Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım kızamık aşısı . menenjit ben düşünmüyorum canım rotayida yptrdgma pişman oldum zaten mafetti oğlumu rota aşısı.

Normal aşı takviminde 9. Ayda aşı yoktu. Güneydoğu bölgesinde kızamık vakaları artınca kızamık aşısı eklendı takvıme canım. Benim oğlum cocuklarla cok sık bır araya gelmıyor o yuzden yaptırmayacagım.

Ceviz ben bayrağıdır veriyorum. 1.5 aydır çokta seviyorlar. Muzla , irmikle cam rendede rendeleyip veriyorum. Fındık badem baklagiller sırada bunlar var yavaş yavaş
Bende bir aydr veriyorum canım fındıkla bademde veriyorum çok seviyorlar dediğin gibi minik gurmeler:) muhallebi yerde çok lezzetli oluyor

Canım kızamık aşısı . menenjit ben düşünmüyorum canım rotayida yptrdgma pişman oldum zaten mafetti oğlumu rota aşısı.
Aa gerçektenmi bizde yaptırdık 3 doz hiç yan etki olmadı rotada ne yan etki oldu. Ben menenjitten çok korktum yakın arkadaşımın bir akrabası vefat etti bundan o yüzden. B tipi Türkiyede yaygınmış ve maalesef aşı kapsamında değil diğer zorunlu aşılarında yan etkisi olabilir sonuçta hiç bir yan etki hastalığın sebep olacaklarıyla yarışamaz

Ceviz ben bayrağıdır veriyorum. 1.5 aydır çokta seviyorlar. Muzla , irmikle cam rendede rendeleyip veriyorum. Fındık badem baklagiller sırada bunlar var yavaş yavaş
Bende sırayla bir kuruyemiş bir baklagil deneyerek gideceğim şimdiye kadar sadece sarı ve yeşil mercimek denedik. Yeşil mercimeği hem sevmediler hem alerji yaptı

Kızlar ayakkabı ne aldınız? İlk adım ayakkabısı çok pahalı ve civilde dün baktık 19 numaraya kadar var ve benimkilere olmadı? Sız ne aldınız dışarı çıkınca ne giydiriyorsunuz? Biz şimdiye kadar pek çıkmadigimiz için sorun değildi. Sadece hastaneye çıkıyorduk. Artık parka çıkıyoruz, AVM ye gittik dün. Almam lazım da bilemedim ne alayım.

Vicco 20 numara aldım ben canım yaza tam olur

zuzu3838 canım gittiniz mi? Mama işe yaramış mi? Ek gıda ile ilgili bir şey dedi mi doktorun ?
300 gram almıs görünüyor 15 günde canım tartılar farklıydı ben calıstıgım yerde ölçücem yarın bakalım o zaman bellı olur. Mamayı kestı kılo alımı iyi diye. İdrarda kristalleşme varmıs 10 gğn sonra kontrol dedi. Kan alındı vitaminler emfeksiyon filan iyi oldu her seye bakıldı. Ek gıda ile ilgili konusmadık canım sadece ne kadar yedıgını sordu. 10 gün sonra sonucları alınca özele gidicem orada detaylı konusurz doktorla canım

Sevindim canım 15 gün için gayet güzel maşallah ben sağlık ocağına götüreceğim eşim iyiler ne gerek var diyor hasta değiller bir terslik farklılık yok diyor Çarşamba boy kilo bakıp geleceğiz.

vicco alıcam canım ama o aşamaya gelemedik henüz :)

canım bir terslik farklılık olup olmadığını biz gözle göremeyizki her zaman 6. aya kadar her aydı kontrol bizde 2 ayda bir götürüyoruz artık

canım bir terslik farklılık olup olmadığını biz gözle göremeyizki her zaman 6. aya kadar her aydı kontrol bizde 2 ayda bir götürüyoruz artık
Yemesi aynı canım herhangi bir hastalık belirtisi yok durduk yere huysuzluk yok. Doktora gidince kulağına ağzına bakıyor vücuduna bakıyor söylediklerimi soruyor iştah kaybı var mı çiş sayısı kaka sayısı. Hani gidipte ayrıntılı bir kontrol olmadı şimdiye kadar . 1.5 ay oldu götüreli . Kilo için sağlık ocağına gideceğiz kilo boy alımı güzel. Vücutlarında dışarda görülecek en ufak farklılığı bile anında fark ediyorum izlemeye alıyorum. İçerde bir şey olursa da çocuk huzursuz olur ağlar iştahı gider mutsuz olur bir şekilde dışa mutlaka bir tepki gösterir canım. Pandemi de oldukça az götürdüm İlk 6 ayda bir ay gittimse diğer ay aşı için sağlık ocağına götürdüm. İnşallah sağlıkla büyürler kuzular

vicco alıcam canım ama o aşamaya gelemedik henüz :)
Baktım netten çok güzel şeyler var vicco beğendim iki tane çok tatlı. Seninkiler minik daha yaza ancak. Benimkilerin bir ayı var yürümeye geçiyoruz destekli yapıyorlar zaten evde önerilmiyor parka gidince işte giyecekler ayaklarını yediğim,

Ayy doğdularda yürümeye başlıycak lar severim onları minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…