ara öğün olarak yoğurt tam buğday ekmeği veriyorum ezme zeytin ile kendi yaptığım labne peynir ile. Yoğurt çorbası çok yapıyorum hafif naneli. Terbiyeli çorba yapıyorum katıyorum. Danone yapıyorum. Yemeklerin yanında veriyorum.

birşeylerin içinde yedirebilirsin canım mesela oğlumun biri tarhanayı hiç sevmedi kırmızı toz var ya. Bende nette gördüm tarhana tostu içine peynir avakado ezmesi zeytin ezmesi aklıma ne gelirse koyuyorum gayetde güzel yiyor. 2 kaşık bebe tarhanası, 1 yumurta, 1kaşık zeytin yağı karıştırıp yağlı kağıt serilmiş tost makinesine koy basınca yuvarlanıyo kendisi, içine de ne istersen :) mis gibi tost oluyor

Back