• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Aynı canım iki gündür biberon bitiminde yarı uyanık yatağa koyuyorum yan yatıp sonra yüz üstu yatıyor ve neyi fark ettim daha uzun uyumaya başladı. Benimkiler gece uykusunu Max 10 saat uyuyorlar bugün 10.5 saat uyudu yarım saat ordan artırdı yarım yarım da gündüz uykusundan oğlana göre 1.5 saat daha fazla uyudu
Maşallah inşallah devamıda gelır canım darısı oğlunun başına 💜

Kizlar tam 9 aylik olduk ve daha yeni ilk disimiz çıktı sonunda 🙈🤣 digeri daha yok ortada🤔🤔 size ne sorcam hic bebislerinize yiyecek veriyo msusunuz yemesi icin kendileri yiyebiliyorlar mi

Angelnursee Angelnursee cok gecmis olsun. 2 aylikken ben de pusetten dusurmustum yanlislikla aklim gitti görünce. Gecen aylarda da yemek yerken aspire etti morardi nefes alamadi ama cikardik çok şükür Allahim koruyo cok şükür meleklerimizi 🤲🤲🙏🙏

Aynı canım iki gündür biberon bitiminde yarı uyanık yatağa koyuyorum yan yatıp sonra yüz üstu yatıyor ve neyi fark ettim daha uzun uyumaya başladı. Benimkiler gece uykusunu Max 10 saat uyuyorlar bugün 10.5 saat uyudu yarım saat ordan artırdı yarım yarım da gündüz uykusundan oğlana göre 1.5 saat daha fazla uyudu
Kesinlikle canım benim oğlumun gündüz uykuları 30_40 dk ydı artık 2 saat 3 saat uynmdı uyuyor

Kizlar tam 9 aylik olduk ve daha yeni ilk disimiz çıktı sonunda 🙈🤣 digeri daha yok ortada🤔🤔 size ne sorcam hic bebislerinize yiyecek veriyo msusunuz yemesi icin kendileri yiyebiliyorlar mi
Sağol canım öyle valla meleklerimizi koruyor rabbim. Ben veriyorum canım kendi yiyor salatalık, elma, armut, muz, pankek, krep, kek filan

Ahahaha iyi özetlemiş😂😂 bende aynı canım yaa. 6. Hastalık gecırdık gecen hafta. Onun huzursuzluğu devam edıyor bıraz. 3 hafta sonra annemlerın yanına gidicez nasıpse 10 saatlık yolculuk nasıl olur bebeyle korkuyorum
Ben 2 bebeyle 6 saat gittim canım çok çok kötü değildi😂

Back