- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #11.721
Bugün mama sandalyemizi buharda pişirme aparatımızı falan aldık ek gıdaya hazır gibiyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veriyorum canım ona rağmenEvet cnm suyu benimki de isteyerek içmiyor kabızlık için zeytinyağı denesene sen de
Canim ben bi 20 cc veryrumEk gıdaya başlayan annelerim bebelere ne kadar su veriyorsunuz. Ben çay kaşığı ile verıyorım tek öğün tadım az mı???
Benimkiler hiç sevmedi. On dakika sürmeden sıkılıyorlar. Yerde yüz üstü durup oynamayı seviyorlar. OyuncaklarlaMama sandalyesini cok sevdi oglum keske daha once alsaymisim
Yere yuz ustu yatirdim mi sinir krizi geciriyo benimki. Ama yatirmak da cok faydali fakat dogdu dogali alismadi hic tahammulumuz yokBenimkiler hiç sevmedi. On dakika sürmeden sıkılıyorlar. Yerde yüz üstü durup oynamayı seviyorlar. Oyuncaklarla
Hangi hastaneye verdiniz bu fiyatı acaba?Ankaradaki doğum fiyatlarını duysanız dudağınız uçuklar çok uygunmuş gerçekten ben doğum paketine 9500 lira verdim tüm kontroller tahliller
Ben hastane değil özel bir doktora gittim ama doğum yaptığım hastaneyi soruyosanız tobb etü de yaptım doktorumun anlaşması vardıHangi hastaneye verdiniz bu fiyatı acaba?
Zamanla sever canım sevmese de ara ara şansını dene bazen mutlu saatlerine geliyor benim ufaklığın birisi mesela masaj yaparken durmayı çok sever koca afam gibi ayaklarınıda kaldırırYere yuz ustu yatirdim mi sinir krizi geciriyo benimki. Ama yatirmak da cok faydali fakat dogdu dogali alismadi hic tahammulumuz yok
Bizde aldık haftasonu oturtup deniycem yavaş yavaş alışsınlar diye doktor artık oturmamıza basmamıza izin verdi deMama sandalyesini cok sevdi oglum keske daha once alsaymisim
Cok carkli bu bebisler ya herbiri ayri bir dunyaBenimkiler hiç sevmedi. On dakika sürmeden sıkılıyorlar. Yerde yüz üstü durup oynamayı seviyorlar. Oyuncaklarla
Oturt canim artik geldi zamaniBizde aldık haftasonu oturtup deniycem yavaş yavaş alışsınlar diye doktor artık oturmamıza basmamıza izin verdi de
Canım tadimda doktor günde 4 kere teklif et o istediği kadarını içsin dedi.Ek gıdaya başlayan annelerim bebelere ne kadar su veriyorsunuz. Ben çay kaşığı ile verıyorım tek öğün tadım az mı???
Ayyy bende hep merak ederdim nasıl oluyo acaba diye benimkiler emmeyi bıraktıKızlar dişleri erken çıksın diye beklemeyin iki tane dişi var kızımın altta.Her emzirmede korku filmi yaşıyorum resmen Karnı biraz doyduktan sonra diş kaşıma olayına geçip ısırıyor aniden istemsiz tepki verince korkuyor ilk zaman emzirdigim gibi açıyor artık isiriklardan Üst dişler çıktığında düşünemiyorum
Hiç iyi olmuyor canım pek merak etme Emmiyorsa dişler çıksın, yanagini omzunu ısırirlar artık meme yok diye isirilmaktan kurtuldun sanmaAyyy bende hep merak ederdim nasıl oluyo acaba diye benimkiler emmeyi bıraktı
Hahah şimdi bile kucaktayken yanağımızı çenemizi ağızlarına almaya çalışıyorlar çok komiklerHiç iyi olmuyor canım pek merak etme Emmiyorsa dişler çıksın, yanagini omzunu ısırirlar artık meme yok diye isirilmaktan kurtuldun sanma
Canım artık içiyorlar 20 30 cc kadar tadımlar dan iki meyve bir sebze kaldı. Sonra istedikleri kadar dediğin gibi vereceğim.Canım tadimda doktor günde 4 kere teklif et o istediği kadarını içsin dedi.
Benimkilerde 5 aylık bitti sol gögüste vardı ama çok azAyyy bende hep merak ederdim nasıl oluyo acaba diye benimkiler emmeyi bıraktı