Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sağol canım çok şükür hiçbişey olmadı çok korktum ama

Canım çok geçmiş olsun naptın sonuç çıktımıinşallah bebişlere geçmez kan sulandırıcı kesinlikle kullanın

Canım çok geçmiş olsun naptın sonuç çıktımıinşallah bebişlere geçmez kan sulandırıcı kesinlikle kullanın
Birkaç saate çıkacak ilaç verdiler gittiler pozitif olursa başlayacağım. Bebeklerden korkma dedi maske ile elini sık sık yıka yeterli olur dedi. Haber ederim buraya

Birkaç saate çıkacak ilaç verdiler gittiler pozitif olursa başlayacağım. Bebeklerden korkma dedi maske ile elini sık sık yıka yeterli olur dedi. Haber ederim buraya
Dualarım seninle canım bak kan sulndırıcıyı ve c vitamini kesinlikle kullansın eşin bu hastalık kalp damarlarını tıkıyor

Çok geçmiş olsun herkes sokakta bişey olmuyor acil şifalar inşallah kuzulara geçmez. Çinko öneriyorlar cnm

aa çok geçmiş olsun canım nasıl oldunuz bebeklere covis testi yapmıyorlar değil mi

aa çok geçmiş olsun canım nasıl oldunuz bebeklere covis testi yapmıyorlar değil mi
Yapmıyorlar canım sadece huzursuzluk ve ateş olabiliyor dedi benim için gelen ekip. Çok şükür ikiside yok maske ile eşim dahi yaklasabilir dediler. Dikkat ediyor ben tek olunca mecbur uyutmaya yardım ediyor bakalım ilaçlar Perşembe bitecek.

Ayy canım yenı okuyabılıyorum gecmıs olsun nasıl sımdı kuzucuk

Canım cok gecmıs olsun nereden geleceği belli değil o kadar vahim durum senin negatif cıkmana cok sevındım en azından bebişlerle ilgilenirsin eşin de tez zamanda atlatır inşallah Rabbim şifa versin tüm hasta olanlara

Aynen ev içinde maske iğrenç ötesi öldük . Büyük ihtimalle okuldan kaptı amin canım sağ olasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…