Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım biz hamk kullanıyordk içine sığmamaya başladı oğlum yüzüstü uyumaya başladı orada uyuyamdısonra bir baktık bizm ytkta uyumuş yüzüstü yer yatağı yaptım çok sevdi
Ayagımda sallıyorum bende. Gunduzlerı ayagımın üstünde uyuyor. Gece bazen yanımda bazen besıgınde uyuyor

Evet canım kendı arabamızla. 3 gun ateslendı canım ama baska belırtımız yoktu burun akıntısı fılan. Ertesı gun atesı dustu döküntüler basladı 1 gun sonra gectı.
Çok geçmiş olsun canım ya. Özel arbyla rahat olur canım 12 saat geldim bende korkma

Gecmıs olsun canım tez zamanda atlatın ınsallah ya bizim daglık buralar karanlık oluyor baya o yuzden bızde gece cıkamıyoruz. Bakalım ınsallah ıyı gecer durmazsa mecbur konaklarız bi yeree
İnşallah canım kolay geçer. Bu arada benim kız iki gece önce saat 11 den 2 ye kadar ağladı emzik battaniye yatak hiçbir şey kabul etmedi çok çaresiz kaldık ikimizde covid dışarı da çıkamıyoruz. Eşim aramadik yer bırakmadı susmuyor diye sonra biberon ile uyudu. İki gündür öyle uyuyor kızı sallama işi bitti. Mama verdim Sabah bitince yarı uyanıkti yatağına koydum bana baktı odaya baktı çok hafif bir şekilde beş saniye salladım yan yattı SONRA yüz üstu yatti . Angelnursee bence yüz üstu işaret desteksiz uyumak isteyen bebekler yüz üstu uyuyor

Kesinlikle canım bence senin prensese artık kendi uyumak istiyor

Evet bende görüyorum hep yüz üsti yatıyorlar. Gündüzleri de aynı mı canım

Aynı canım iki gündür biberon bitiminde yarı uyanık yatağa koyuyorum yan yatıp sonra yüz üstu yatıyor ve neyi fark ettim daha uzun uyumaya başladı. Benimkiler gece uykusunu Max 10 saat uyuyorlar bugün 10.5 saat uyudu yarım saat ordan artırdı yarım yarım da gündüz uykusundan oğlana göre 1.5 saat daha fazla uyudu

Oğlumda uykusu gelince yerde sürünüp yüz üstu kafasını halıya koyuyor ama onu nasıl yapacağım bilmiyorum o da sanki Kendi yatacak ama bulamıyor nasıl yapacağını kız uyanık Benim oglum saf kizim cin gibi

Hergun yeni bir belirti yaşıyorum ayakta geçiriyorum canım ama belirti var. Üşüme çok fazla var bugün öksürük çıktı bakalım 3. Gündeyim buda geçecek inşallah
Aaa yeni gördüm kuzum Allah şifa versin tez zamanda kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…