- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.441
Canım kızamık aşısı . menenjit ben düşünmüyorum canım rotayida yptrdgma pişman oldum zaten mafetti oğlumu rota aşısı.Canım 9. Ayda ne aşısı oldu bize doktor 9. Ayda yapılan tekli aşının Türkiyede olmadığını 3lü karma aşıyıda 9. Ayda önermediğini 12. Ayda yaptıracağını söyledi. 10. Ayda menenjit aşısı yaptırcaz
Ceviz ben bayrağıdır veriyorum. 1.5 aydır çokta seviyorlar. Muzla , irmikle cam rendede rendeleyip veriyorum. Fındık badem baklagiller sırada bunlar var yavaş yavaşCanım ceviz vermeye basldnmi güzel kilo yapiyor
Bayadır verıyorum canımCanım ceviz vermeye basldnmi güzel kilo yapiyor
Normal aşı takviminde 9. Ayda aşı yoktu. Güneydoğu bölgesinde kızamık vakaları artınca kızamık aşısı eklendı takvıme canım. Benim oğlum cocuklarla cok sık bır araya gelmıyor o yuzden yaptırmayacagım.Canım 9. Ayda ne aşısı oldu bize doktor 9. Ayda yapılan tekli aşının Türkiyede olmadığını 3lü karma aşıyıda 9. Ayda önermediğini 12. Ayda yaptıracağını söyledi. 10. Ayda menenjit aşısı yaptırcaz
Bende bir aydr veriyorum canım fındıkla bademde veriyorum çok seviyorlar dediğin gibi minik gurmeler:) muhallebi yerde çok lezzetli oluyorCeviz ben bayrağıdır veriyorum. 1.5 aydır çokta seviyorlar. Muzla , irmikle cam rendede rendeleyip veriyorum. Fındık badem baklagiller sırada bunlar var yavaş yavaş
Aa gerçektenmi bizde yaptırdık 3 doz hiç yan etki olmadı rotada ne yan etki oldu. Ben menenjitten çok korktum yakın arkadaşımın bir akrabası vefat etti bundan o yüzden. B tipi Türkiyede yaygınmış ve maalesef aşı kapsamında değil diğer zorunlu aşılarında yan etkisi olabilir sonuçta hiç bir yan etki hastalığın sebep olacaklarıyla yarışamazCanım kızamık aşısı . menenjit ben düşünmüyorum canım rotayida yptrdgma pişman oldum zaten mafetti oğlumu rota aşısı.
Bizde yeni başladık kuruyemişlereCeviz ben bayrağıdır veriyorum. 1.5 aydır çokta seviyorlar. Muzla , irmikle cam rendede rendeleyip veriyorum. Fındık badem baklagiller sırada bunlar var yavaş yavaş
Bende sırayla bir kuruyemiş bir baklagil deneyerek gideceğim şimdiye kadar sadece sarı ve yeşil mercimek denedik. Yeşil mercimeği hem sevmediler hem alerji yaptıCeviz ben bayrağıdır veriyorum. 1.5 aydır çokta seviyorlar. Muzla , irmikle cam rendede rendeleyip veriyorum. Fındık badem baklagiller sırada bunlar var yavaş yavaş
Vicco 20 numara aldım ben canım yaza tam olurKızlar ayakkabı ne aldınız? İlk adım ayakkabısı çok pahalı ve civilde dün baktık 19 numaraya kadar var ve benimkilere olmadı? Sız ne aldınız dışarı çıkınca ne giydiriyorsunuz? Biz şimdiye kadar pek çıkmadigimiz için sorun değildi. Sadece hastaneye çıkıyorduk. Artık parka çıkıyoruz, AVM ye gittik dün. Almam lazım da bilemedim ne alayım.
300 gram almıs görünüyor 15 günde canım tartılar farklıydı ben calıstıgım yerde ölçücem yarın bakalım o zaman bellı olur. Mamayı kestı kılo alımı iyi diye. İdrarda kristalleşme varmıs 10 gğn sonra kontrol dedi. Kan alındı vitaminler emfeksiyon filan iyi oldu her seye bakıldı. Ek gıda ile ilgili konusmadık canım sadece ne kadar yedıgını sordu. 10 gün sonra sonucları alınca özele gidicem orada detaylı konusurz doktorla canımzuzu3838 canım gittiniz mi? Mama işe yaramış mi? Ek gıda ile ilgili bir şey dedi mi doktorun ?
Bakayım 19 olmadı şuan netten bakayım canımVicco 20 numara aldım ben canım yaza tam olur
Sevindim canım 15 gün için gayet güzel maşallah300 gram almıs görünüyor 15 günde canım tartılar farklıydı ben calıstıgım yerde ölçücem yarın bakalım o zaman bellı olur. Mamayı kestı kılo alımı iyi diye. İdrarda kristalleşme varmıs 10 gğn sonra kontrol dedi. Kan alındı vitaminler emfeksiyon filan iyi oldu her seye bakıldı. Ek gıda ile ilgili konusmadık canım sadece ne kadar yedıgını sordu. 10 gün sonra sonucları alınca özele gidicem orada detaylı konusurz doktorla canım
vicco alıcam canım ama o aşamaya gelemedik henüz :)Kızlar ayakkabı ne aldınız? İlk adım ayakkabısı çok pahalı ve civilde dün baktık 19 numaraya kadar var ve benimkilere olmadı? Sız ne aldınız dışarı çıkınca ne giydiriyorsunuz? Biz şimdiye kadar pek çıkmadigimiz için sorun değildi. Sadece hastaneye çıkıyorduk. Artık parka çıkıyoruz, AVM ye gittik dün. Almam lazım da bilemedim ne alayım.
canım bir terslik farklılık olup olmadığını biz gözle göremeyizki her zamanSevindim canım 15 gün için gayet güzel maşallahben sağlık ocağına götüreceğim eşim iyiler ne gerek var diyor hasta değiller bir terslik farklılık yok diyor Çarşamba boy kilo bakıp geleceğiz.
Yemesi aynı canım herhangi bir hastalık belirtisi yok durduk yere huysuzluk yok. Doktora gidince kulağına ağzına bakıyor vücuduna bakıyor söylediklerimi soruyor iştah kaybı var mı çiş sayısı kaka sayısı. Hani gidipte ayrıntılı bir kontrol olmadı şimdiye kadarcanım bir terslik farklılık olup olmadığını biz gözle göremeyizki her zaman6. aya kadar her aydı kontrol bizde 2 ayda bir götürüyoruz artık
Baktım netten çok güzel şeyler var vicco beğendim iki tane çok tatlı. Seninkiler minik daha yaza ancak. Benimkilerin bir ayı var yürümeye geçiyoruz destekli yapıyorlar zaten evde önerilmiyor parka gidince işte giyecekler ayaklarını yediğim,vicco alıcam canım ama o aşamaya gelemedik henüz :)
Ayy doğdularda yürümeye başlıycak lar severim onları minnoşlarBaktım netten çok güzel şeyler var vicco beğendim iki tane çok tatlı. Seninkiler minik daha yaza ancak. Benimkilerin bir ayı var yürümeye geçiyoruz destekli yapıyorlar zaten evde önerilmiyor parka gidince işte giyecekler ayaklarını yediğim,
Her şey çok hızlı gelişiyor vallahi birgün deAyy doğdularda yürümeye başlıycak lar severim onları minnoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?