- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.601
Canım zınk diye uyansada tekrar pış pışlamayı denedinmi bende uyandılar diye kaldırıyodumAllahımkolaylık versin Allah cnm iki kuduruk yoruyorlar dimi 2.5 3 saate bir yatırmaya gayret ediyorum ama 1 saat bile uyumuyor her yatışta. Hiç uykulu uykulu da kalkmıyor zınk diye açıveriyo gözünü sıpam gece de acıkıp uyanıyor 2 kez onun dışında bir iki defa da mızırdanıp uyanıyor uyusa kilo alımı da iyi olurdu yaa
Biz bi ara uyku ilacı vermeye niyet etmiştikKızlar bizde de uyku yok. Günlerdir uykusuzum zombi gibi dolaşıyorum artık. Uykuya dalınca 15-20 dk uyuyup sonra ıhh ıhhh demeye başlıyor ama gözü kapalı eğer almazsam ağlıyor kucağıma aldığımda da omzumda uyuyor ama tüm gece boyunca 30-40dk dan daha uzun uyku yok. 3gündür annem benimle kalıyor 3 çocuk ve 2 torun büyütmüş bir anneanne olarak kadıncağız şoktadoktorunuza danış da anason çayı falan alalım eczaneden diyor mama ve meme reddimiz de var huniyi takıp gezecem yakında. Geçici olduğuna inanmak istiyorum
Canım bizim gündüz 3 uyku genelde 1 saat 2 saat 40 dkKızlar bebekleriniz gündüz toplam kaç seans uyku yapıyor. Kaçar saat aralıkla uyuyor ve kaç saat uyuyor. Benimkiler halen kendilerini yenidoğan bebe sanıyorlar sanırım. Oğlum 3 seans toplam 5 - 5.5 saat uyuyor. Kızım 4 seans 3.5 saat uyuyor. 2 saatte bir uyumak istiyorlar. Oğlum 1.5 saat fazladan uyuduğu için gece uykusuna kardeşinden daha geç yatıyor. Kızım 10 - 10.30 taş çatlasın 11 de uyumuş oluyor sabah 8 de uyanıyor. Oğlum 12 yi buluyor yarı uykulu yarı uyanık derken o da 8 - 8.30 da uyanıyor. İkisi de gün içinde bakınca toplamda 13 14 saat uyuyorlar çok şükürbenim sıkıntım 2 saat üzerine uyuma istekleri arayı açıp 3 seans ta 3 4 saat uyusalar yeter. Annemlerde oğlumu annemle babam uyuturdu kızımı ben. İki haftadır eşimin ailesinin yanına geldik ikiside bende sürekli bebe uyutuyorum biri yatıyor biri kalkıyor onu yatırıyorum diğeri kalkıyor. Bir defa beraber sabah uyuyorlar o da uyku saatleri aynı değil oğlum kısa uykusu 1 saat kızımın yarım saat olunca aynı zamanda kalkmıyorlar. Oğlum uzun uykusu 2.5 - 3 saat kızım 2 saat ancak uzun uykuları aynı ana denk gelirse rahat ediyorum. Birgün üç saat üstüne yatırmayı denedim kıyamet koptu oğlum gündüz uykusu seviyor kızım gece. Kızımın ki sağlıklı. İnşallah büyüyüp gündüz uykusunu iki seansa düşürecekler. 2 sabah 2 öğleden sonra uyuyup akşam 9.30 da uyudukları günleri görürüm inşallah
Sürekli bebek uyutuyosun demi böyle bide ikisi bir uyumayınca akşam yat bebek sabah kalk bebek insanın psikolojisi bozuluyoO zaman sinir geliyor canım madem uykun var niye uyandın diyorum gülüyorlar
Öncelikle masallah diyorum canım. Bizde 2 saatte bir uyuyoruz zaten normali de o bu aylarda. Ama bizim uykularımız yarım saat 40 dakıkayı gecmıyorKızlar bebekleriniz gündüz toplam kaç seans uyku yapıyor. Kaçar saat aralıkla uyuyor ve kaç saat uyuyor. Benimkiler halen kendilerini yenidoğan bebe sanıyorlar sanırım. Oğlum 3 seans toplam 5 - 5.5 saat uyuyor. Kızım 4 seans 3.5 saat uyuyor. 2 saatte bir uyumak istiyorlar. Oğlum 1.5 saat fazladan uyuduğu için gece uykusuna kardeşinden daha geç yatıyor. Kızım 10 - 10.30 taş çatlasın 11 de uyumuş oluyor sabah 8 de uyanıyor. Oğlum 12 yi buluyor yarı uykulu yarı uyanık derken o da 8 - 8.30 da uyanıyor. İkisi de gün içinde bakınca toplamda 13 14 saat uyuyorlar çok şükürbenim sıkıntım 2 saat üzerine uyuma istekleri arayı açıp 3 seans ta 3 4 saat uyusalar yeter. Annemlerde oğlumu annemle babam uyuturdu kızımı ben. İki haftadır eşimin ailesinin yanına geldik ikiside bende sürekli bebe uyutuyorum biri yatıyor biri kalkıyor onu yatırıyorum diğeri kalkıyor. Bir defa beraber sabah uyuyorlar o da uyku saatleri aynı değil oğlum kısa uykusu 1 saat kızımın yarım saat olunca aynı zamanda kalkmıyorlar. Oğlum uzun uykusu 2.5 - 3 saat kızım 2 saat ancak uzun uykuları aynı ana denk gelirse rahat ediyorum. Birgün üç saat üstüne yatırmayı denedim kıyamet koptu oğlum gündüz uykusu seviyor kızım gece. Kızımın ki sağlıklı. İnşallah büyüyüp gündüz uykusunu iki seansa düşürecekler. 2 sabah 2 öğleden sonra uyuyup akşam 9.30 da uyudukları günleri görürüm inşallah
Denedim cnm tekrar dalmıyorCanım zınk diye uyansada tekrar pış pışlamayı denedinmi bende uyandılar diye kaldırıyodum
Ayni benim oglan canim iki gundur gece aglayarak uyaniyor ve kendini geriye atiyor canim bu niye olurki ya gaz miki diycem halaa .. gece iki saate bir uyaniyor Allahtan calismiyorum yoksa naprdim bilmiyorum. Bide suan atak haftasindayiz acaba ondan olurmuki bu kendini geriye atmaÖncelikle masallah diyorum canım. Bizde 2 saatte bir uyuyoruz zaten normali de o bu aylarda. Ama bizim uykularımız yarım saat 40 dakıkayı gecmıyorsabah 7-8 arası uyanıyor aksamda 7-8 arası uyuyor ve sürekli kalkıyor. 12 de benim de yattıgımı düşünürsek sabaha kadar 3-4 kere kalkıyor 12 den öncesini saymıyorum bile
Ben birlikte uyutmaya başladım canım ve ikisini de ben uyutuyorum artık evime gitmek istiyorumCanım bizim gündüz 3 uyku genelde 1 saat 2 saat 40 dkhenüz birlikte uyutmayı beceremedim. Birisi akşam 8 de falan uyur sabaha kadar 3 4 kez uyanır diğeri Allaha emanet hala çözemedik çocuğu bi gün 8 de uyursa bi gün 12 de ayarı yok gündüz uzun uyurlarsada o uykuda 2 3 kez uyanıp pışpış istiyolar
2 saat ne zaman şöyle 3 4 saate çıkacak oğlanla avm ye gittik öncesinde banka işim vardı uykusu geldi eve nasıl döndüm bilmiyorum vallahi daraldım iki bebek olunca günde 7 gündüz 2 gece olmak üzere 9 defa bebe uyutma ile geçiyor.Öncelikle masallah diyorum canım. Bizde 2 saatte bir uyuyoruz zaten normali de o bu aylarda. Ama bizim uykularımız yarım saat 40 dakıkayı gecmıyorsabah 7-8 arası uyanıyor aksamda 7-8 arası uyuyor ve sürekli kalkıyor. 12 de benim de yattıgımı düşünürsek sabaha kadar 3-4 kere kalkıyor 12 den öncesini saymıyorum bile
Geriye atma dediğin nasıl bir şey canım yanlış hatırlamıyorsam sen bizden birgün yada iki gün önce doğum yaptın bebelerimiz aynı hafta. Geriye atma dediğin seninki de dönmeyi öğrenmiş olmasın. İki bebeğim var 5.5 aydır ilk defa geceyi sabah ettik. Yatağa koyduğum gibi dönüyor zaten benimkiler dönmeye sürünmeye erken başladılar. Oğlum gece yatakta dönmeyi öğrendi yüz üstü yan uyumak istiyor. 3 e kadar eşimle dönüşümlü tutamıyoruz oğlanı yatakta uykulu dönecem diyor. Ayağıma alıyorum yan dönüp uyuyor. 3 ten sonra 2 saat uyudu tekrar başladı yanıma aldım izledim ne yapıor ne istiyor. Ne tarafa dönmek istiyorsa destek verdim yüz üstü uyudu iki yana sırt üstü hepsine el attım uykusu açılmadan uyudu. Terk edene kadar yanımda yatıracağım.Ayni benim oglan canim iki gundur gece aglayarak uyaniyor ve kendini geriye atiyor canim bu niye olurki ya gaz miki diycem halaa .. gece iki saate bir uyaniyor Allahtan calismiyorum yoksa naprdim bilmiyorum. Bide suan atak haftasindayiz acaba ondan olurmuki bu kendini geriye atma
Yok canim benimki de kendisi donuyor ole uyuyor donmesine niye izin vermiyosunki canim yuzustu yatar diyemi? Gece agliyor kucagima aliyorum kendini geriye yay gibi geriyor canim aynisini mememde de yapiyor anlayamadim gaz mi yoksa midesiyle bi skntimi kiGeriye atma dediğin nasıl bir şey canım yanlış hatırlamıyorsam sen bizden birgün yada iki gün önce doğum yaptın bebelerimiz aynı hafta. Geriye atma dediğin seninki de dönmeyi öğrenmiş olmasın. İki bebeğim var 5.5 aydır ilk defa geceyi sabah ettik. Yatağa koyduğum gibi dönüyor zaten benimkiler dönmeye sürünmeye erken başladılar. Oğlum gece yatakta dönmeyi öğrendi yüz üstü yan uyumak istiyor. 3 e kadar eşimle dönüşümlü tutamıyoruz oğlanı yatakta uykulu dönecem diyor. Ayağıma alıyorum yan dönüp uyuyor. 3 ten sonra 2 saat uyudu tekrar başladı yanıma aldım izledim ne yapıor ne istiyor. Ne tarafa dönmek istiyorsa destek verdim yüz üstü uyudu iki yana sırt üstü hepsine el attım uykusu açılmadan uyudu. Terk edene kadar yanımda yatıracağım.
Uykuda dönmeyi beceremiyor ki canım uykulu yapıyor tam döneceği an mesela uyuya kalıyor yastığın ucunda nefesi gider diye ödüm kopuyor. Yüz üstü dönüyor mesela uyanıyor geri eski haline dönemeyince uyanıyor. Yani dönüp kalmıyor uyku bozukluğuna neden oluyor canım yoksa dönmesi değil sorun. Midesi olabilir birde ek gıdaya başladın ya o tekrardan gaz yapacak. İyi pişir sebzeleri dün havucu bayağı haşladım. Balkabağı lifli iyice pişmesi lazım. Sancısı da olabilir.Yok canim benimki de kendisi donuyor ole uyuyor donmesine niye izin vermiyosunki canim yuzustu yatar diyemi? Gece agliyor kucagima aliyorum kendini geriye yay gibi geriyor canim aynisini mememde de yapiyor anlayamadim gaz mi yoksa midesiyle bi skntimi ki
Benim bebekler gazını çıkarınca öyle dediğin gibi yapar sırtını sıvazlarım gaz çıkmayınca gererler kendilerini çıkarınca rahatlar normale dönerler büyük ihtimalle mide canım.Yok canim benimki de kendisi donuyor ole uyuyor donmesine niye izin vermiyosunki canim yuzustu yatar diyemi? Gece agliyor kucagima aliyorum kendini geriye yay gibi geriyor canim aynisini mememde de yapiyor anlayamadim gaz mi yoksa midesiyle bi skntimi ki
Ahhh kuzular ahh bunlar büyüyecek biz yaşlancaz bu gidişle valla emmiyolar zaten dün birini uyuyup ikisinide anneme bırakıp eve kaçtık 5 aydır ilk defa ışıksız gürültüsüz uyudukDenedim cnm tekrar dalmıyor
Bizde aynıyız canım yay gibi geriliyor kucagımdaAyni benim oglan canim iki gundur gece aglayarak uyaniyor ve kendini geriye atiyor canim bu niye olurki ya gaz miki diycem halaa .. gece iki saate bir uyaniyor Allahtan calismiyorum yoksa naprdim bilmiyorum. Bide suan atak haftasindayiz acaba ondan olurmuki bu kendini geriye atma
Oğlumu soranlara uyusa iyi çocuk aslında diyorum2 saat ne zaman şöyle 3 4 saate çıkacak oğlanla avm ye gittik öncesinde banka işim vardı uykusu geldi eve nasıl döndüm bilmiyorum vallahi daraldım iki bebek olunca günde 7 gündüz 2 gece olmak üzere 9 defa bebe uyutma ile geçiyor.
Ya canım az daha sabır yaşlarının dolmasına şurada ne kaldıOğlumu soranlara uyusa iyi çocuk aslında diyorumgercekten uyku cok zorluyor beni gece de gunduz de gecen gun 3 bucuk saat uyumusum sabah oldu zannettim düşün
Yaşına girince düzelirmi dersinYa canım az daha sabır yaşlarının dolmasına şurada ne kaldı3.5 saat çok az birde işe gidiyorsun inşallah tez zamanda rayına girer uykuları
Kim bakacak canım sen gidince??Yaşına girince düzelirmi dersinbende 21 inde işe başlıyorum hadi hayırlısı
Annem bakcak canım babamlaKim bakacak canım sen gidince??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?