• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yere yuz ustu yatirdim mi sinir krizi geciriyo benimki. Ama yatirmak da cok faydali fakat dogdu dogali alismadi hic tahammulumuz yok 🙈
Zamanla sever canım sevmese de ara ara şansını dene bazen mutlu saatlerine geliyor benim ufaklığın birisi mesela masaj yaparken durmayı çok sever koca afam gibi ayaklarınıda kaldırır 😅

Kızlar dişleri erken çıksın diye beklemeyin iki tane dişi var kızımın altta.Her emzirmede korku filmi yaşıyorum resmen 😬 Karnı biraz doyduktan sonra diş kaşıma olayına geçip ısırıyor aniden istemsiz tepki verince korkuyor 😅 ilk zaman emzirdigim gibi açıyor artık isiriklardan 😔 Üst dişler çıktığında düşünemiyorum 😭😭😭

Kızlar dişleri erken çıksın diye beklemeyin iki tane dişi var kızımın altta.Her emzirmede korku filmi yaşıyorum resmen 😬 Karnı biraz doyduktan sonra diş kaşıma olayına geçip ısırıyor aniden istemsiz tepki verince korkuyor 😅 ilk zaman emzirdigim gibi açıyor artık isiriklardan 😔 Üst dişler çıktığında düşünemiyorum 😭😭😭
Ayyy bende hep merak ederdim nasıl oluyo acaba diye benimkiler emmeyi bıraktı😆

Kızlar benim tadımlar bitiyor. Çorbalara ve muhallebilere geçeceğim. Pirinç unu, bebe irmiği, yulaf unu ile yapılıyor bunların dışında şu da besleyici ben koyuyorum dediğiniz bir şey var mı?? Pirinç, zeytinyağı ve yavaş yavaş tereyağı da koyacağım. Kahvaltı öğünü geldikten sonra et suyu, tavuk suyu koyayım diyorum.

Back