• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar napıyorsunuz bebişler nasıl
Ya benimkiler desteksiz uyumak istiyor ama nasıl onu yapamıyoruz. Kızım gece 2 ye kadar ağladı. Ne emzik ne beşik ne ayakta sallama kabul etmiyor saatlerce ağladı ve uyuya kaldı. Güvenilir uyku eğitimi veren koç arıyorum Instagram dan

İdare eder gün boyu koşturmaca cnm günü gününe uymuyor annem durumumu tek kelimeyle özetledi "perişansın"🙈🙈🙈sen nasılsın
Ahahaha iyi özetlemiş😂😂 bende aynı canım yaa. 6. Hastalık gecırdık gecen hafta. Onun huzursuzluğu devam edıyor bıraz. 3 hafta sonra annemlerın yanına gidicez nasıpse 10 saatlık yolculuk nasıl olur bebeyle korkuyorum

Ahahaha iyi özetlemiş😂😂 bende aynı canım yaa. 6. Hastalık gecırdık gecen hafta. Onun huzursuzluğu devam edıyor bıraz. 3 hafta sonra annemlerın yanına gidicez nasıpse 10 saatlık yolculuk nasıl olur bebeyle korkuyorum
Yaaa çok geçmiş olsun kuzuya 😘10 saat de az değil uzunca Bi süre uyuyup gitse keşke uçakla gitme şansın yok mu gerçi pandemi sebebiyle durumlar nasıl bilmiyorum ama

Bence ikiye böl yolu bir yerde kalın on saati ancak gece uyuyunca çıkarsanız olur. Benimde annemlere gitme durumum var uykuları bozuldu öğleden sonra tek uyutamiyorum eğer eşim okula dönene kadar düzelmezse bende gideceğim. İki şekilde var eşim götürürse önce kayınbabamlara gideceğim üç saatlik yol orda bir yada iki gece kalıp 5 saat annemlere geçeceğim. Eşim gece araç kullanamıyor. Kardeşim gelecek ben gelirim gece uyuturuz çıkarız dedi. Bakalım bu arada benim ikinci test pozitif çıktı 3. Günüm orta halli geçiriyorum eşim daha iyidi ateş çıkacak gibi oluyor duruyor. Karantina 18 inde bitecek inşallah 🤲

İdare eder gün boyu koşturmaca cnm günü gününe uymuyor annem durumumu tek kelimeyle özetledi "perişansın"🙈🙈🙈sen nasılsın
Hepimiz perişaniz kendimiz kasindik 😅😅😅 Benim tansiyon yerlerde 😅😅 9 /6 ,9 /5 yürek yedim iki bebe ile eve döndüm tek başıma yemin ederim kliseye gidip selamün aleyküm diyecek durumdayim 😅

Ya benimkiler desteksiz uyumak istiyor ama nasıl onu yapamıyoruz. Kızım gece 2 ye kadar ağladı. Ne emzik ne beşik ne ayakta sallama kabul etmiyor saatlerce ağladı ve uyuya kaldı. Güvenilir uyku eğitimi veren koç arıyorum Instagram dan
Canım ben eğitim filn veremdm biranda kendisi bıraktı çok şükür büyüyorlar artık

Yaaa çok geçmiş olsun kuzuya 😘10 saat de az değil uzunca Bi süre uyuyup gitse keşke uçakla gitme şansın yok mu gerçi pandemi sebebiyle durumlar nasıl bilmiyorum ama
Sağ ol canım ☺️ Kendı arabamızla gidiyoruz canım yavas yavas dura dura gıderız artık ınsalla

Yok canım oruç tutmayı düş yorum gündüz emzrmycem o yüzden gece emzrcem ama çok şükür artık sürekli uyanmıyor kendisi uyuyor sanırım onun etkisi gece boyu bir yada 2 kez uyanıyor canım
Masallah canım nasık kendısı uyumayı ogrendı bı ben basaramadım galıba ya

Canım çok geçmiş olsun neyi var bebişin. Canım özel arbyla gtcksin dimi

Bence ikiye böl yolu bir yerde kalın on saati ancak gece uyuyunca çıkarsanız olur. Benimde annemlere gitme durumum var uykuları bozuldu öğleden sonra tek uyutamiyorum eğer eşim okula dönene kadar düzelmezse bende gideceğim. İki şekilde var eşim götürürse önce kayınbabamlara gideceğim üç saatlik yol orda bir yada iki gece kalıp 5 saat annemlere geçeceğim. Eşim gece araç kullanamıyor. Kardeşim gelecek ben gelirim gece uyuturuz çıkarız dedi. Bakalım bu arada benim ikinci test pozitif çıktı 3. Günüm orta halli geçiriyorum eşim daha iyidi ateş çıkacak gibi oluyor duruyor. Karantina 18 inde bitecek inşallah 🤲
Gecmıs olsun canım tez zamanda atlatın ınsallah ya 😔 bizim daglık buralar karanlık oluyor baya o yuzden bızde gece cıkamıyoruz. Bakalım ınsallah ıyı gecer durmazsa mecbur konaklarız bi yeree

Masallah canım nasık kendısı uyumayı ogrendı bı ben basaramadım galıba ya
Canım biz hamk kullanıyordk içine sığmamaya başladı oğlum yüzüstü uyumaya başladı orada uyuyamdı😀sonra bir baktık bizm ytkta uyumuş yüzüstü yer yatağı yaptım çok sevdi😀

Back