Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Gündüz kaç defa uyuyor. Benimkiler tek uyku istiyor çok erken ikiye zorluyorum perişan ettiler onbeş gündür. Aman evi boşver bir yıl daha dağınık kalsın

Ay bencede kesinlikle öyle canım seçildkleri için özel bebekler birde tüp bebekler farkettim çok zeki oluyor. Bencede canım kilo önemli dğl sağlıkları yerinde olsun manken gibi bir kız olur işte

Gelir inşallah canım senin kız bir ara bırakmamşmıydı
Bir hafta sürdü tek sorunumuz uykuya direnç bir bitse bunaldım artık. Uykuları var direnç çok. Yeme ,oyun oynama bunlar çok güzel huzursuz bebek değiller çok şükür mutlu iki bebiş ama uyku beni bitirdi. Şükür erken uyuyorlar

Gündüz kaç defa uyuyor. Benimkiler tek uyku istiyor çok erken ikiye zorluyorum perişan ettiler onbeş gündür. Aman evi boşver bir yıl daha dağınık kalsın
İki uykusu var ama toplamda 2 saat kadar.onceden ilk uyku 1.5 saat kadar ikincisi 15-30 dk kadardı. Şimdilerde 1-1 olarak uyuyor.aksam 8 gibi uyumak istiyor uyutmasam çok sorun çıkartıyor uyutsam gece uykusu gece kalıyor. Bir gün uyutmamayi denedim uyku saati erkene çekilmedi yiprandigiyla kaldi.genelde gece 12 ye doğru uyuyor. Bu aralar da atak yaşıyor sanırım koltuk kenarında yengec yürüyüşü yapıyor. Yürüme atağı imiş.Artik yapacak bir şeyim yok yeni felsefem bırak dağınık kalsın

Ay bencede kesinlikle öyle canım seçildkleri için özel bebekler birde tüp bebekler farkettim çok zeki oluyor. Bencede canım kilo önemli dğl sağlıkları yerinde olsun manken gibi bir kız olur işte
Zeka konusuna katılıyorum içtiğimiz folik asit ve vitaminlerden diyordum bende.parmaginda oynatıyor şimdiden ilerisi için hakkımızda hayırlısı . Mankenlige çekirdekten başladı. Sizin bebisler yürüyor mu?

Benimkiler niye acele ediyor yedi bitirdiler beni benimkilerde iki de olsa tek uykuda olsa 2 saati geçmiyor sanki biri bunları kurmuş benim kız yürümeye geçiyor , aslında
oğlum çok sağlam yere basıyor ve ayakta uzun süre desteksiz duruyor bayağı duruyor yani ama biraz korkak teyzesi korkumuzdan adım atmıyoruz. İlk adım arkadaşını sürerken çok mutlu oluyor çokta güzel kullanıyor gel gör icraat henüz yok . Kızımın bacakları İnce nasıl yürüyecek diyordum daha ayakta desteksiz kardeşi gibi duramıyor falan diyordum vallahi bunuda kardeşinden önce yaptı. Kızım ilk dönme, sürünme, emekleme ve ilk dişi hep önce yaptı. Oğlumla kızım arasında on gün gibi bir fark var. Oğlum o saydıklarımi kızımdan on gün sonra yaptı. Şimdi yürüme 30 Mayıs i bekliyorum kızımın adım rekoru şuan 5 daha yolu uzun

Kızlar ben zihinsel ve fiziksel gelişimlerini bayağı takip ediyorum. Bu ay ne yapmaları gerektiğini falan program var indirdim bakıyorum. İki bebek olunca ister istemez biri geç yapsa üzülüyorum. Fark çok yok kızım on gün önce yapıyor aslında oğlum normal zamanda yapıyor da kızım maşallah çok yaman. Kilo falan diyoruz ya bazen boş aralarında 2 kiloya yakın fark var. Bakınca oğlumun önce yürümesi lazımdi bacaklar kuvvetli, duruşu doğru, desteksiz uzun süre kalıyor ama gelin görün ki kızim cesaretli gözü kara hop bıraktı elleri anneye doğru geldi. Dünyalar benim oldu çünkü çok korkuyordum acaba kızım yürümede geç kalır mı diye. Kilosu aslında yaşıtlarından fazla ama boyu uzun olunca bacakları kürdan gibi birde parmak ucu sorunumuz vardı. Çok şükür ya afacan tüp bebekler

Kurma olayı doğru sanki oy masallah cimcime ye cesur yürek. 5 adımın gerisi hemen gelir de asıl iş o zaman başlıyor sanki dolap kapakları vss karıştırılacak çok yer varrrr. Benim kızım tembel biraz ama yaptığı zamanda aniden yapıyor nasıl yaaa diye kalıyoruz. Bacakları çok ufak benim kızımında 19 numara ilk adım ayakkabısı büyük geldi

Zaman çok çabuk geçti sanki 1 yaşında olacak yarın. Şimdiden doğum günü kutlu olsun güzel topigimin ilk miniği. Rabbim size bağışlasin. Hep güzel günlerini göresiniz. Bu dua içimden şuan geçti kıymet bilen insanlari çıkarsın Allah karşısına kız annesi olmak ayrıcalıktır

Kesinlikle canımyürüyor canım benim oğlan biraz erken başladı maaşllh

canım bizimde tutup kalkmaya kendileri oturmaya başladığından beri uykuya dalmak yarım saati geçiyor kalkıp beşik kenarında yürümek istiyolar

Ay Ne güzel cümleler.cok mutlu oldum hepsine ictenn kocaman bir Aminnn.Hepimizin yavruları için olsun böyle güzellikler.

zuzu3838 kontrole gittin mi? Ben sadece sağlık ocağına gittim kilo boy için gelecek ay götüreceğim. Kilo alımı normale dönmüş mü kuzunun canım?

Kızlar doğum günü yapmayı düşünüyor musunuz aklınızda var mı bir şeyler
Doğum günü değil de mevlid tarzı bişey düşünüyorum harika bir site buldum tam prens ve prenseslere göre Yasin-i Şerif yapıyorlar simdiden yaptırdım sizede öneririm sitede çeşit Bol Lüks Taç Desen İsme Özel 5'Li Set - Mevlid Hediyeleri - Hediyelik Yasin
Bu Ürünü Bu siteden aldım size de fikir olsun
Kızlar doğum günü yapmayı düşünüyor musunuz aklınızda var mı bir şeyler

Eklentiler

• URN00276.jpg
    524,3 KB · Görüntüleme: 11
  • Isme-Ozel-5Li-Set-3.jpg
    438 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar beşik dar geliyor oğluma. Değiştirmek istiyorum. Önerilerinize açığım. Montessori düşünüyorum ama var mı önerebilecegınız bi korumalıklı yatak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…