- 9 Mart 2019
- 1.429
- 1.495
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.781
Yok canım koymuyorum. Ama koyulsa da bir şey değişeceğini zannetmiyorum. O havuç tadını sevmiyorlar galibaBenimki ben veriyorum disari atiyo ya da oguruyo. Tuz baharat sifir hicbisey koymuyosunuz dimi?
3 asi oldu canım. 2.4.6. ayda aynı aşıların devamı olan bunlar.İyi akşamlar kızlar 6.ay aşısı yaptıranlar kaç aşı oldunuz acaba
Belirti var mı 3 aylıkken deli gibi kaşımaya başladılar baba tarafı 5 aylıkken çıkarmış dedim bunlarda öyle olacakta 6. ay doldu tam birgün sonra çıkardı kızım. Diyenleri yalancı çıkarmadı 6 da diş çıkar deniliyor ya
Benimkide aynı malesef patatesi yer diye düşündüm onada aynısını yaptıBenimki ben veriyorum disari atiyo ya da oguruyo. Tuz baharat sifir hicbisey koymuyosunuz dimi?
Benim ki bugün ilk belirtiyi vermeye başladı sanirim bı huzursuzdu mama yerken meme emerken bir iki çekip ağlıyodu emzigini damaklarina sürtüp kasidim biraz rahatladı uyudu öylece galiba yavaştan geliyorum diyo
Belirti sorarsan uzun süredir var kuzum. Her seferinde bu kız dış çıkaracak diyorum ama faaliyette yokBelirti var mı 3 aylıkken deli gibi kaşımaya başladılar baba tarafı 5 aylıkken çıkarmış dedim bunlarda öyle olacakta 6. ay doldu tam birgün sonra çıkardı kızım. Diyenleri yalancı çıkarmadı 6 da diş çıkar deniliyor ya
Hadi bakalım merakla bekliyoruzBenim ki bugün ilk belirtiyi vermeye başladı sanirim bı huzursuzdu mama yerken meme emerken bir iki çekip ağlıyodu emzigini damaklarina sürtüp kasidim biraz rahatladı uyudu öylece galiba yavaştan geliyorum diyoama kendisj ısırmaya çalışmıyo ne versek emiyo
Tamam canım çok sagol3 asi oldu canım. 2.4.6. ayda aynı aşıların devamı olan bunlar.
Bizde bugün gideceğiz kıyamamİyi akşamlar kızlar 6.ay aşısı yaptıranlar kaç aşı oldunuz acaba
3 tane canim iki bacak bir agizdanİyi akşamlar kızlar 6.ay aşısı yaptıranlar kaç aşı oldunuz acaba
Sagol cnm birazdan gidecez bakalım bunu da atlatalım inşallah3 tane canim iki bacak bir agizdan
Üç tanede biz olduk. Ağız çocuk felci iki bacak. Bebeklerim büyümüş ağlamadılarİyi akşamlar kızlar 6.ay aşısı yaptıranlar kaç aşı oldunuz acaba
Canım 23. Haftadan 26. Haftaya kadar olan bir atak benim bebeklerim de o dediklerin olmadı. Yani ataklar benimkilerde ağlama huzursuzluk falan hiç yapmadı sadece uykuya direnç oluşturuyor. Oğlum bir hafta kadar uykuda dönmeye çalıştı yeni terk etti. İki üç gece yanımda uyuttum mesela bahsettim sana. Bu atak ilişkiler atağı kızım odadan çıkınca hatta abartmıyorum ona arkamı dönünce başlıyor çığlık basmaya o da bi iki gün uyku da geç daldı geçti. Her çocukta aynı tepki yapmıyor ama mutlaka bir dengesizlik oluşturuyorKizlar bu 6.ay atagini yasayan varmi suan biz 3 gundr perisaniz ya uyumk istemiyor yemk istemiyor huysuz doktora gotrcez arkdslrmda atak gecryor tam atak haftasymis sasrdik valla
Haydi geçmiş olsun canım bizim de aynı iki bacak bir agız. İgnenin 2.sinde agladı benim oğlan tam büyümemişÜç tanede biz olduk. Ağız çocuk felci iki bacak. Bebeklerim büyümüş ağlamadılar
Benim minnak oldu bitti zor uyuyor zaten bir süredir de gece beşiğinde yüzüstü dönmüş buluyorum aklım başımdan gidiyorKizlar bu 6.ay atagini yasayan varmi suan biz 3 gundr perisaniz ya uyumk istemiyor yemk istemiyor huysuz doktora gotrcez arkdslrmda atak gecryor tam atak haftasymis sasrdik valla
İki ayda toplam mı 500 gr canım. Benimkiler 4. Ay kilo kaybı yaşamadı geçen ay ve bu ay oldu kayıp. Sütüm bitti ona bağlıyorum. Birde hareketleri arttı. Oğlum geçen ay 1 kilo bu ay 500 gr almış. Kızım iki aydır 500 er gr almış kızım daha hareketli. Oğlum yeni yeni açılıyorBenim minnak oldu bitti zor uyuyor zaten bir süredir de gece beşiğinde yüzüstü dönmüş buluyorum aklım başımdan gidiyorMinnaklarimm İn dediği gibi uyku ile ilgili sıkıntımız var hem de elimde mama kasesiyle gelip kaşığı uzatınca başlıyor dudağını büzmeye hemen yaş hazır gözünde hiç de zorlamıyorum aslında yemek istemezse bu arada 2 ayda 500 600 gr arası kilo almışız sağlıklı olsun da zayıf olsun dicem de azcık da tontiş olaydı iyi olurdu hani
Haydi geçmiş olsun canım bizim de aynı iki bacak bir agız. İgnenin 2.sinde agladı benim oğlan tam büyümemiş
Evet cnm yaa 2 ayda. Çok hareketli hiç durmuyor yerinde. Oturuyor mu seninkiler desteksiz? Maşallah kuzulara kuduklar yaİki ayda toplam mı 500 gr canım. Benimkiler 4. Ay kilo kaybı yaşamadı geçen ay ve bu ay oldu kayıp. Sütüm bitti ona bağlıyorum. Birde hareketleri arttı. Oğlum geçen ay 1 kilo bu ay 500 gr almış. Kızım iki aydır 500 er gr almış kızım daha hareketli. Oğlum yeni yeni açılıyorçekmece açmaya başladılar hemşire ise çok normal dedi bugün bundan sonra böyle olur dedi. İlk üç ay hızlı kilo alımı olur sonra yavaşlar dedi. Benimkiler o üç ayda iyi aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?