• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Merhabalar ben de insallah adet ile tedaviye başlayacağım doktorum estrofemle baslamami istedir onu kullanıyorum bugün totroidimi ölctürmek için tahlil yaptırdım ldh değerim yüksek çıkmış rica etsem sizler de test yapilmissinizdir bu değerleriniz kaç bakip söyleyebilir misiniz
Canım bizde erkek infertilitesi olduğu için benim bu değerlere pek bakilmadi yani bakılsa bile bize pek bir şey denilmedi. E2 ye sadece bakıyordum yumurtalar sağlıklı büyüyor mu diye

Aynen canım 4 azısı patladı patlycak birtanesi patlamış çok az sürekli kaşıyor huysuz hiçbişey yemk istemiyor sadece beni emiyor birde devam sütü içiyor en sevdiği şeyleri bile yemk istemiyor😐senin kuzuların yemesi nasıl çok etkilendim dişten
Benimkiler geçen hafta tam yaş günleri zamanı yemeden tamamen kesildiler AVM ye gittik oradaki hava mı yaptı bir yaş sendromu mu oldular anlamadım. Çok güzel kilo almışlardı o ara verdiler İlk defa bu ay tartımiz sabitti çok üzdü beni. Kılo ve boy olarak iyiler çok şükür ama hiç kilo almamış görünce kötü oldum. Son dört gündür düzeldiler canım. Süt tokluk hissi verir canım haberin olsun. 4 altta dişleri var 4 üstte şuan bunlar tamamen çıkıp gelenleri. Usttekiler yolda doktor kontrolde hazır ol üstlerin hepsi patladı patlatacak geliyorlar dedi baktım köpek dişleri ikisininde kızarmış. Yavaş yavaş tane tane gelseydi ya yıne şükür bu süreçte hiç ateş yaşamadık ,kilo kaybı da olmadı. Benimkiler dişi uyku da bozukluk olarak atlatıyor çok şükür 🤲❤️

Diş cok etkiliyor bebeleri yaa kıyamam 😢 ayda 100-200 alıyor canım. 1 yaş Kontrole gittik canım boy 75 persentilde. Önemli olan boy dedi doktorumuz. Menenjit aşısını yaptırdınız mı siz kızlar
Ben bir türlü yapturamadim çok istiyorum da bir şey oluyor ha yarın ha öbürsu gün derken kalıyor. Boyu gayet güzel canım 🧿

Aynen canım boyu iyi gayet. Ay hiç dert etme yemeyi ben bu ay kendi haline bırkmştım 800 gr almş 1 yaş kontrolünde çok iyi dedi doktor tabii 1 hftdr hiç yemk istemiyor zorlamıyorum dişleri ağrıyor süt istyr süt içiyorum napıım😐yok canım ben yaptrmycam
Bende mi salsam ya vallahi benimkiler son üç aydır ortalama 500 Gr alıyorlar. Maşallah kuşuna gayet güzel almıs. Kızım olabilir de oğlum bu ayarda gitse Benim için iyi. 1. Yaş kontrolünde doğum kilosunun 4 katı olması yeterli deniliyor. Şükür ikiside 4 kattan fazla olacak şekilde 1 yaşa ulaştık. Son ay ikiside kılo almasada niye öyle olduk vallahi AVM havası yavrularımı soldurdu. Alışık değiller birde. 😅

Benimkiler geçen hafta tam yaş günleri zamanı yemeden tamamen kesildiler AVM ye gittik oradaki hava mı yaptı bir yaş sendromu mu oldular anlamadım. Çok güzel kilo almışlardı o ara verdiler İlk defa bu ay tartımiz sabitti çok üzdü beni. Kılo ve boy olarak iyiler çok şükür ama hiç kilo almamış görünce kötü oldum. Son dört gündür düzeldiler canım. Süt tokluk hissi verir canım haberin olsun. 4 altta dişleri var 4 üstte şuan bunlar tamamen çıkıp gelenleri. Usttekiler yolda doktor kontrolde hazır ol üstlerin hepsi patladı patlatacak geliyorlar dedi baktım köpek dişleri ikisininde kızarmış. Yavaş yavaş tane tane gelseydi ya yıne şükür bu süreçte hiç ateş yaşamadık ,kilo kaybı da olmadı. Benimkiler dişi uyku da bozukluk olarak atlatıyor çok şükür 🤲❤️
Evet canım tokluk hissi veriyor hiç yemk istemiyor. İyi bari canım Allahtan yemleri dişte etkilenmemi ş. Bizim hem uyku hem yeme gitti

Bende mi salsam ya vallahi benimkiler son üç aydır ortalama 500 Gr alıyorlar. Maşallah kuşuna gayet güzel almıs. Kızım olabilir de oğlum bu ayarda gitse Benim için iyi. 1. Yaş kontrolünde doğum kilosunun 4 katı olması yeterli deniliyor. Şükür ikiside 4 kattan fazla olacak şekilde 1 yaşa ulaştık. Son ay ikiside kılo almasada niye öyle olduk vallahi AVM havası yavrularımı soldurdu. Alışık değiller birde. 😅
Nazarda olmuş olabilir canım sal gitsin valla ben artık takmıyorum ne istiyorsa onu yedryorum😀

Aynen canım boyu iyi gayet. Ay hiç dert etme yemeyi ben bu ay kendi haline bırkmştım 800 gr almş 1 yaş kontrolünde çok iyi dedi doktor tabii 1 hftdr hiç yemk istemiyor zorlamıyorum dişleri ağrıyor süt istyr süt içiyorum napıım😐yok canım ben yaptrmycam
Masallah canım biz aylık o gramları 6. Ayda bıraktık. Bende kararsızım bilemedim yaptırsam mı doktor yaptır dıyır ama du bakalım

6. Ayda dogum kılosunun 2 katı yasında ise 3 katı olması gerekıyor canım. Siz 4 katı gectıysenız masallah 🧿 avm yapmamıstır canım ya 1 yasta da sendrom varmıs 😂

Nazarda olmuş olabilir canım sal gitsin valla ben artık takmıyorum ne istiyorsa onu yedryorum😀
Vallahi şuan nazar mı bilmem de ev halkı hep ayakta kızı uyutmaya çalışıyoruz. Öğlen taze fasulye yaptım hasladigim suyu dokmedim. Üstüne biraz fazla koydum. İçindeki tohumları da vardı. İkiside evi uçuracak 😅😅😅 annem yaptı geçen hafta üstelik bulgur pilavı ile hiçbir şey olmadı bugün ikiside gazman oldu ki kızımın çok nadirdir böyle etkilendiği 🙄🤣

6. Ayda dogum kılosunun 2 katı yasında ise 3 katı olması gerekıyor canım. Siz 4 katı gectıysenız masallah 🧿 avm yapmamıstır canım ya 1 yasta da sendrom varmıs 😂
Aslında canım benimkiler ilk 4 ay aldı alacağını. 4. Ay kontrolünde oğlum 9.5 kiloydu oradan sonra yavaşladı. Yavaşladilar dediğim normal hızına indi. Şuan 13.400 Gr 84 85 cm . Bakınca 8 ayda 4 kilo almış. 500 ort. Kızımda aynı şekilde 7800 du 11.500 de onun kilosu 81 cm boyu. Ben ilk üç ay 2 saatte bir besledim saat dakika geçirmeden. Önce meme emiyordular sonra kalanı sağıp veriyordum sonra mama . Gece gündüz 3 ay bunu yaptım.sagmayi bir süre sonra bıraktım meme mama iki saatte bir. Orda hızlı kilo aldıkları dönemde gerçekten kilo alımı fazla oldu oğlum 1500 2000 Gr arasında alıyordu kızım 1300 1500 Gr. 4 aydan sonra normal hıza düştük. Şuan onun için rahatım bu ay aldılar kontrol zamanı bir şey oldu yemeden tamamen kesildiler verdik. Kontrolde sabittik. 2500 Gr kızım 3000 Gr oğlum doğdu. 🧿🧿

Masallah canım biz aylık o gramları 6. Ayda bıraktık. Bende kararsızım bilemedim yaptırsam mı doktor yaptır dıyır ama du bakalım
Sağol canım aldıktan geri vericek gibi canım kaç gündür yemiyor. Ben yaptırmıycam canım sen bilirsin bu arada yatağı ne kadara yaptırdın canım?

Şuan için sadece süt istiyorsa Verde canım sonra azalt ondan diğer şeyleri yemek istemiyor olabilir.
Yok canım dün sadece 1 su bardağı kdr verdim ama yok yine iştahsız 4 saattir aç ama kahvaltıyı yaptıramdm. Gece memesini kesicem artık tokluk hissi veriyor olabilir dedi doktor

Yok canım dün sadece 1 su bardağı kdr verdim ama yok yine iştahsız 4 saattir aç ama kahvaltıyı yaptıramdm. Gece memesini kesicem artık tokluk hissi veriyor olabilir dedi doktor
Evet bizde de oldu şöyle bir çözüm buldum işe yaradı. Uyandıktan bir saat sonra yumurta veriyorum. Sadece yumurta yağda haşlama fark etmiyor. Yumurtadan bı yarım saat sonra. Domates,ekmek içi, peynir, zeytin, salatalık veriyorum.

Gündüz yeterince emiyorsa kes benimkiler gündüz mama yemediği için şuan kesmem kadar mümkün değil. 500 CC mama bir yaş için dedi doktor

Evet bizde de oldu şöyle bir çözüm buldum işe yaradı. Uyandıktan bir saat sonra yumurta veriyorum. Sadece yumurta yağda haşlama fark etmiyor. Yumurtadan bı yarım saat sonra. Domates,ekmek içi, peynir, zeytin, salatalık veriyorum.
Benim oğlum artık yumurta sarısını yemiyor canım ya haşlama sadece beyazını yiyor😐bir deneyim bu şekilde

Back