• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benimki ben veriyorum disari atiyo ya da oguruyo. Tuz baharat sifir hicbisey koymuyosunuz dimi?
Yok canım koymuyorum. Ama koyulsa da bir şey değişeceğini zannetmiyorum. O havuç tadını sevmiyorlar galiba 🤣 benimki patates kabak havuç uclemesine iyice alıştı. Bir de meyveli , armut-elma-muz, irmikli muhallebiye de iyice alıştı. Normalde içinde meyve olunca yemiyordu özellikle redeleyince. Şimdi alıştı şükürler olsun. Bizim genellikle iki menümüz bu. Mercimek çorbası yaptım yemedi 😪 ay bu kız beni yoruyor. Çok seçici. Tarhanna çorbasına da bayilmadi zorla yediriyorum

M Mucizem20 kız benimki altı buçuk aylık hala çıkmadı 🤣
Belirti var mı 3 aylıkken deli gibi kaşımaya başladılar baba tarafı 5 aylıkken çıkarmış dedim bunlarda öyle olacakta 6. ay doldu tam birgün sonra çıkardı kızım. Diyenleri yalancı çıkarmadı 6 da diş çıkar deniliyor ya 😂

Benimki ben veriyorum disari atiyo ya da oguruyo. Tuz baharat sifir hicbisey koymuyosunuz dimi?
Benimkide aynı malesef patatesi yer diye düşündüm onada aynısını yaptı 😔 sadece yoğurdu sevdi cicibebe katıp onu veriyorum babası da çok acele ediyorsun diyo patates tadimjni da bitirip bı müddet bekliycem yemiyo çünkü

M Mucizem20 kız benimki altı buçuk aylık hala çıkmadı 🤣
Benim ki bugün ilk belirtiyi vermeye başladı sanirim bı huzursuzdu mama yerken meme emerken bir iki çekip ağlıyodu emzigini damaklarina sürtüp kasidim biraz rahatladı uyudu öylece galiba yavaştan geliyorum diyo 🤭ama kendisj ısırmaya çalışmıyo ne versek emiyo

Belirti var mı 3 aylıkken deli gibi kaşımaya başladılar baba tarafı 5 aylıkken çıkarmış dedim bunlarda öyle olacakta 6. ay doldu tam birgün sonra çıkardı kızım. Diyenleri yalancı çıkarmadı 6 da diş çıkar deniliyor ya 😂
Belirti sorarsan uzun süredir var kuzum. Her seferinde bu kız dış çıkaracak diyorum ama faaliyette yok 🤣 hatta ben demiştim alt damağında dişler görünüyor etinin içinde iki dişi görüyorum ama onlar yukarı çıkmadı hala ortadalar henüz. Benimki 2 aylıkken salya akıtmaya başladı hatta bazen ağlar buzdolabında dış kasiyicisi var onu veririm rahatlar. Yanagimi kendine çekip ısırmaya çalışır 🤣 ama dış yok 🤣

Benim ki bugün ilk belirtiyi vermeye başladı sanirim bı huzursuzdu mama yerken meme emerken bir iki çekip ağlıyodu emzigini damaklarina sürtüp kasidim biraz rahatladı uyudu öylece galiba yavaştan geliyorum diyo 🤭ama kendisj ısırmaya çalışmıyo ne versek emiyo
Hadi bakalım merakla bekliyoruz 🙏🏼😍🥰 ay huzurla çıkartırlar inşallah kuzum

Kizlar bu 6.ay atagini yasayan varmi suan biz 3 gundr perisaniz ya uyumk istemiyor yemk istemiyor huysuz doktora gotrcez arkdslrmda atak gecryor tam atak haftasymis sasrdik valla

Kizlar bu 6.ay atagini yasayan varmi suan biz 3 gundr perisaniz ya uyumk istemiyor yemk istemiyor huysuz doktora gotrcez arkdslrmda atak gecryor tam atak haftasymis sasrdik valla
Canım 23. Haftadan 26. Haftaya kadar olan bir atak benim bebeklerim de o dediklerin olmadı. Yani ataklar benimkilerde ağlama huzursuzluk falan hiç yapmadı sadece uykuya direnç oluşturuyor. Oğlum bir hafta kadar uykuda dönmeye çalıştı yeni terk etti. İki üç gece yanımda uyuttum mesela bahsettim sana. Bu atak ilişkiler atağı kızım odadan çıkınca hatta abartmıyorum ona arkamı dönünce başlıyor çığlık basmaya o da bi iki gün uyku da geç daldı geçti. Her çocukta aynı tepki yapmıyor ama mutlaka bir dengesizlik oluşturuyor 😌

Benim minnak oldu bitti zor uyuyor zaten bir süredir de gece beşiğinde yüzüstü dönmüş buluyorum aklım başımdan gidiyor Minnaklarimm Minnaklarimm İn dediği gibi uyku ile ilgili sıkıntımız var hem de elimde mama kasesiyle gelip kaşığı uzatınca başlıyor dudağını büzmeye hemen yaş hazır gözünde hiç de zorlamıyorum aslında yemek istemezse bu arada 2 ayda 500 600 gr arası kilo almışız sağlıklı olsun da zayıf olsun dicem de azcık da tontiş olaydı iyi olurdu hani🙈

Benim minnak oldu bitti zor uyuyor zaten bir süredir de gece beşiğinde yüzüstü dönmüş buluyorum aklım başımdan gidiyor Minnaklarimm Minnaklarimm İn dediği gibi uyku ile ilgili sıkıntımız var hem de elimde mama kasesiyle gelip kaşığı uzatınca başlıyor dudağını büzmeye hemen yaş hazır gözünde hiç de zorlamıyorum aslında yemek istemezse bu arada 2 ayda 500 600 gr arası kilo almışız sağlıklı olsun da zayıf olsun dicem de azcık da tontiş olaydı iyi olurdu hani🙈
İki ayda toplam mı 500 gr canım. Benimkiler 4. Ay kilo kaybı yaşamadı geçen ay ve bu ay oldu kayıp. Sütüm bitti ona bağlıyorum. Birde hareketleri arttı. Oğlum geçen ay 1 kilo bu ay 500 gr almış. Kızım iki aydır 500 er gr almış kızım daha hareketli. Oğlum yeni yeni açılıyor 😂çekmece açmaya başladılar 🤗🤗hemşire ise çok normal dedi bugün bundan sonra böyle olur dedi. İlk üç ay hızlı kilo alımı olur sonra yavaşlar dedi. Benimkiler o üç ayda iyi aldı 😅

İki ayda toplam mı 500 gr canım. Benimkiler 4. Ay kilo kaybı yaşamadı geçen ay ve bu ay oldu kayıp. Sütüm bitti ona bağlıyorum. Birde hareketleri arttı. Oğlum geçen ay 1 kilo bu ay 500 gr almış. Kızım iki aydır 500 er gr almış kızım daha hareketli. Oğlum yeni yeni açılıyor 😂çekmece açmaya başladılar 🤗🤗hemşire ise çok normal dedi bugün bundan sonra böyle olur dedi. İlk üç ay hızlı kilo alımı olur sonra yavaşlar dedi. Benimkiler o üç ayda iyi aldı 😅
Evet cnm yaa 2 ayda. Çok hareketli hiç durmuyor yerinde. Oturuyor mu seninkiler desteksiz? Maşallah kuzulara kuduklar ya😁😁 Aynen artık yavaşlar dedi bizim hemşire de 9. Ayda da kızamık aşısı var dedi sana söylediler mi doktorumuz da 9 veya 10.ayfa da menenjit aşısı yaptıralım demişti

Back