• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Hocanız kimdi? Hocanız + tobb 'ün fiyatı mıydı bu? Ben de araştırma yapıyorum da, o yüzden soruyorum. Teşekkür ederim cevabınız için.
Rica ederim bu yıl fiyatı 10 bin ümit korucuoğluna gittim ben ankara ticaret merkezinde yeri var tüm test ve tahlilleri kendisi yapıyor. Aynen tobb da doğum ve bebek bakım ücretleri dahil 5. Gün kontrolü vs. Tobb dan ayrıca çok çok memnun kaldım🥰

Kızlar benim tadımlar bitiyor. Çorbalara ve muhallebilere geçeceğim. Pirinç unu, bebe irmiği, yulaf unu ile yapılıyor bunların dışında şu da besleyici ben koyuyorum dediğiniz bir şey var mı?? Pirinç, zeytinyağı ve yavaş yavaş tereyağı da koyacağım. Kahvaltı öğünü geldikten sonra et suyu, tavuk suyu koyayım diyorum.
Bizde pirinç unu sebze ve pekmezle başlıycakmışız doktor öyle dedi haftaya anlatcak bakalım😅

Rica ederim bu yıl fiyatı 10 bin ümit korucuoğluna gittim ben ankara ticaret merkezinde yeri var tüm test ve tahlilleri kendisi yapıyor. Aynen tobb da doğum ve bebek bakım ücretleri dahil 5. Gün kontrolü vs. Tobb dan ayrıca çok çok memnun kaldım🥰
Şimdi 15 bin diyorlar tobb için. Yeni yıl fiyatlar iyice artıyor malesef

Kızlar dişleri erken çıksın diye beklemeyin iki tane dişi var kızımın altta.Her emzirmede korku filmi yaşıyorum resmen 😬 Karnı biraz doyduktan sonra diş kaşıma olayına geçip ısırıyor aniden istemsiz tepki verince korkuyor 😅 ilk zaman emzirdigim gibi açıyor artık isiriklardan 😔 Üst dişler çıktığında düşünemiyorum 😭😭😭
Ay canim ben 1.5 aydr o haldeyim bir kere kanadi cok agldim ust cikarsa koparir heralde essek oglum :-)

Kizlar meraba bana doldurulmuş 2 adet 5.gun embriyosu tarnsfer edildi 12.gun beta hcg 1000 14.gun 2015 cıktı bu degerlerde olup tek bebegi olan varmı ben ikizden biraz korkuyorum aciksaci bitanede cocugum var çünkü

Kizlar meraba bana doldurulmuş 2 adet 5.gun embriyosu tarnsfer edildi 12.gun beta hcg 1000 14.gun 2015 cıktı bu degerlerde olup tek bebegi olan varmı ben ikizden biraz korkuyorum aciksaci bitanede cocugum var çünkü
Benim böyle çift oldu canim 😅😅😅korkma Allah zorlukla beraber kolaylıkta verir. Yeterki ona güven. Annemin yan komşusu bir kızı var ikiz oğlu oldu benden onbeş gün sonra inan bizden de sakinler ses mes yok. Tecrübesi olduğu için daha kolay olmuş onun. Benim ilk ikizlerim.

Bende oyle yapiyorum bu kezde bana kiziyor cok cena bu bebisler :-) ben silikon baslik almayi dusunuyorum canim
Eşim hastane çıkışı eczaneden almıştı meğer numaraliymis ben bilmiyordum eczacida rast gele vermiş büyük geldi kullanamadim ben onları.Arkadasim dislerinin farkına varınca ısırmaz dedi şimdi bilmiyor ondan yapıyorlarmış 😁 inşallah öyledir.Her şeyi biliyorlar bu akıllı bidiklar.

Kızlar dişleri erken çıksın diye beklemeyin iki tane dişi var kızımın altta.Her emzirmede korku filmi yaşıyorum resmen 😬 Karnı biraz doyduktan sonra diş kaşıma olayına geçip ısırıyor aniden istemsiz tepki verince korkuyor 😅 ilk zaman emzirdigim gibi açıyor artık isiriklardan 😔 Üst dişler çıktığında düşünemiyorum 😭😭😭
Ay canim ben 1.5 aydr o haldeyim bir kere kanadi cok agldim ust cikarsa koparir heralde essek oglum :-)
Beninkinin disi yok ama boyleyken isirip cekiyo ucunu asiliyo. Gecen hatta dis etleriyle oyle bi sıkıp asıldı ki aha diş olsa koptuydu dedim

Kızlar benim tadımlar bitiyor. Çorbalara ve muhallebilere geçeceğim. Pirinç unu, bebe irmiği, yulaf unu ile yapılıyor bunların dışında şu da besleyici ben koyuyorum dediğiniz bir şey var mı?? Pirinç, zeytinyağı ve yavaş yavaş tereyağı da koyacağım. Kahvaltı öğünü geldikten sonra et suyu, tavuk suyu koyayım diyorum.
Ben hazir degil de irmikle falan kendi yaptigim muhallebiye biraz dogal pekmez koyuyorum canm severek de yiyo

Yanlış anlamazsanız bu kadar çok korkarkeb neden çift embriyo transferi oldunuz?

Yanlış anlamazsanız bu kadar çok korkarkeb neden çift embriyo transferi oldunuz?
Bu soruyu banada sormalısın🤣🤣 ilki tutmadı kimyasaldı yine tutmaz diye 😅hep tek çocuk düşünmüştüm şimdi minnoşlarımı ayrı ayrı düşünemiyorum. İşe başladım bugün ağlıycam galiba çok özledim 😔

Bu soruyu banada sormalısın🤣🤣 ilki tutmadı kimyasaldı yine tutmaz diye 😅hep tek çocuk düşünmüştüm şimdi minnoşlarımı ayrı ayrı düşünemiyorum. İşe başladım bugün ağlıycam galiba çok özledim 😔
Ayy canm kıyamam ya bebislere kim bakiyo işteyken bide süt işini nasıl yapıyorsun sagiyomusun

Back