• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bu ay 200 gr almış mesela az yani 5. Ayda. Sütüm zaten yok artık mamayla besleniyodu zaten. Onu da düzenli vermeme rağmen yeterli gelmiyo sanırım. Çalıştığım ilçedeki Tek doktor covid Ve gidemedik. Ben o yüzden kendim başladım az az bazı öğünlerde Bazen püre Bazen yoğurt ve Bazen de kaşık mama şeklinde verip bakacağım bi.
Evet az almıs sen bilirsin tabi canım

Bu ay 200 gr almış mesela az yani 5. Ayda. Sütüm zaten yok artık mamayla besleniyodu zaten. Onu da düzenli vermeme rağmen yeterli gelmiyo sanırım. Çalıştığım ilçedeki Tek doktor covid Ve gidemedik. Ben o yüzden kendim başladım az az bazı öğünlerde Bazen püre Bazen yoğurt ve Bazen de kaşık mama şeklinde verip bakacağım bi.
Canım boyu uzuyorsa kilo bazen dalgalı oluyor. Bizim sağlık ocağındaki hemşiresi aslında gelişimde boya bakıyoruz dedi. Benim kız ile oğlanın kilo farkı açılıyor ama boyları hemen hemen yakındı ki bu ay onda da açılma var 😅hemşire boyu çok güzel oğluna göre düşünme demişti biz boya daha çok dikkat ediyoruz demişti.

Yaa çok heyecanlı merak ettim neler olacak 2 bebekle😅
Verdim canım bugün yoğurt. İkiside beklediğim tepkiyi verdi. Kızım temkinli yaklaştı kediler gibi önce kaşıktaki yoğurdu diliyle bir yalamak istedi 😂😂yavaş yavaş yedi iki seferde yuttu öğürtü kusma olmadı çok şükür gelelim oğluma 😅çay kaşığı kesmedi bakalım yarın tatlı kaşığı umarım onu mutlu eder 😂

Verdim canım bugün yoğurt. İkiside beklediğim tepkiyi verdi. Kızım temkinli yaklaştı kediler gibi önce kaşıktaki yoğurdu diliyle bir yalamak istedi 😂😂yavaş yavaş yedi iki seferde yuttu öğürtü kusma olmadı çok şükür gelelim oğluma 😅çay kaşığı kesmedi bakalım yarın tatlı kaşığı umarım onu mutlu eder 😂
Bende bebişlerin birinden korkuyorum çok iştahlı değil diğeri obur yemeyi seviyoda😅

zuzu3838 zuzu3838 yoğurt tadımını bugun tamamladık canım şükür bir sıkıntı çıkmadı. Yarın havuç a geçiyorum sen ne yaptın. Haşlayıp püre yapıp vereceğim

zuzu3838 zuzu3838 yoğurt tadımını bugun tamamladık canım şükür bir sıkıntı çıkmadı. Yarın havuç a geçiyorum sen ne yaptın. Haşlayıp püre yapıp vereceğim
Bal kabagı verdim bende 3 gun oldu yarın yeni besine gecicem ya havuc ya patates bakalım hangisi olursa. Haşlıyorum az suda sonra süzgecle eziyorum bugun birazını da catalla ezdim pütürlü olsun diye. 2-3 damla da zeytinyag koyuyorum canım.

Slm kızlar Bi süredir iştahsız oğlum alttan iki kabartma var çıkamadı Bi türlü 300 gr aldı kg alımı yavaşladı cnm sıkılıyo on gündür falan günde iki kez ek bişeyler tattırıyprum bende. Yastıksız desteksiz pat atıyor kendini sizde durumlar nsl

Back