- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.901
Hareket etmiyor mu canım benimkiler beşikte uyku sırasında takla atmaya çalıyor desem yeridir. Sabaha doğru ev Serin usurlerse diye cesaret Edip eski tulumları çıkaramıyorBen normal pijama giydiriyorum müslinle de üstünü örtüyorum canım
Benim dediğim olur o zaman muslin üzerinde olacak donsebile açılmayacak foto atayım bakın çok beğendim sadece yerinden kalitesinden Emin olamadımBen normal pijama giydiriyorum müslinle de üstünü örtüyorum canım
bizimkininde kolları yok canım yanları fermuarlı bebekkende giydiriyorduk normal kundak gibi oluyorduAa yok benim dediğim bu değildi ama bunlarda çok güzel bakıyorum. Ben kolları olmasın istiyorum öyle bir şey dün gördüm.
Sağol canımHayırlı olsuunbaby kinder satıcı var nette guzel gibi duruyor. Sen nette nerden alacaksın canım
Foto atabilir misin canım? Netten sayfayı da atsan olur.bizimkininde kolları yok canım yanları fermuarlı bebekkende giydiriyorduk normal kundak gibi oluyordu
Foto atabilir misin canım? Netten sayfayı da atsan olur.
Ediyor canım müslin vucudunu sarıyor cok acılmıyor sabaha karsı ustune bı tane daha ince örtü örtüyorum. Kalından zıyade kat kat ınce örtmek daha sıcak tutuyor bırı acılsa dıgerı acılmıyor ıyı oluyor canımHareket etmiyor mu canım benimkiler beşikte uyku sırasında takla atmaya çalıyor desem yeridir. Sabaha doğru ev Serin usurlerse diye cesaret Edip eski tulumları çıkaramıyor
İade sansın varsa bi tane sıparıs ver yerını begenırsen bı tane daha alırsın canımBenim dediğim olur o zaman muslin üzerinde olacak donsebile açılmayacak foto atayım bakın çok beğendim sadece yerinden kalitesinden Emin olamadım
Aslında dediğin gibi yapacaktım üretici firmaya boy kilo söyledim ikisi içinde 1 2 yaş al dedi olur dedi bakalım. Boyları aynı hemen hemen de kilo farkı var umarım oğlum için dar olmaz . Hatta iki yıl kullanırsın dedi.İade sansın varsa bi tane sıparıs ver yerını begenırsen bı tane daha alırsın canım
Çok şükür canım koşturmaca ya devam sen napıyosunNapıyorsunuz kızlar ses soluk yok sayfada
Canım cuma günü taşınıyoruz çok şükür memleketime çıktı tayinimz ben oğlumla uçakla gitcem eşim 20 gün sonra ilişiği kesip glcek. Bakalım uçak yolculuğumuz miniğimle nasıl geçicekNapıyorsunuz kızlar ses soluk yok sayfada
Bizde aynı dogumgunu telaşesiÇok şükür canım koşturmaca ya devam sen napıyosun
Şehir dışından misafir vardı onlarla uğraş oğlana yetiş iş güç geçiyor zaman
Hadı gözün aydın canım hayırlı olsunCanım cuma günü taşınıyoruz çok şükür memleketime çıktı tayinimz ben oğlumla uçakla gitcem eşim 20 gün sonra ilişiği kesip glcek. Bakalım uçak yolculuğumuz miniğimle nasıl geçicekdün ilk doğumgünümü zü kutldk babamız görsün dye 2.yide memlekette yapcm inşallah sen napyosun oğluşun npyor
İnşallah canımHadı gözün aydın canım hayırlı olsuniyi gecer ınsallah bizde ucak yolculugu yapıcaz önümüzdeki aylarda nasıl olur merak içindeyim İyi oğlum da canım işe gidip geliyoruz Yumurta peynır yogurt yedıremıyorum beyaz seylerı yemıyor nedense var mı önerisi olan
birşeylerin içinde yedirebilirsin canım mesela oğlumun biri tarhanayı hiç sevmedi kırmızı toz var ya. Bende nette gördüm tarhana tostu içine peynir avakado ezmesi zeytin ezmesi aklıma ne gelirse koyuyorum gayetde güzel yiyor. 2 kaşık bebe tarhanası, 1 yumurta, 1kaşık zeytin yağı karıştırıp yağlı kağıt serilmiş tost makinesine koy basınca yuvarlanıyo kendisi, içine de ne istersen :) mis gibi tost oluyorHadı gözün aydın canım hayırlı olsuniyi gecer ınsallah bizde ucak yolculugu yapıcaz önümüzdeki aylarda nasıl olur merak içindeyim İyi oğlum da canım işe gidip geliyoruz Yumurta peynır yogurt yedıremıyorum beyaz seylerı yemıyor nedense var mı önerisi olan
Kaşık dökmesi dedigin pankekse eğer onu da cok yemıyor canımİnşallah canımay kötü olmuş canım ya yumurta peynir yoğurt la kaşık dökmesi yapıp denednmi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?