- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.761
3 kere sağıyorum canım annemler bakıyo kuzularıma başkasına bırakamazdım zaten Allah başımızdan eksik etmesinAyy canm kıyamam ya bebislere kim bakiyo işteyken bide süt işini nasıl yapıyorsun sagiyomusun
Siz yine iyi ben ya donunca çözülürse diye üçüz yapalım demiştimBu soruyu banada sormalısınilki tutmadı kimyasaldı yine tutmaz diye hep tek çocuk düşünmüştüm şimdi minnoşlarımı ayrı ayrı düşünemiyorum. İşe başladım bugün ağlıycam galiba çok özledim
Sorma uyutana kadar canim cikiyo ha dalacak ha dalacak diye. Uyuynca da ozluyorum oyle masum ki opesim mıncıklayasım geliyoSiz yine iyi ben ya donunca çözülürse diye üçüz yapalım demiştimikizi gönülden istedim nasıl olur korkum olmadı. Bende canım tek olsaydılar biri olsaymış falan demedim aklımdan geçmedi kurban olurum onları verene. Ya ben uzun uyursalar bile özlüyorum. Kıyamam onlarda seni arar ama doğru zamanda bağlamışsın birkaç hafta sonra sen odadan çıkınca ağlamalar başlayacak daha kötü olurdular. Benim kız arkamı döndüğüm an başlıyor
Bizimkiler de ağlıyor canım ama doğduklarından beri hep annemlerle oldukları için onlarada çok alışıklar çok şükür iyi geçmiş dünSiz yine iyi ben ya donunca çözülürse diye üçüz yapalım demiştimikizi gönülden istedim nasıl olur korkum olmadı. Bende canım tek olsaydılar biri olsaymış falan demedim aklımdan geçmedi kurban olurum onları verene. Ya ben uzun uyursalar bile özlüyorum. Kıyamam onlarda seni arar ama doğru zamanda bağlamışsın birkaç hafta sonra sen odadan çıkınca ağlamalar başlayacak daha kötü olurdular. Benim kız arkamı döndüğüm an başlıyor
Ay bence biliyorlar bide guluyor isirip cekerken ben kizincaEşim hastane çıkışı eczaneden almıştı meğer numaraliymis ben bilmiyordum eczacida rast gele vermiş büyük geldi kullanamadim ben onları.Arkadasim dislerinin farkına varınca ısırmaz dedi şimdi bilmiyor ondan yapıyorlarmışinşallah öyledir.Her şeyi biliyorlar bu akıllı bidiklar.
Bende uyusada işimi yapsam falan diyorum uyuyunca telefondan videolarını izliyorumSiz yine iyi ben ya donunca çözülürse diye üçüz yapalım demiştimikizi gönülden istedim nasıl olur korkum olmadı. Bende canım tek olsaydılar biri olsaymış falan demedim aklımdan geçmedi kurban olurum onları verene. Ya ben uzun uyursalar bile özlüyorum. Kıyamam onlarda seni arar ama doğru zamanda bağlamışsın birkaç hafta sonra sen odadan çıkınca ağlamalar başlayacak daha kötü olurdular. Benim kız arkamı döndüğüm an başlıyor
Kız ben havucu ne kadar denediysem yok tek başına sevmiyor. Patates kabak havuç karışık püre yapıyorum afiyetle yiyor. Karışık vereceksen havucu olabildiğince az koy çünkü yine yemek istemiyor. Geçen havucu fazla koydum diye diliyle itti benimki. Normalde bu karışımı afiyetle yiyorduKızlar biz tadımda ilk fireyi verdikyoğurdu çok sevdi oğlum bende doyurucu olsun diye içine 2 tane cicibebe koyup veriyorum onu bayılarak yiyo sıra havuca Bismillah dedik ama malesef yoğurt gibi olmadı ilk gün diliyle dışarı attı ikinci gün öğurdu bide iki günde yedirirken ağladı arkasından yoğurdunu keyfle yedi patatese geçip onunla karıştricam eğer patatesi beğenirse
İlk öyle basliyor canım damakla sonra dişli olan versiyonuBeninkinin disi yok ama boyleyken isirip cekiyo ucunu asiliyo. Gecen hatta dis etleriyle oyle bi sıkıp asıldı ki aha diş olsa koptuydu dedim
Ay bence biliyorlar bide guluyor isirip cekerken ben kizinca
Benim bebekler havucu yine sevdi ama patatesli havuca bayıldılar. Patates tek kabız yapmasın diye birgün ikisini bir verdim çok sevdiler. Benimkilerde balkabağını sevmediler elma ile karıştırıp verdim bendeKızlar biz tadımda ilk fireyi verdikyoğurdu çok sevdi oğlum bende doyurucu olsun diye içine 2 tane cicibebe koyup veriyorum onu bayılarak yiyo sıra havuca Bismillah dedik ama malesef yoğurt gibi olmadı ilk gün diliyle dışarı attı ikinci gün öğurdu bide iki günde yedirirken ağladı arkasından yoğurdunu keyfle yedi patatese geçip onunla karıştricam eğer patatesi beğenirse
Canım alt dişi mi üst dişi mi çıktı sanki benim oğluşun birininde üst dişi çıkacak gibiTeyzoşlar kızımın ilk dişi çıktıbir çığlık attı sadece durduk yere bir saat sonra baktım patlatmış damağı eli sürtünce batıyor. Bardak koyduk tık tık ses geliyor bir haftaya kardeşide çıkaracak gibi kafa kulak tutuyoruz
Alt sol dişi çıktı canım.Canım alt dişi mi üst dişi mi çıktı sanki benim oğluşun birininde üst dişi çıkacak gibi
Ay masallh benim oğlum 5.5 aylık oldu hâlâ dış belirtisi yokTeyzoşlar kızımın ilk dişi çıktıbir çığlık attı sadece durduk yere bir saat sonra baktım patlatmış damağı eli sürtünce batıyor. Bardak koyduk tık tık ses geliyor bir haftaya kardeşide çıkaracak gibi kafa kulak tutuyoruz
Tamam canım yarın patates basliycaz inşallh az bişey koyarım ikinci günKız ben havucu ne kadar denediysem yok tek başına sevmiyor. Patates kabak havuç karışık püre yapıyorum afiyetle yiyor. Karışık vereceksen havucu olabildiğince az koy çünkü yine yemek istemiyor. Geçen havucu fazla koydum diye diliyle itti benimki. Normalde bu karışımı afiyetle yiyordu
Seninki sürpriz yapacakAy masallh benim oğlum 5.5 aylık oldu hâlâ dış belirtisi yok
Kız ben havucu ne kadar denediysem yok tek başına sevmiyor. Patates kabak havuç karışık püre yapıyorum afiyetle yiyor. Karışık vereceksen havucu olabildiğince az koy çünkü yine yemek istemiyor. Geçen havucu fazla koydum diye diliyle itti benimki. Normalde bu karışımı afiyetle yiyordu
Benimki ben veriyorum disari atiyo ya da oguruyo. Tuz baharat sifir hicbisey koymuyosunuz dimi?Benim bebekler havucu yine sevdi ama patatesli havuca bayıldılar. Patates tek kabız yapmasın diye birgün ikisini bir verdim çok sevdiler. Benimkilerde balkabağını sevmediler elma ile karıştırıp verdim bendeöyle bir yediler ki
Zeytinyağı dışında hiçbir şey yok canım benimkindeBenimki ben veriyorum disari atiyo ya da oguruyo. Tuz baharat sifir hicbisey koymuyosunuz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?