- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.541
Ya benimkiler desteksiz uyumak istiyor ama nasıl onu yapamıyoruz. Kızım gece 2 ye kadar ağladı. Ne emzik ne beşik ne ayakta sallama kabul etmiyor saatlerce ağladı ve uyuya kaldı. Güvenilir uyku eğitimi veren koç arıyorum Instagram danKızlar napıyorsunuz bebişler nasıl
Buldum ama ücretler çok uçuk şuan veremem en iyi koç annemKızlar napıyorsunuz bebişler nasıl
İdare eder gün boyu koşturmaca cnm günü gününe uymuyor annem durumumu tek kelimeyle özetledi "perişansın"Kızlar napıyorsunuz bebişler nasıl
Kuzu türcan acarın kayıtlı storylerını ızle bırde uyku Melegı önerebilecegım. Uykuyu halletsek aslında gerıye pek bişi kalmıyorBuldum ama ücretler çok uçuk şuan veremem en iyi koç annemkarantina sürem dolsun gideceğim.
Ahahaha iyi özetlemişİdare eder gün boyu koşturmaca cnm günü gününe uymuyor annem durumumu tek kelimeyle özetledi "perişansın"sen nasılsın
Yaaa çok geçmiş olsun kuzuyaAhahaha iyi özetlemişbende aynı canım yaa. 6. Hastalık gecırdık gecen hafta. Onun huzursuzluğu devam edıyor bıraz. 3 hafta sonra annemlerın yanına gidicez nasıpse 10 saatlık yolculuk nasıl olur bebeyle korkuyorum
Bence ikiye böl yolu bir yerde kalın on saati ancak gece uyuyunca çıkarsanız olur. Benimde annemlere gitme durumum var uykuları bozuldu öğleden sonra tek uyutamiyorum eğer eşim okula dönene kadar düzelmezse bende gideceğim. İki şekilde var eşim götürürse önce kayınbabamlara gideceğim üç saatlik yol orda bir yada iki gece kalıp 5 saat annemlere geçeceğim. Eşim gece araç kullanamıyor. Kardeşim gelecek ben gelirim gece uyuturuz çıkarız dedi. Bakalım bu arada benim ikinci test pozitif çıktı 3. Günüm orta halli geçiriyorum eşim daha iyidi ateş çıkacak gibi oluyor duruyor. Karantina 18 inde bitecek inşallahAhahaha iyi özetlemişbende aynı canım yaa. 6. Hastalık gecırdık gecen hafta. Onun huzursuzluğu devam edıyor bıraz. 3 hafta sonra annemlerın yanına gidicez nasıpse 10 saatlık yolculuk nasıl olur bebeyle korkuyorum
Hepimiz perişaniz kendimiz kasindikİdare eder gün boyu koşturmaca cnm günü gününe uymuyor annem durumumu tek kelimeyle özetledi "perişansın"sen nasılsın
Yok canım oruç tutmayı düş yorum gündüz emzrmycem o yüzden gece emzrcem ama çok şükür artık sürekli uyanmıyor kendisi uyuyor sanırım onun etkisi gece boyu bir yada 2 kez uyanıyor canımAngelnursee canım başladın mı gece beslenmesini kesmeye
Canım ben eğitim filn veremdm biranda kendisi bıraktı çok şükür büyüyorlar artıkYa benimkiler desteksiz uyumak istiyor ama nasıl onu yapamıyoruz. Kızım gece 2 ye kadar ağladı. Ne emzik ne beşik ne ayakta sallama kabul etmiyor saatlerce ağladı ve uyuya kaldı. Güvenilir uyku eğitimi veren koç arıyorum Instagram dan
Sağ ol canımYaaa çok geçmiş olsun kuzuya10 saat de az değil uzunca Bi süre uyuyup gitse keşke uçakla gitme şansın yok mu gerçi pandemi sebebiyle durumlar nasıl bilmiyorum ama
Masallah canım nasık kendısı uyumayı ogrendı bı ben basaramadım galıba yaYok canım oruç tutmayı düş yorum gündüz emzrmycem o yüzden gece emzrcem ama çok şükür artık sürekli uyanmıyor kendisi uyuyor sanırım onun etkisi gece boyu bir yada 2 kez uyanıyor canım
Canım çok geçmiş olsun neyi var bebişin. Canım özel arbyla gtcksin dimiAhahaha iyi özetlemişbende aynı canım yaa. 6. Hastalık gecırdık gecen hafta. Onun huzursuzluğu devam edıyor bıraz. 3 hafta sonra annemlerın yanına gidicez nasıpse 10 saatlık yolculuk nasıl olur bebeyle korkuyorum
Gecmıs olsun canım tez zamanda atlatın ınsallah yaBence ikiye böl yolu bir yerde kalın on saati ancak gece uyuyunca çıkarsanız olur. Benimde annemlere gitme durumum var uykuları bozuldu öğleden sonra tek uyutamiyorum eğer eşim okula dönene kadar düzelmezse bende gideceğim. İki şekilde var eşim götürürse önce kayınbabamlara gideceğim üç saatlik yol orda bir yada iki gece kalıp 5 saat annemlere geçeceğim. Eşim gece araç kullanamıyor. Kardeşim gelecek ben gelirim gece uyuturuz çıkarız dedi. Bakalım bu arada benim ikinci test pozitif çıktı 3. Günüm orta halli geçiriyorum eşim daha iyidi ateş çıkacak gibi oluyor duruyor. Karantina 18 inde bitecek inşallah
Canım biz hamk kullanıyordk içine sığmamaya başladı oğlum yüzüstü uyumaya başladı orada uyuyamdıMasallah canım nasık kendısı uyumayı ogrendı bı ben basaramadım galıba ya
Evet canım kendı arabamızla. 3 gun ateslendı canım ama baska belırtımız yoktu burun akıntısı fılan. Ertesı gun atesı dustu döküntüler basladı 1 gun sonra gectı.Canım çok geçmiş olsun neyi var bebişin. Canım özel arbyla gtcksin dimi
Ay masallah canım ya ben hıc uyuyakaldıgını gormedım yaCanım biz hamk kullanıyordk içine sığmamaya başladı oğlum yüzüstü uyumaya başladı orada uyuyamdısonra bir baktık bizm ytkta uyumuş yüzüstü yer yatağı yaptım çok sevdi
Canım çok geçmiş olsun yaa nasılsınHepimiz perişaniz kendimiz kasindikBenim tansiyon yerlerde 9 /6 ,9 /5 yürek yedim iki bebe ile eve döndüm tek başıma yemin ederim kliseye gidip selamün aleyküm diyecek durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?