Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bilmiyorum canım gitmedim henüz. Saglık ocagına da gitmiyorum kendım takip ediyorum. Sizin nasıl kilo alımı?
Normal almaları gerekeni almışlar canım sanırım yine üst üste aynı yer olmadığı için bir türlu net aylık kaç Gr aldılar anlamıyorum. Yaşadığım yer ile annemlerin yaşadığı yere bakınca kızım 500 Gr oğlum 700 Gr Almis.

Kızlar beşik dar geliyor oğluma. Değiştirmek istiyorum. Önerilerinize açığım. Montessori düşünüyorum ama var mı önerebilecegınız bi korumalıklı yatak
Bizde de aynı sorun var ama sallanma işi bitmeden maalesef bizde yeni beşik yok. Tayin düşünüyoruz ev almak istiyoruz bir yıl daha mecburen devam

Kızlar beşik dar geliyor oğluma. Değiştirmek istiyorum. Önerilerinize açığım. Montessori düşünüyorum ama var mı önerebilecegınız bi korumalıklı yatak
Canım ben şuan yerde ytrıyorum bir ay sonra tayinciyiz memlekete istedik inşallah çıkaro zamn oda ypcam ayırcam bende montessori alcam ama karar veremdm daha bulursan banada haber ver

Minnaklarimm beşikte sallanmıyor oğlum. Annemlere gittiğimizde 3 saat yatıyordu en azından. Yer yatagı sermıstım rahat rahat döne döne yatıyordu. Kendı besıgınde dönmeye calısıyor dönemeyınce uyanıyor o yuzden mumkun degıl 1 sene daha yatması.

Canım ben şuan yerde ytrıyorum bir ay sonra tayinciyiz memlekete istedik inşallah çıkaro zamn oda ypcam ayırcam bende montessori alcam ama karar veremdm daha bulursan banada haber ver
Batıya mı gidiyorsun canım hayırlı olsun. Yanı su yaşta uygun olan bır tek montessori yatak. Dolabı fılan var bizim sadece yatak alıp odasında yatacak ınsallah. Nerden alsam bilemedim hiç buralarda yapan da yok

Aslında bizde de aynı sorun var. Sorun surda doğuyor gece beslenme için uyanınca sallama istiyor işte orda karışıyor yoksa dediğin gibi oğlum yer yatağında bayağı mutlu. Üç beş dakika da olsa sallama olunca ayağı bir terkettiler ikiside koyunca kıyamet kopuyor çok pişmanım Beşiğe alistirdigim için.

Canım çileğin montes yatakları baya güzeldi netten alınca gönderiyor olabilir

Evet canım memleketime aksarayacanım sanırım ben internetten alcam

Kızlarrr oğlum yürüdüğü halde 3 gündür kucak istyr çok zorlanıyorum böyle olan varmı yaa evde hiçbişey yapamıyorum yere indirdiğim gbi ağlıyor

Kızlarrr oğlum yürüdüğü halde 3 gündür kucak istyr çok zorlanıyorum böyle olan varmı yaa evde hiçbişey yapamıyorum yere indirdiğim gbi ağlıyor
Canım bu normal bir süreç yürüme aşamasında ve sonrasında olabiliyor diye okudum. Mesela benim bebeklerim yaptıkları bir gelişim basamağını birkaç gün sonra terk ediyorlar on gün falan yapmak istemiyorlar sonra tekrar normale dönüyorlar. Kızım yürümeye çıktı bir hafta falan yürüdü oda kapısından düşe kalka çıkıyordu iki gündür yapmak istemiyor. Daha önce aynı şeyi sürünme ve emekleme içinde yaptığı için zorlamiyorum. Seninki de bir cesaret kırılması yaşamıştır yada yürüyünce bağımsızlığı arttı belki bu çok hoşuna gitmedi ilgi istiyordur. Ama geçicidir diye düşünüyorum canım

Aynen canım öyleymiş bu 1 yaşta kucağa al sendromu varmış

Kızlar yazlık tulum bakıyorum. Öneriniz var mı? Benimkiler on takla atıyorlar uyuyunca kışlık tulum yavaş yavaş bitti annemlerin ev serindi ısınmaya başladı. Darda oluyor . Yazlık e bebek ile LC de gelmemişti.

ben owli yi kullanmaya devam ediyorum içine zıbınla kışında normal kıyafet üstüne giyiyorlardı 0,3 tog du sanırım 4 mevsim diye geçiyor. Birde bebekle büyüdüğü için 2 yaşa kadar kullanırız

Dün gördüm muslin demi kumaşı acaba mı oldum sen kullanıyorsan sipariş vereyim 0.3
0.5 pijama üzerineydi evet

Aa yok benim dediğim bu değildi ama bunlarda çok güzel bakıyorum. Ben kolları olmasın istiyorum öyle bir şey dün gördüm.

Ben normal pijama giydiriyorum müslinle de üstünü örtüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…