Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

1 kg almisiz çok şükür canım. 9 kiloyuz şuan. Evet canım kızamık,kızamıkçık aşısı var. Ben hep kavanoz hesabı yapıyorum canım doktorun 3 küçük kavanozu geçme anne sütü alsın gerisini demsti bende ona göre veriyorum

Anladım canım darısı bize 1 kilo almış olsunlar başıma koyacağım.

Ben 9. Ay asısını yaptırmayacagım canım. Henüz ayçiçek yağıyla tanısmadı oğlum. Cokta saglıklı oldugu soylenemez. Zeytinyagı verıyorum ogluma sadece. E kendımıze yaptıgımız yemekler sıvı yagla karısık. Baharatlı salcalı. Bol salcalı fılan yaparım yemeklerı o yuzdn ogluma veremıyorum. Benım imkanım zamanım var yapmaya olmasaydı tabii verirdim bende. Tuz konusu da bebeklerın 9. Ayda tat duyguları baya gelısıyormus o yuzdn tatsız tuzsuz yemek ıstemıyorlarmıs eger oyle bır durumla karsılasırsam az bıraz bende tuz kullanabılırım. Bu arada cok iyi kılo almıs masallah canım

Kızlar siz ek gıda miktarını ne kadar varıyorsunuz günde mesela şu küçük kavanozlarda 3 tane kadr yiyor oğlum azmi?
Yanı bende hıc kavanoz hesabı yapmadım canım ama 2 kavanoz anca yıyordur belkı o kadar yoktur bıle. Ben yatınca bır de kalkınca emzırıyorum onun dısında ıstemıyor zaten pek nadır. Gece zaten sureklı memede

Minnaklarimm elhamdülillah büyük ve küçük oğlumla günler çok çabuk geçiyor, büyük oğlumun dili iyicene açıldı, herşeyi soruyor merak ediyor laf yetiştirmek biraz zor oluyor
Küçüğüm de 2 diş ile herşeyi kemirir oldu. Yemeklerden tadiriyorum, kahvaltıyı bizimle yapıyor desem peynir yumurta domates yoğurt..
9 ay aşısı yaklaştı biliyorsun bakalım
Takipteyim sizleri bende..

Biz aşı olmayacağız yanı doktor sadece tahlil edi Çarşamba günü bakalım vurulacaklar mı?? Maşallah kuzularina

Nasıl gidiyor senin? Kendine vakit ayırabiliyormusun?
Benim de iki çocuk ama sneın aynı yaşta farklı bir zorluğu vardır
Atak ve diş birden geldi. İlk geldiğim bir ay çok rahattım. Son onbeş yirmindur gündüz uykuları bozuldu. İki uykuya düştüler bi sarsildilar. Neyse ki akşam 8 9 arası uyuyorlar sabahta 7 de gün başlıyor. Gündüz uykuları tekrar normale dönerse çok şükür sıkıntı şuan için yok. Yemeleri içmeleri giymeleri falan değilde ikinci uykuya uyutmaya daralıyorum sadece eşim okula başladı. O evde olunca hiç sıkıntım yok. yeni anne olduğumu anlıyorum ve sanırım ben şimdi annemin küçük kızı olmaktan çıktım büyüdüm ..

Eşin yokken zorlandığını tahmin ediyorum, yinede daha çok olmadı evine geçip yalnız kalalı çocuklarla. Zamanla düzeniniz oturur.
Bu arada biz yürütece başladık 1 hafta oldu. Ve çok rahat oluyor

Minnaklarimm Allah yardımcın olsun. Maşallah sana

Yürüteç 2 aydır kullanıyorlar ve çok seviyorlar benimkiler en çok onda mutlular. Korkun olmuyor güvende hele benim gibi evde tek isen. Bağımsız olmaları sanırım mutlu ediyor anaları gibi özgür ruhlu olacaklar İlk adım arkadaşı da alacağız yürüteç ile yolun sonuna yaklaştık sonra oyun oynamada yemek masasından kucaktan nefret ediyorlar. 1.5 ay oldu geleli canım gece erken yatmaklari benim için önemliydi zaten üç ay sonra bire düşecek gündüz uykusu. Eşim sabah ve gece yatışinda yardım ediyor öğleden sonra tekim

Ben ayçiçek yağını sadece pastalarda kullanıyorum canım salça katmadigim zamanlarda veriyorum canım onun yiyemiycegi bir yemkse özel yapıyorum . evet canım tadsiz olunca yemk istemedi rtik. Çok şükür canım ya senin oğlusun napti gittinmi kontrole?

Ne guzel valla canım ya ben tereyag yıyemıyorum zeytinyagıyla karısık pişiriyorum. Pazartesi gidicez bizde nasipse kontrole bakalım hayırlısı ama bana kılo almıs gibi gelmıyor. Hele emeklemeyede basladı daha da hareketlendi bakalım ne dicek doktor

Maşallah
Çok şükür bu günlere..

Baharat salça serbest tuz çok çok az kullanabilirsiniz dedi. Ben kapya biberden salça yapıp yemeğe koymayı düşünüyorum.

Canım 9. Ayda ne aşısı oldu bize doktor 9. Ayda yapılan tekli aşının Türkiyede olmadığını 3lü karma aşıyıda 9. Ayda önermediğini 12. Ayda yaptıracağını söyledi. 10. Ayda menenjit aşısı yaptırcaz

Canım ceviz vermeye basldnmi güzel kilo yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…