- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.861
Gündüz kaç defa uyuyor. Benimkiler tek uyku istiyor çok erken ikiye zorluyorum perişan ettiler onbeş gündür. Aman evi boşver bir yıl daha dağınık kalsınEvett tam 1 ay var aralarındakilo takıntım yok sağlık önemli olan zaten büyüyünce istemeyecek kilo hareketli olanları seçince demekki böyle hareketli bebe oluyorlar. Allah yardımcın olsun ben bir taneyi zor bakiyorum aldigim şeyi yerine bile koyamiyorum, gündüz uykuyu da sevmiyor ev aldı başını gitti
Gelir inşallah canım senin kız bir ara bırakmamşmıydıBizim o gün gelsin çikolata dagitacam çocuklara
Ay bencede kesinlikle öyle canım seçildkleri için özel bebekler birde tüp bebekler farkettim çok zeki oluyor. Bencede canım kilo önemli dğl sağlıkları yerinde olsun manken gibi bir kız olur işteEvett tam 1 ay var aralarındakilo takıntım yok sağlık önemli olan zaten büyüyünce istemeyecek kilo hareketli olanları seçince demekki böyle hareketli bebe oluyorlar. Allah yardımcın olsun ben bir taneyi zor bakiyorum aldigim şeyi yerine bile koyamiyorum, gündüz uykuyu da sevmiyor ev aldı başını gitti
Bir hafta sürdü tek sorunumuz uykuya direnç bir bitse bunaldım artık. Uykuları var direnç çok. Yeme ,oyun oynama bunlar çok güzel huzursuz bebek değiller çok şükür mutlu iki bebiş ama uyku beni bitirdi. Şükür erken uyuyorlarGelir inşallah canım senin kız bir ara bırakmamşmıydı
İki uykusu var ama toplamda 2 saat kadar.onceden ilk uyku 1.5 saat kadar ikincisi 15-30 dk kadardı. Şimdilerde 1-1 olarak uyuyor.aksam 8 gibi uyumak istiyor uyutmasam çok sorun çıkartıyor uyutsam gece uykusu gece kalıyor. Bir gün uyutmamayi denedim uyku saati erkene çekilmedi yiprandigiyla kaldi.genelde gece 12 ye doğru uyuyor.Gündüz kaç defa uyuyor. Benimkiler tek uyku istiyor çok erken ikiye zorluyorum perişan ettiler onbeş gündür. Aman evi boşver bir yıl daha dağınık kalsın
Zeka konusuna katılıyorum içtiğimiz folik asit ve vitaminlerden diyordum bende.parmaginda oynatıyor şimdidenAy bencede kesinlikle öyle canım seçildkleri için özel bebekler birde tüp bebekler farkettim çok zeki oluyor. Bencede canım kilo önemli dğl sağlıkları yerinde olsun manken gibi bir kız olur işte
Benimkiler niye acele ediyor yedi bitirdiler beni benimkilerde iki de olsa tek uykuda olsa 2 saati geçmiyor sanki biri bunları kurmuşİki uykusu var ama toplamda 2 saat kadar.onceden ilk uyku 1.5 saat kadar ikincisi 15-30 dk kadardı. Şimdilerde 1-1 olarak uyuyor.aksam 8 gibi uyumak istiyor uyutmasam çok sorun çıkartıyor uyutsam gece uykusu gece kalıyor. Bir gün uyutmamayi denedim uyku saati erkene çekilmedi yiprandigiyla kaldi.genelde gece 12 ye doğru uyuyor.Bu aralar da atak yaşıyor sanırım koltuk kenarında yengec yürüyüşü yapıyor. Yürüme atağı imiş.Artik yapacak bir şeyim yok yeni felsefem bırak dağınık kalsın
Kurma olayı doğru sankiBenimkiler niye acele ediyor yedi bitirdiler beni benimkilerde iki de olsa tek uykuda olsa 2 saati geçmiyor sanki biri bunları kurmuşbenim kız yürümeye geçiyor , aslında
oğlum çok sağlam yere basıyor ve ayakta uzun süre desteksiz duruyor bayağı duruyor yani ama biraz korkak teyzesi korkumuzdan adım atmıyoruz. İlk adım arkadaşını sürerken çok mutlu oluyor çokta güzel kullanıyor gel gör icraat henüz yok . Kızımın bacakları İnce nasıl yürüyecek diyordum daha ayakta desteksiz kardeşi gibi duramıyor falan diyordum vallahi bunuda kardeşinden önce yaptı. Kızım ilk dönme, sürünme, emekleme ve ilk dişi hep önce yaptı. Oğlumla kızım arasında on gün gibi bir fark var. Oğlum o saydıklarımi kızımdan on gün sonra yaptı. Şimdi yürüme 30 Mayıs i bekliyorumkızımın adım rekoru şuan 5 daha yolu uzun
Zaman çok çabuk geçti sanki 1 yaşında olacak yarın. Şimdiden doğum günü kutlu olsun güzel topigimin ilk miniği. Rabbim size bağışlasin. Hep güzel günlerini göresiniz. Bu dua içimden şuan geçti kıymet bilen insanlari çıkarsın Allah karşısına kız annesi olmak ayrıcalıktırKurma olayı doğru sankioy masallah cimcime ye cesur yürek. 5 adımın gerisi hemen gelir de asıl iş o zaman başlıyor sanki dolap kapakları vss karıştırılacak çok yer varrrr. Benim kızım tembel biraz ama yaptığı zamanda aniden yapıyor nasıl yaaa diye kalıyoruz. Bacakları çok ufak benim kızımında 19 numara ilk adım ayakkabısı büyük geldi
İnşallah düzelir canım yaBir hafta sürdü tek sorunumuz uykuya direnç bir bitse bunaldım artık. Uykuları var direnç çok. Yeme ,oyun oynama bunlar çok güzel huzursuz bebek değiller çok şükür mutlu iki bebiş ama uyku beni bitirdi. Şükür erken uyuyorlar
Kesinlikle canımZeka konusuna katılıyorum içtiğimiz folik asit ve vitaminlerden diyordum bende.parmaginda oynatıyor şimdidenilerisi için hakkımızda hayırlısı . Mankenlige çekirdekten başladı. Sizin bebisler yürüyor mu?
canım bizimde tutup kalkmaya kendileri oturmaya başladığından beri uykuya dalmak yarım saati geçiyor kalkıp beşik kenarında yürümek istiyolarİki uykusu var ama toplamda 2 saat kadar.onceden ilk uyku 1.5 saat kadar ikincisi 15-30 dk kadardı. Şimdilerde 1-1 olarak uyuyor.aksam 8 gibi uyumak istiyor uyutmasam çok sorun çıkartıyor uyutsam gece uykusu gece kalıyor. Bir gün uyutmamayi denedim uyku saati erkene çekilmedi yiprandigiyla kaldi.genelde gece 12 ye doğru uyuyor.Bu aralar da atak yaşıyor sanırım koltuk kenarında yengec yürüyüşü yapıyor. Yürüme atağı imiş.Artik yapacak bir şeyim yok yeni felsefem bırak dağınık kalsın
Yürüme isteklerinden dolayı oluyor demekki. Yengeçler yaaacanım bizimde tutup kalkmaya kendileri oturmaya başladığından beri uykuya dalmak yarım saati geçiyor kalkıp beşik kenarında yürümek istiyolar
Ay Ne güzel cümleler.cok mutlu oldum hepsine ictenn kocaman bir Aminnn.Hepimizin yavruları için olsun böyle güzellikler.Zaman çok çabuk geçti sanki 1 yaşında olacak yarın. Şimdiden doğum günü kutlu olsun güzel topigimin ilk miniği. Rabbim size bağışlasin. Hep güzel günlerini göresiniz. Bu dua içimden şuan geçti kıymet bilen insanlari çıkarsın Allah karşısına kız annesi olmak ayrıcalıktır
Doğum günü değil de mevlid tarzı bişey düşünüyorum harika bir site buldum tam prens ve prenseslere göre Yasin-i Şerif yapıyorlar simdiden yaptırdım sizede öneririm sitede çeşit Bol Lüks Taç Desen İsme Özel 5'Li Set - Mevlid Hediyeleri - Hediyelik YasinKızlar doğum günü yapmayı düşünüyor musunuz aklınızda var mı bir şeyler
Kızlar doğum günü yapmayı düşünüyor musunuz aklınızda var mı bir şeyler
Bilmiyorum canım gitmedim henüz. Saglık ocagına da gitmiyorum kendım takip ediyorum. Sizin nasıl kilo alımı?zuzu3838 kontrole gittin mi? Ben sadece sağlık ocağına gittim kilo boy için gelecek ay götüreceğim. Kilo alımı normale dönmüş mü kuzunun canım?
2 saatte bir canım en ıyı ıhtımal 3 saat o da nadirAy valla canım sallamayı filn bıraktı ya çok büyük nimet iş inşallah seninkine bırakır. Gece kaç saatte bir uyanıyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?