• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

annemde aynısını diyo sen ikinciyi yapmazdın ondan iki tane oldu :D
20 yaşımdan beri dışardayim 4 yıl üniversitesi, yarım dönem sonra atandım 2.5 yıl şark görevi. 6.5 yıl tek başına hayat süren ben evliliğimin İlk yılında bocaladigim gibi anneliğimin ilk yılında da bayağı bocaladim. Hep dışarda olmam çalışma odaklı bir hayat sürmem bunda çok büyük etken oldu. Biran da evde iki bücür canavarla ne oluyor demedim desem yalan söylemiş olurum 😅😅😅 tek olsada bir beş yıl sonra falan ikinciyi düşünürdüm herhalde 🤣 rabbim canlarına sağlık versin bir yıl daha geçirip işe dönersem kendime ancak gelirim.

20 yaşımdan beri dışardayim 4 yıl üniversitesi, yarım dönem sonra atandım 2.5 yıl şark görevi. 6.5 yıl tek başına hayat süren ben evliliğimin İlk yılında bocaladigim gibi anneliğimin ilk yılında da bayağı bocaladim. Hep dışarda olmam çalışma odaklı bir hayat sürmem bunda çok büyük etken oldu. Biran da evde iki bücür canavarla ne oluyor demedim desem yalan söylemiş olurum 😅😅😅 tek olsada bir beş yıl sonra falan ikinciyi düşünürdüm herhalde 🤣 rabbim canlarına sağlık versin bir yıl daha geçirip işe dönersem kendime ancak gelirim.
😂 ahh birde bunun iki oğlan versiyonu varki evlere şenlik. Şubattan beri evden çalışıyorum ama iş arkadaşlarım bücürler o kadar bunaldım ki😂 vallahi tek çocuk büyüten çocuk bakıyorum demesin 😅

😂 ahh birde bunun iki oğlan versiyonu varki evlere şenlik. Şubattan beri evden çalışıyorum ama iş arkadaşlarım bücürler o kadar bunaldım ki😂 vallahi tek çocuk büyüten çocuk bakıyorum demesin 😅
Benim kız üç oğlana bedel 🤣 Allah canlarına sağlık versin. Ömürleri güzel olsun inşallah büyuyecekler 😅😅

Biz daha yatağı bile ayıramadik ki odayı ayıralım 😂 sabaha kadar meme de uyuyo benim oğlum hele bu ara yine geç patlayacak bir dişimiz var heralde sabaha kadar ayık ve huzursuz🤦🏻‍♀️
Diş cok zorluyor kuzuları ya. Bazen benimde yanımda yatıyor. Baktım uyumuyor cok sık kalkıyor alıyorum yanıma. Sımdı ayırmasak ılerıde cok zorlanırız gibi gelıyor bana

Merhabalar ben de insallah adet ile tedaviye başlayacağım doktorum estrofemle baslamami istedir onu kullanıyorum bugün totroidimi ölctürmek için tahlil yaptırdım ldh değerim yüksek çıkmış rica etsem sizler de test yapilmissinizdir bu değerleriniz kaç bakip söyleyebilir misiniz

Oğlanı ayırmak zorunda kaldım. Annemlerde bir oda küçük bebekken kalıyorduk da şimdi olmadı. Önce kızımi tek yatırdım. O çok uyandı uyuyamadı. Oğlum iyidi 2 aydır tek uyuyordu ama bir haftadır birini istiyor odada. Odada sadece onun yatağı var. Annem yerde onun için uyuyor ben üşütürum ciğerlerimden dolayı izin vermiyor. Babamız geliyor şükür o yatar. Bir hafta öncesine kadar iyidi bir dene belli ediyorlar
Ayırsamda alısana kadar belkı birkaç gün yatarım yanında diğer türlü hep yanında biri yatsın isteyecekler cok akıllı bu bıdıklar

Bende senin gibiyim. Suan doğudayım cok rahat büyütülüyor işe bile beraber gidiyoruz. 2. Yi de mi yapıp sonra gitsem diyorum malum şehir şartları nasıl olur bilinmez. Sonra da küçük daha dıyorum vazgecıyorum 😂

Ayırsamda alısana kadar belkı birkaç gün yatarım yanında diğer türlü hep yanında biri yatsın isteyecekler cok akıllı bu bıdıklar
İstiyorlar zaten benimki kudurdu bir haftadır. Uyanmiyorda sadece bağırıyor iiii hiiiii diye gelin yanı. Folik asit bebeleri ile işimiz çok zor çok..

Bende senin gibiyim. Suan doğudayım cok rahat büyütülüyor işe bile beraber gidiyoruz. 2. Yi de mi yapıp sonra gitsem diyorum malum şehir şartları nasıl olur bilinmez. Sonra da küçük daha dıyorum vazgecıyorum 😂
Vallahi önce yürek ye sonra giriş 😅😅ama dediğin doğru sarkta yapacak bir şeyde pek yok. Çocuk buyutmek en güzeli. Sen yanında da götürebiliyorsun. Neden olmasın. Kardiyak desteksiz uyutmayi başardı, kayınvalidesi anladığım kadarıyla yakınında, emzirme de yok bende olsam onun yerinde düşünürdüm 😅 biz bu iki yaramazi büyütecez diye iki aile üstüne biz pert olduk. Ailelerden uzak bir şehirde iki başka şehir arasında git gelden nevrimiz döndü onun için bizde bu defter kapandı 🤣 rabbim iki yavruma can sağlığı versin inşallah 🤲

Vallahi önce yürek ye sonra giriş 😅😅ama dediğin doğru sarkta yapacak bir şeyde pek yok. Çocuk buyutmek en güzeli. Sen yanında da götürebiliyorsun. Neden olmasın. Kardiyak desteksiz uyutmayi başardı, kayınvalidesi anladığım kadarıyla yakınında, emzirme de yok bende olsam onun yerinde düşünürdüm 😅 biz bu iki yaramazi büyütecez diye iki aile üstüne biz pert olduk. Ailelerden uzak bir şehirde iki başka şehir arasında git gelden nevrimiz döndü onun için bizde bu defter kapandı 🤣 rabbim iki yavruma can sağlığı versin inşallah 🤲
Bizimde uykumuz sıkıntılı uyku düzene girseydi hiç düşünmeden yapardım 😂😂 amin hepsine inşallah

Bende ayırmak istiyorum büyüyünce cok daha zor olacak. Hıc bellı olmuyor canım ya bazen 3-4 kere bazende 2 kere fılan. Ben yattıktan sonrası bunlar bi de düşün
Aynen canım kesinlikle şimdi ayırdık ayırdık ilerde zor olur. Bizimki ne güzel bir kez uyanıyor Du 3 gündür azı geliyor çok sık uyanıyor hele bugün 1 den 5 e kdr ayktydık Calpol da etki etmedi. Canım senin oğlanın kilo durumu nasıl düzeldimi?

Aynen canım kesinlikle şimdi ayırdık ayırdık ilerde zor olur. Bizimki ne güzel bir kez uyanıyor Du 3 gündür azı geliyor çok sık uyanıyor hele bugün 1 den 5 e kdr ayktydık Calpol da etki etmedi. Canım senin oğlanın kilo durumu nasıl düzeldimi?
Kıyamam seninki dişlerde çok fena oldu. Köpek dişi en zor olanı diyorlar benimkiler de o çıkıyor. Yavrular az kaldı zaten bitti diş olayı.🤲

Diş cok etkiliyor bebeleri yaa kıyamam 😢 ayda 100-200 alıyor canım. 1 yaş Kontrole gittik canım boy 75 persentilde. Önemli olan boy dedi doktorumuz. Menenjit aşısını yaptırdınız mı siz kızlar

Kıyamam seninki dişlerde çok fena oldu. Köpek dişi en zor olanı diyorlar benimkiler de o çıkıyor. Yavrular az kaldı zaten bitti diş olayı.🤲
Aynen canım 4 azısı patladı patlycak birtanesi patlamış çok az sürekli kaşıyor huysuz hiçbişey yemk istemiyor sadece beni emiyor birde devam sütü içiyor en sevdiği şeyleri bile yemk istemiyor😐senin kuzuların yemesi nasıl çok etkilendim dişten

Diş cok etkiliyor bebeleri yaa kıyamam 😢 ayda 100-200 alıyor canım. 1 yaş Kontrole gittik canım boy 75 persentilde. Önemli olan boy dedi doktorumuz. Menenjit aşısını yaptırdınız mı siz kızlar
Aynen canım boyu iyi gayet. Ay hiç dert etme yemeyi ben bu ay kendi haline bırkmştım 800 gr almş 1 yaş kontrolünde çok iyi dedi doktor tabii 1 hftdr hiç yemk istemiyor zorlamıyorum dişleri ağrıyor süt istyr süt içiyorum napıım😐yok canım ben yaptrmycam

Back