- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.741
Hocanız kimdi? Hocanız + tobb 'ün fiyatı mıydı bu? Ben de araştırma yapıyorum da, o yüzden soruyorum. Teşekkür ederim cevabınız için.Ben hastane değil özel bir doktora gittim ama doğum yaptığım hastaneyi soruyosanız tobb etü de yaptım doktorumun anlaşması vardı
Rica ederim bu yıl fiyatı 10 bin ümit korucuoğluna gittim ben ankara ticaret merkezinde yeri var tüm test ve tahlilleri kendisi yapıyor. Aynen tobb da doğum ve bebek bakım ücretleri dahil 5. Gün kontrolü vs. Tobb dan ayrıca çok çok memnun kaldımHocanız kimdi? Hocanız + tobb 'ün fiyatı mıydı bu? Ben de araştırma yapıyorum da, o yüzden soruyorum. Teşekkür ederim cevabınız için.
Bizde pirinç unu sebze ve pekmezle başlıycakmışız doktor öyle dedi haftaya anlatcak bakalımKızlar benim tadımlar bitiyor. Çorbalara ve muhallebilere geçeceğim. Pirinç unu, bebe irmiği, yulaf unu ile yapılıyor bunların dışında şu da besleyici ben koyuyorum dediğiniz bir şey var mı?? Pirinç, zeytinyağı ve yavaş yavaş tereyağı da koyacağım. Kahvaltı öğünü geldikten sonra et suyu, tavuk suyu koyayım diyorum.
Şimdi 15 bin diyorlar tobb için. Yeni yıl fiyatlar iyice artıyor malesefRica ederim bu yıl fiyatı 10 bin ümit korucuoğluna gittim ben ankara ticaret merkezinde yeri var tüm test ve tahlilleri kendisi yapıyor. Aynen tobb da doğum ve bebek bakım ücretleri dahil 5. Gün kontrolü vs. Tobb dan ayrıca çok çok memnun kaldım
Ay canim ben 1.5 aydr o haldeyim bir kere kanadi cok agldim ust cikarsa koparir heralde essek oglumKızlar dişleri erken çıksın diye beklemeyin iki tane dişi var kızımın altta.Her emzirmede korku filmi yaşıyorum resmenKarnı biraz doyduktan sonra diş kaşıma olayına geçip ısırıyor aniden istemsiz tepki verince korkuyor ilk zaman emzirdigim gibi açıyor artık isiriklardan Üst dişler çıktığında düşünemiyorum
Ay beni korku sardı şimdidenAy canim ben 1.5 aydr o haldeyim bir kere kanadi cok agldim ust cikarsa koparir heralde essek oglum
Ne anlatacak ki bizede anlatBizde pirinç unu sebze ve pekmezle başlıycakmışız doktor öyle dedi haftaya anlatcak bakalım
Benim böyle çift oldu canimKizlar meraba bana doldurulmuş 2 adet 5.gun embriyosu tarnsfer edildi 12.gun beta hcg 1000 14.gun 2015 cıktı bu degerlerde olup tek bebegi olan varmı ben ikizden biraz korkuyorum aciksaci bitanede cocugum var çünkü
Bende oyle yapiyorum bu kezde bana kiziyor cok cena bu bebislerAy beni korku sardı şimdidenDoydugunu düşündüğüm an vermiyorum daha ben bi kaç çekip kafa çevirmeye başlayınca sonuç ısırmaya varmadan
Tamam canım önümüzdeki cumartesi gitcem liste falan verir sanırımNe anlatacak ki bizede anlatpirinç unu kabız ediyormuş onun yerine artık yulaf unu kullanımı yaygın. Alerji falan olmazda inşallah yerine göre ikisini de kullanırım.
Bende merakla bekliyo olucamTamam canım önümüzdeki cumartesi gitcem liste falan verir sanırım
Eşim hastane çıkışı eczaneden almıştı meğer numaraliymis ben bilmiyordum eczacida rast gele vermiş büyük geldi kullanamadim ben onları.Arkadasim dislerinin farkına varınca ısırmaz dedi şimdi bilmiyor ondan yapıyorlarmışBende oyle yapiyorum bu kezde bana kiziyor cok cena bu bebislerben silikon baslik almayi dusunuyorum canim
Kızlar dişleri erken çıksın diye beklemeyin iki tane dişi var kızımın altta.Her emzirmede korku filmi yaşıyorum resmenKarnı biraz doyduktan sonra diş kaşıma olayına geçip ısırıyor aniden istemsiz tepki verince korkuyor ilk zaman emzirdigim gibi açıyor artık isiriklardan Üst dişler çıktığında düşünemiyorum
Beninkinin disi yok ama boyleyken isirip cekiyo ucunu asiliyo. Gecen hatta dis etleriyle oyle bi sıkıp asıldı ki aha diş olsa koptuydu dedimAy canim ben 1.5 aydr o haldeyim bir kere kanadi cok agldim ust cikarsa koparir heralde essek oglum
Ben hazir degil de irmikle falan kendi yaptigim muhallebiye biraz dogal pekmez koyuyorum canm severek de yiyoKızlar benim tadımlar bitiyor. Çorbalara ve muhallebilere geçeceğim. Pirinç unu, bebe irmiği, yulaf unu ile yapılıyor bunların dışında şu da besleyici ben koyuyorum dediğiniz bir şey var mı?? Pirinç, zeytinyağı ve yavaş yavaş tereyağı da koyacağım. Kahvaltı öğünü geldikten sonra et suyu, tavuk suyu koyayım diyorum.
Pekmez verdim çok sevdiler canımBen hazir degil de irmikle falan kendi yaptigim muhallebiye biraz dogal pekmez koyuyorum canm severek de yiyo
Yanlış anlamazsanız bu kadar çok korkarkeb neden çift embriyo transferi oldunuz?Kizlar meraba bana doldurulmuş 2 adet 5.gun embriyosu tarnsfer edildi 12.gun beta hcg 1000 14.gun 2015 cıktı bu degerlerde olup tek bebegi olan varmı ben ikizden biraz korkuyorum aciksaci bitanede cocugum var çünkü
Bu soruyu banada sormalısınYanlış anlamazsanız bu kadar çok korkarkeb neden çift embriyo transferi oldunuz?
Daha once 3 asilama yaptirdim olmadı hic biri iki tup bebek yaptırdım cift embriyoyla biri hic tutmadı biri bitanesi tuttu ihtimal vermedim şansı artırmak için koydurdum zor hamile kalıyorumYanlış anlamazsanız bu kadar çok korkarkeb neden çift embriyo transferi oldunuz?
Ayy canm kıyamam ya bebislere kim bakiyo işteyken bide süt işini nasıl yapıyorsun sagiyomusunBu soruyu banada sormalısınilki tutmadı kimyasaldı yine tutmaz diye hep tek çocuk düşünmüştüm şimdi minnoşlarımı ayrı ayrı düşünemiyorum. İşe başladım bugün ağlıycam galiba çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?