- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #12.581
Amin canım vallahi çok zor dikkat edin bebeklerle hele rezillikAaa yeni gördüm kuzum Allah şifa versin tez zamanda kolaylık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım vallahi çok zor dikkat edin bebeklerle hele rezillikAaa yeni gördüm kuzum Allah şifa versin tez zamanda kolaylık versin
Maşallah inşallah devamıda gelır canım darısı oğlunun başınaAynı canım iki gündür biberon bitiminde yarı uyanık yatağa koyuyorum yan yatıp sonra yüz üstu yatıyor ve neyi fark ettim daha uzun uyumaya başladı. Benimkiler gece uykusunu Max 10 saat uyuyorlar bugün 10.5 saat uyudu yarım saat ordan artırdı yarım yarım da gündüz uykusundan oğlana göre 1.5 saat daha fazla uyudu
Ben baya azalttım sallamanın şiddetini. Ama ötesine gecemedik.Hiç bilmiyorum sallamadan denedim mümkün değil sırtımdan terler aktı uyumadı saatlerce uykusuz kslfı gene yok canı sağolsun diyorum napim
İnşallah inşallah inşallah canımMaşallah inşallah devamıda gelır canım darısı oğlunun başına
Kesinlikle canım benim oğlumun gündüz uykuları 30_40 dk ydı artık 2 saat 3 saat uynmdı uyuyorAynı canım iki gündür biberon bitiminde yarı uyanık yatağa koyuyorum yan yatıp sonra yüz üstu yatıyor ve neyi fark ettim daha uzun uyumaya başladı. Benimkiler gece uykusunu Max 10 saat uyuyorlar bugün 10.5 saat uyudu yarım saat ordan artırdı yarım yarım da gündüz uykusundan oğlana göre 1.5 saat daha fazla uyudu
Sağol canım öyle valla meleklerimizi koruyor rabbim. Ben veriyorum canım kendi yiyor salatalık, elma, armut, muz, pankek, krep, kek filanKizlar tam 9 aylik olduk ve daha yeni ilk disimiz çıktı sonunda digeri daha yok ortada size ne sorcam hic bebislerinize yiyecek veriyo msusunuz yemesi icin kendileri yiyebiliyorlar mi
Ben 2 bebeyle 6 saat gittim canım çok çok kötü değildiAhahaha iyi özetlemiş bende aynı canım yaa. 6. Hastalık gecırdık gecen hafta. Onun huzursuzluğu devam edıyor bıraz. 3 hafta sonra annemlerın yanına gidicez nasıpse 10 saatlık yolculuk nasıl olur bebeyle korkuyorum
Gecmıs olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah çok mu kötüsün komsumuzda atlattı cok sukur hava aldı 2-3 gun hastanede iyi şimdi korkma sendeKızlar bana dua edin covid ciğerlerime inmiş hastaneye yatacağım yarın büyük ihtimalle
Kac aylıktılar canımBen 2 bebeyle 6 saat gittim canım çok çok kötü değildi
Ben yapamıyorum düzenli acıkcası. Macun fılan da kullanmak istemıyorum daha erken benceKızlar bebişlerinize diş bakımı yapıyormusunuz?
Yumuşak olanları bende dedigin gibi yapıyorum ama elma armut fılan dograyıp veremıyorum. Bütün halde veriyorum ucundan azıcık ısırıyorum o devam ediyorMeyveleri artık püre yapmıyorum tabğa doğuyorum önüne koyuyorum çok seviyor öyle
Büyük parca koparmıyor mu hıc canım elma armut fılan sert ya yutamama durumu oluyor muSağol canım öyle valla meleklerimizi koruyor rabbim. Ben veriyorum canım kendi yiyor salatalık, elma, armut, muz, pankek, krep, kek filan
Ciddi misin masallah diyim de. Gündüzlerids kendısı mı uyuyor? Kendi uyudugu ıcın mı boyle uzadı uykuları canımKesinlikle canım benim oğlumun gündüz uykuları 30_40 dk ydı artık 2 saat 3 saat uynmdı uyuyor
Daha yeni canım 8 aylıkken gittik geldikKac aylıktılar canım
Yaa canım çok geçmiş olsun nefes mi alamıyorsun bebekler nasılKızlar bana dua edin covid ciğerlerime inmiş hastaneye yatacağım yarın büyük ihtimalle